|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/19 [chat]
25.3.2019 18:03:48   
mama Jo
Pari, meni nije uspela proja pre nekog vremena, i paprikas mi nije uspeo zamisli tek to user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1101
25.3.2019 18:08:43   
pari
Desava se mama jo 🙂 trazim sta bih mogla sa suvim kvascem da pravim i nekim integralnim brasnom...
Gde ima lepih traka za devojcice za glavicu? Onako jednostavnih,pamucnih

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1102
25.3.2019 19:00:09   
Ana RR
Pari, ja sva testa mesim sa suvim kvascem, rastvorim ga isto kao i sveži.

Zamesi tortilje pa ih puni pavlakom, kuvanim jajetom, salatom....

Maslačak, bravo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1103
25.3.2019 19:04:38   
pari
Ana, napisi mi recept za tortilje pliz u temi

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1104
25.3.2019 19:18:36   
mama Jo
Pari, mi smo užimali u h&m-u jako lepe, pamucne trakice, onako 3 u kompletu su imali... jos za J smo uzeli i i dalje ih imamo kao nove su, bas ih nose.

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1105
25.3.2019 19:22:36   
pari
Super,ići ću da pogledam mama jo

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1106
25.3.2019 20:12:56   
Maraj
Vece mame. Ja niakko da se javim. Tj pisala sam u par navrata pa me rr izbaci pa odustanem
L se od petka zali na uvo. Tj zali se kad treba da spava ili se iz sna probudi i place i drzi za uvo. Ovako negira da ga boli. Jutros ustao sa krmeljivim okom. Prvi put. I malo krvavim. Odosmo u dz danas. Kad tamo orl dr na odmoru...dadose mi uput za drugi dz. Da vidim da li ga sutra boli pa da ga vodim. Otlud znam dal ga boli...on se nikad me zali. Samo tako lad je sanjiv place...
S mi ima bas osetljivu kozu
Ako nesto gura u uata odmah se zacrveni u licj
Veceras se bas osula, al.je pojela danas i celo zumance. Ne znam kako iugleda reakcija bebe na hranu? Jel se osipa celo telo?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1107
25.3.2019 21:02:24   
Rosita
Dobro veče. Evo mi se uspavljujemo. N pun šlajma, standardno. Kao da čepoce ima u bronhijama. Sutra ga vodim da da krv za ig E nutritivne i respiratorne, kako je pulmolog tražila. Ručak ne jede nikako. Čoveče, kad je dete često bolesno cilj je nahraniti ga, a sa starijim u ovo doba cilj je bio osamostaliti. No viša sila, samo da bude dobro.

D bio kod drugarice kući, malopre došao. Večera i gleda crtić.
Navikavanje na vrtić kod nas traje 3 nedelje. Super za posao, maslačak!
Maraj, ne znam. Moji se nisu osipali, par puta leđa.
Da, ljišo, kakvi su drekavci bili. N se i dalje budi puno. Sad danju nekad i ne sisa. Samo noću. Samo :). Šta smo sve redaka ti i ja ispisale ☺
Pari, i ja samo jedem, bezveze baš. Osećam se tromo nekako, dobila sam kilo, dva. Muž me najstrašnije nagrdi ako kažem dodala sam, kaže ćuti i jedi, znaš dobro kako je kad ne smeš ili baš oslabiš. 
Tako, mame. Puno pozdrava.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1108
25.3.2019 21:03:08   
emicaa
Ljiso malo si se zbunila,tvoja D je starija od moje D 😁 Ne znam koliko ali je starija.Ti si mi pisala svoje fore kako si D navikla da spava preko dana.
Mi gledamo utakmicu.
Maslacak ti si bas jedva cekala povratak na posao.
Von odlicno,samo da su krenule dole 🙃

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1109
25.3.2019 21:12:50   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: pari

Ana, napisi mi recept za tortilje pliz u temi

Pari, ja to uglavnom sve bez recepta pravim ali recimo po ovom možeš ovom receptu. Neke punim kao u receptu a neke punim posle.

< Poruku je uredio Ana RR -- 25.3.2019 21:13:33 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1110
25.3.2019 21:13:12   
milicicak
Maslacak, srecno na novom poslu.
Pari, super za putovanje, bas mi je drago sto svi idete.
Anci, nadam se da je Marko bolje.
Meni je danas jedan od onih bolje da nisam ustajala dana... Srecom sutra nova tura, nova avantura. Ko prezivi do praznika, pricace 😁
Jel se javlja Smesko?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1111
25.3.2019 21:15:03   
Ana RR
Mili, kako je na poslu?

Mare zapušen, kašlje. Počela sam da mu dajem sirup od belog sleza, zaboravila sam da imam.

< Poruku je uredio Ana RR -- 25.3.2019 21:16:54 >

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1112
25.3.2019 21:20:07   
Sanjica26 RR
Dobro vece.

Mi smo danas poslali Sofi u vrtic, a sutra je vec ostavljamo kod kuce. Nacisto je promukla. Sad nemam pantenol. Inace bih je inhalirala. Sutra ce biti vuci potegni jer je T u skoli. A ja od rane zore idem. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 1113
25.3.2019 21:20:53   
milicicak
Na poslu loodilo, glumim hobotnicu, zongliram sa administracijom, pisem preporuke a nikako da stignem da radim ono sto treba da radim... A kad dodjem kuci, preumorna sam da pipnem bilo sta. Sve bi bilo lakse da sastavim bar cetiri sata nocu ali nece to u skorije vreme.
Ana, daj mu Floimucil da lakse iskaslje. To izbacuje sekret sto bi moje dete reklo Za sve pare 😁

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1114
25.3.2019 21:56:38   
Maslacak15
dobro vece. hvala zene... da jedva sam cekala, vreme je bilo. Konacno back to work. Videcemo kako ce biti, vreme je bilo za promenu, nadam se nabolje. Volim ja nauku kao nauku ali je sistem pomalo vojnicki. Tako da su mi neki aspekti prilicno dojadili. Inace otvaram cevabdzinicu, casna rec.user posted image

Direktna veza do poruke: 1115
25.3.2019 22:09:08   
bubulence
Dobro vece devojke.

Pitanje za mame iz NS, da li znate gde mogu da uradim privatni lekarski za vozacku dozvolu? A da nije Cvjetkovic na limanu

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1116
25.3.2019 22:20:35   
mama Jo
Bubulence, meni su preporucivali Signal kod Spensa se nalazi.... i ja treba da uradim lekarski za vozacku, i najverovatnije cu tamo ici.

Edit: dok sam kuckala shvatih da si napisala privarno, Signal je drzavna ustanova. Nisam sigurna da moze privatno lekarski da se uradi. Javice se neko ko zna.

< Poruku je uredio mama Jo -- 25.3.2019 22:22:28 >

,,Carpe diem"

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1117
25.3.2019 22:23:16   
bubulence
Znam draga za signal , tamo sam radila prethodni put, ali bih da izbegnem visecasovno cekanje pa bih najradije otisla negde privatno. Kod Cvjetkovica navodno ima ali kada pozovem da zakazem uvek nesto izmisle i bas ne moze u naredne 2,3 nedelje... 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1118
25.3.2019 22:26:28   
mama Jo
Jeste, to je, izmedju ostalog i razlog zbog kojeg i sama nikako da odem da produzim... svi kazu da bude bas guzva...
Evo pitah sad i mm on kaze da ne zna gde moze privatno..sorry, nisam ti sad bas od pomoci 🤔

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 1119
25.3.2019 22:30:00   
bubulence
Nema veze, hvala ti svakako...

Moze i privatno, moja koleginica je radila, ali mi je 5x rekla gde a nisam zapisala i naravno da sam zaboravila... I sada mi je bzvz da opet pitam. Nesto mi je ostalo u secanju da je blizu univera kod mlekare, ali ne mogu da izguglam

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1120
25.3.2019 22:35:18   
bubulence

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Jeste, to je, izmedju ostalog i razlog zbog kojeg i sama nikako da odem da produzim... svi kazu da bude bas guzva... 

Poslednji put kada sam bila u signalu cekala sam od pola 8 do 13:30... Previse mi je to vremena da se sada organizujem, posebno sto vise nisam u NS

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1121
25.3.2019 22:59:08   
Misha i Ljisha
Bubi mozda u health medicu u narodkog frontA.

Direktna veza do poruke: 1122
25.3.2019 23:00:55   
bubulence
Hvala ljiso, potrazicu ih ujutro na gugliju, sto bi rekao moj tata ☺️

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1123
26.3.2019 6:48:28   
Misha i Ljisha
Dobro jutro.

Bubi mozda i mc klinika ima ali nisam sigurna. Oni imaju bas dosta specijalista ali ne znam da li imaju oftalmologa. 
Kod nas od ranog jutra frka. Klasika. Vodimo seku u vrtic.  Pa cemo kuci pa imam cas. 
Rucak i td.  Ja se salim kad me neko pita kako provodis dan. Prala vesa peglala kuvala rucka😂 i sve u krug. 

Direktna veza do poruke: 1124
26.3.2019 6:50:21   
jess021
Jutro! Noc je prosla mirno. M nije imala temp. Verovatno ce sutra u vrtic.

Ja skuvala kafu i cekam babu da dodje. Cini mi se da je hladno napolju .

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here