vocicana
|
Lule, ispravno, tako I ja radim. Malo cas je tako besan bio zato sto vozic na baterije ne moze da predje preko praga, kakva glupost I toliko se razdrao I poceo da place, ja sam samo oduzela voz posle 5 puta pokusaja da objasnim da ta igracka ne moze tako kako je on zamislio, da nije zivo bice, da ovo da ono, onda sam samo oduzela voz, izvadila baterije I dovidjenja. Plakao je kao nikada do sada cini mi se, ali nije dobio to sto je hteo. Smirio se, takodje, kada ja pricam nesto on je taj koji stalno hoce da me prekine, razmazenost, kada pokusam da ga ucutkam, on I dalje nastavlj, ja se okrenem ka sagovorniku I nastavljam svoju pricu, jer biva upozoren, ali ne cuje, nego samo kako on hoce, e pa nece moci, najvise mrzim prekidanje u pola reci. Zato naravno odamh posto vidi da ga ne zarezujem, popravi se, bar do sl puta. Dreknem I ja, vicem, ali ne s]za svasta, a posle me naravno boli to sve, ali jedino tako u nekim situacijama mozes izaci na kraj sa njima.