RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (6.2.2019 15:30:13)

Ona sad nocu j nije tragicna budi se U proseku 2 puta Ali danju je haos...ona se ne uspavljuje sisajuci. Uvece se komira ili je cesto uzme mm da zaspe posle sisanja posto ja ne umem da je uspavam haah. Danju trazi da sisa Ali to ne znaci da zaspe. Ko sto rekoh ja ne umem da je uspavam i umirim. Koliko god glupo zvuceno tako je. Treba shvatiti najbukvalnjje moguce. Uspevala Sam i f i s nekako razlicitim metodama, Ali nju jok...jedino Ako Mi zaspi slucajno u kolicima dok smo napolju. A i to.je pola sata. Meni nije Problem nespavanje ja zelim da prekinem dojenje i to je to. Mislim da CE Mi sve biti lakse kad resim taj Problem. Barem je tako bilo prosli Put. Ako nista drugo ja cu se fizicki normalnije osecati.i onda je sve lakse.

pari -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (6.2.2019 16:24:04)

Razumem te maslacak...polako onda onako kako osećaš...ti nju najbolje znaš i osećaš...jedan po jedan podoj manje... Tačno je da dojenje iscpljuje pogotovo kad kreneš da radiš...

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (6.2.2019 18:01:32)

Šta radite, mamike? Mene baš boli stomak, kao da će svakog momenta da krene ciklus. Uf.

Ispekla sam nam banana bread, ostale neke dve banane koje niko neće jer su prezrele i smutih časkom. Možda nam svrate i komšije pa da imamo slatkiš uz kaficu.

Imam nešto da prevodim a baš me nešto mrzi da počinjem. Tek malopre završih sa redovnim poslom.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (6.2.2019 18:10:29)

Ja sam legla i cekam mm da zove da idemo u setnju.
Deca se igraju.

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (6.2.2019 18:29:30)

Ja sam sela da radim dok N spava. Nece covek kasiku danima. Za rucak sam mu servirala ceo batak i komade karfiola i kelerabe. Tako je nesto jeo, da kida i grize, ne puno, ali ipak koliko toliko otvara usta. Ajde da radim [sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (6.2.2019 18:34:06)

Joj,Ana i mene boli,kao da ce svaki tren.. Drekavac zaspi,pa se probudi posle 5min,a spava mu se..

suzi kju -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (6.2.2019 18:58:17)

Dobro vece, ja sad sedoh, citav dan tamo - ''vamo.Jos malopre o pripreme za spavanje i sve u krug. Evo sada sam beba a moja deca doktorke 😆

Jedva cekam petak... 

Danas su mi stavili holter pojma nemam kako cu ja sa ovim da spavam. 

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (6.2.2019 19:25:47)

Suzi ne secam se kako sam ja spavala sa holterom. Skinem sa ramena pa stavim pored i onda polusvesno valjda spavam na jednoj strani. 

P spava. D u krevetu. Mm napolju nesto oko mojih kola. Radio mi se dekodirao. A ja i deca bez radija smo haos. Danas smo preko mog tel slusali muziku u kolima. 
Dijeta napreduje. Vaga pokazuje vec -1 al sutra ujutru cu da se merim. Merodavnije je.  A sutra tek 48h od pocetka dijete 😂 
Sutra cemo do mojih. I tamo da odrzim jedan cas.  Sa sefom se moram cuti. Stavio me da ja sefujem jednom decku. Ja iz Srbije a on tamo u Americi sa sefom. Sef je hit majke mi. 
Bili do sveki i vratili se kad je D pocela da ljubi pod u kuci. Reko sta ti je? Kaze nasa topla kucica 😂😂😂 sveki stedi. A ja budala ne ponesoh deci neke prsluke il nesto ko da ne znam kakvi su. Al valjda im nista nece biti. Naviklo smo kuci da nam bude bas toplo. 

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (6.2.2019 19:44:00)

Ljiso, kakvu dijetu drzis?
Ja pitala moju instruktorku za ove krofnice oko stomaka, kaze izbaci hleb uvece. Za 4 dana pola stomaka nestalo, za veceru neka lagana salata, prokrijumcarim neko voce i bas mi prija. 

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (6.2.2019 19:58:56)

Ivanka drzim bolnicku dijetu namenjenu za dijabeticare tj i za nas sa insulinskom rezistencijom.  Jer ja npr ne smem UN dijetu ima UH dan. I sl. Eventualno lchf i hrono. A to mi je komplikovano iskreno. Pored mog P te dijete ne mogu da drzim. Ovo mi je plan da odradim 2 puta po 15 dana sa pauzom izmedju. I onda ce vec u martu biti lepse vreme pa cu se vise kretati. A verujem da cu u martu trcati jer ce do marta izgleda deran prohodati 😂 

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (6.2.2019 20:07:47)

Vece mame
.ja uspavala S.
Smesko [sm=smiley36.gif] zamisli svi banemo [sm=smiley36.gif]
Von zar je tebi sveki i dalje tu?
Suzi...budice te to celu noc. Meni nakacili nakon cr sada. Uzas jedan..

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (6.2.2019 20:14:30)

Dobro vece.
Moje su legle. Okupah se, pa jednom rukom drzim fen, a drugom rukom kucam. Imam nesto da uradim.

Smesko, brzo ozdravi. Jedva cekam prolece da se vidimo.[sm=smiley27.gif]

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (6.2.2019 22:31:11)

Veče!
Malo radih, čak bejah produktivna. Grlo me počelo boleti, tako to kreće, videćemo na šta će da izađe.
Ja bolje da ne pričam o ishrani, a nekad sam baš zdravo jela. Jedem i sad ali slatkiši me šiju. Nemam ja problema sa kilažom, naprotiv, ali imam sa probavom kad se glupiram previše.
Suzi, ne znam kako je to, ali srećno!
Gde je jess?
Pari, kako je M prestao da sisa noću? Možeš i u temi.
Sutra ćemo N i ja po paketić za novorođenče od opštine, sad dobijamo 😂
Laku noć.

vocicana -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 0:53:52)

Suzi samo polako. Smotra kratko traje. Nadam se da ce ti biti dobri rezultati.
Dobro vece...jutro...sta god. Ja sam naravno u trecoj smeni, dok se okrenem, eto je. Jedva cekam mart i da se odmoriiiim.

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 7:12:05)

Jutro mame.

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 7:24:32)

Dobro jutro,sad ustala i vidim da me veat boli,izgleda sam ruzno spavala.
Doru je opet mucio kasalj,nazvacu uciteljicu da vidim da do kraja sedmuce ipak ostane kuci.Nije se jos oporavila.
Kako ste djevojke,kako su djecica.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 7:41:10)

Dobro jutro.
Htela sam da pravim gibanicu, ali ne znam da li radi ta prodavnica u ovo vreme gde kupujem sir, a i treba da se ispece. Moram uskoro u skolu. Nisam pametna. [sm=zmeden.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 7:41:25)

Dobro jutro.
Emice, ljubim lepotusku.
Ja se probudila sa zapusenim nosom. Iskreno se nadam da se necu OPET razboleti.
Suzi, kako si spavala?

Duškić -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 8:01:01)

Jutro. Ja pijem kafu.
Suzi, kako je protekla noc.
Kako sam neodgovorna trebala sam do DZ ali se uspavah.
Pa ujutru. Hm.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 8:05:28)

Izbacila me rr...
Dobro jutro.Ivana mozda ti se nos od grejanja zapusio.
D dorucka a P sam uspavala jer je nervozirao najstrasnjje. E neces ti ga majci. Idem da spremim sta imam i spakujem nas idemo do mojih malo.

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 8:07:04)

Joj Ivana nadam se da ce te ovaj put zaobici.
Ti si ove zime stvarno dosta bolovala.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 8:27:49)

Jutro. Ivana,valjda neces opet.Suzi,kako si spavala?Sanjice,ne da bi me mrzelo da pravim gibanicu u pola 8..kupim u pekari 4kom i lepo dam deci😁Inace,pms me ubi,nocas i jutros sam htela da zadavim malog,jako lose spava i danju i nocu,psihicki sam odlepila..ej.probudi se i urla...nista gore od nenaspavane majke pune obaveza. Danas vodim decu kod zubara,sve sa njim,sveki ne sme da ostane da ga cuva..

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 8:36:18)

Von, mene ne mrzi kad se vec probudim tako rano. Nisam se organizovala sa sastojcima.
Iz pekare retko kad jedu. Pre neki dan sam im kupila. Ne moze svaki dan.

Jel ta sveki nesto pomaze ili je dosla da se proseta?

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 9:03:01)

Sanjice,da odmori..bukvalno. Rucak ja,sudove ja,ej,moja baba dodje i trpa se..navikla sam sama,ali znacilo bi mi..Samo se poigra sa velikim i to je to..ajde,makar nesto,mada se one same igraju.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 9:19:54)

Za ono sto si planirala ne bi ti bila ni od kakve koristi.
Sve razumem. Isto nam je.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>