RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

pari -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 16:40:14)

Maraj,srecna godisnjica! Super sto si bila malo sama 🙂 uzivajte veceras malo!

Meni nesto tesko danas...nervozna sam bas...Tesko je ovo stalno sama sa njih dvoje plus ona bas lose spava...jos mi se i M budi po 2 puta i traazi da legnem sa njim...tako da nemam ni 1h vezanog sna tokom noci...Sutra mi dolazi svekrva na vikend. Doci ce i moj tata i brat u subotu malo...Eto necu biti sama...iako mi ni to mnogo ne odgovara 😋 sva sam nakrivo...matora 😁
Kako ste mame? Deca? Ivana, jesi ok? Sanjice, jesi napravila gibanicu? Rosi, kako si?

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 16:49:38)

Sve imamo dobar staž [sm=smiley36.gif] nama je ovog juna 12 godina braka a u avgustu 15 godina veze.

Smeđško, neka si ti nama rekla [sm=smiley36.gif] jel grlo bolje?

Pari [sm=smiley13.gif] nije lako kada sve moraš sam a pritom si umorna i neispavana... bzvz. Ne znam šta da ti kažem [sm=smiley13.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 18:12:49)

Maraj, srecna godisnjica.
Hvala sto pitate, dobro sam. Isla sam kod lekara, krvna slika mi je tada pokazala crp visok. Sadasnja doktorka kaze da je tada trebao ab. Sutra opet vadim krv.
Isla sam i da radim. Rešavamo nesto i oko auta. Pali se neka lampica pa da vidimo sta da radimo. Jos uvek nije urađen kupoprodajni.
Jurim i neke papire za sestru. A sutra treba i te papire da saljem. A i ujutru i oko 13h kod dr.
Dolazi mi neka mackica na terasu, grebe na vrata hoce u kucu. A nase kuče jede na terasi. Pa non stop pazim da usput ne pojede i macku. Ja joj dala da jede. Sin, budala, prica nasoj maci o mackici, sad ona vristi hoce na terasu da gleda macku. Ludilo. I kupismo joj hranu i posudu, al mi se ne svidja sto je macka, ne mačor.
Pari, baš mi je zao sto se tako osecas. Danas mi dr rece i da su to sinusi, i glavobolje koje imam su od toga. Setila sam se tebe...

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 18:13:28)

Pari,i ti si nakrivo,u istom smo sosu,ako ti je sveki kao moja,bolje da ne dolazi..Inace,zubarka danas pogledala i M zube,nisu ni na vidiku..znaci razlog nervoze je nesto drugo..bojim se da nije uvo.dira ga..a lepo jede,nema temp.
Pms me ubi,mm nema..

suzi kju -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 18:44:17)

Evo mene drage, hvala sto pitate, spavala nisam nikako, budila se, pipala one elektrode da se nisu odlepile, bila jutros skinuli su mi holter, ocitace ga sutra ili eventualno ponedeljak, videcemo da li ce nesto pametno da kaze. Inace sam super.
Maraj srecna godisnjica! 
Von nemam reci za svekrvu, nije ni moja nesto bolja, ali decu hoce da cuva, i uziva u tome. Evo zval sam je juce da je rezervisem u maju 4 dana da ih cuva da ja idem na kongres medicinskih sestara i pristala je. 
Pari jel se kod tebe resava situacija? 
Ivana jesi ti ok? 
Duskic hug, iskulirala si me da razmenimo brojeve ili se dodamo na nekog društvenoj mreži 😃😃
Ana kako je Mare? 
Nema nam je Dunja, kako li je ona kada joj je termin? 
Ljiso 😘
Ako sam nekog ispustila nije namerno, kuckam a Andja mi pravi frizuru cupa i okrece mi glavu kao dam igračka. 

suzi kju -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 18:44:51)

Voci ides li ti mozda na kongres u V. Banju? 

pari -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 18:55:49)

Suzi, verovatno sam zato posebno nervozna...pozvali su nas u centar za soc.rad u ponedeljak, bivsi muz, sin i ja...brinem se oko toga jer ne znam sta oni mogu da vide na tom jednom razgovoru, i to sa malim detetom ...njemu sve nepoznato pa jos plus svi zajedno na kao nekom saslusanju...bljak...Ali sta da se radi,mora tako... Prosli smo mi vec dosta razgovora...

Sin i ja pravili neke krekere. Sad igranje pa cemo na spavanje. Iako me muka hvata kad pomislim na noc...Sto bi bilo divno da ne moram da spavam 😁

suzi kju -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 19:02:01)

Najiskrenije i ubedjena sam da ce sve biti kako treba i mogu da zamislim koliko si nervozna i napeta, sve ce proci ali tvoje zivce nista ne moze da nadoknadi.Samo da se sto pre resi pa da lepo i u miru odete kod tvog muza i da uzivate. 

bebilule -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 19:12:23)

Mame M se sjajno proveo. Kaze da je njegovo sjediste bilo broj 5. Ne pitah ga jesu li padali. :)
Vaspitacici svaka cas_t, valjalo ke to sve organizovati. Ja dosla, oni spavaju, popadali. Sve ih presvukle, opsluzile... Ma nemam rijeci. 

Pari, jel vas zovu da daju svoje misljenje za aud i znas li hoce li angazovati vjestaka ili ce oni sami pisati procjenu? 

bebilule -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 19:13:25)

Ja sto izgrijesih sa telefona, a nemam opciju da uredim. 

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 19:27:32)

Dobro vece. Ja P strpala u krevet u pola 7. Toliko o onom pomeranju do pola 8😂 ne moze pa ne moze. Strasno. Toliko je njakao od 4 popodne. Probala sam da ga uspavam 3 puta. Dosla sveki kaze sad ce njega baba da uspava. Ahaaaa...naravno nije mogla. Toliko je iznervozirao da je to strasno. Svi skakalo oko njega da ga oraspolozimo. Igrali djuskali ma svasta a on se dernja li dernja. I to je strahovit plac. 
Ja D ne dajem u vrtic celw nedelje. Uao mi je ali pola vrtica je bolesno. Kod nje u grupi ostalo 6toro dece a oni su predskolci kao sa izgradjenim imunitetom. Nije mi frka za nju ali za P jeste. Tako da sam svaki dan ove nedelje svasta izmisljala da je zabavim i da je privolim da ne ide u vrtic. Al zapela ua sutra pa zapela. Razmislicu. Da imam nekog da je odvede. Bez po muke bih jepustila. Ovako...nas dvoje u vrticu sa njom. Ne znam pametna nisam.
Pari procedure au uzasne i stvarno sta se moze zakljuciti na kratkom vidjenju sa socijalnim radnikom.Suzi nadam se da su rezultati dobri.
Ivana pa oce ti onda ovaj dr dati ab?
Nadam se da su decica bolje.
Emice jel se vi mackate?Mi cemo po svoj prilici zavrsiti i kod dermatologa. Na stomaku kao da ima ekcem. Muka mi je vise od dr.

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 20:29:30)

Evo i mene. Uspavljujem S
Na veceri bilo divno. L predivan. Bas smo svo troje uzivali. A S uzivala kod babe [sm=smiley1.gif]

Pari nemoj se nervirati i unapred stresirati. Mozda tvom M bas bude zanimljivo da vas troje budete negde zajedno (pa makar i tamo)
Lepo mu kazi da idete vas troje da popricate sa nekom tetom i on ce prihvatiti . Meni se najbolje pokazalo kada L pripremim na neko desavanje.

pari -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 20:33:26)

Bebilule, to je takozvana opservacija sa detetom...oni salju misljenje u sud...Nije lako...
Ivana,drzi se! Ljisho,svaka ti cas_t,imas debele zivce...
Kod M na sakama sa gornje strane se pojavio kao neki ekcem...namazala Cicaplastom...videcu...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 20:45:14)

Dobro vece. Vi ste svasta ispisale.
Uglavnom sam zapamtila.
Pari, ja ti zelim da taj dan prodje dobro bez i kakvih tenzija.
Gibanica je na kraju za veceru[sm=smiley36.gif]

Suzi, cekamo onda tvoje rezultate.

Ljiso, cuvaj zivce. [sm=smiley31.gif]

A za Von svekrvu nemam sta reci. Danas sam vec prokomentarisala.

Maraj, srecna godisnjica ako nisam cestitala. [sm=bravo.gif]

Vise ni sama ne znam. U guzvi sam danas ceo dan. Vodila sam T na kontrolu. Nismo vise imali AB i otisla sam da pitam jel treba da kupujem jos jednu bocicu. Ona vec sa vrata kaze: Ma, necemo vise Ab. Nema za time potrebe. Dosta je bilo. Jeste mrsavica, ali je zilava". Pregledala je i super je. Ne voli nasa dr da daje deci AB bez preke potrebe.
Posle sam pricala o Sofiji i njenim cestim respiratornim infekcijama. Hvala Bogu da ima dr koji se zainteresuju i za decu koja nisu njihovi pacijenti. Preporucila mi je nesto za Sofiju. Kaze da njena unuka pije i ne pamti kad je bila bolesna. Kupila sam. Skupo, ali ajde da probamo.

Odoh sad da se tusnem i u krevet.

smeško -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 20:54:09)

Suzi, javi rezultate.Anci, pa niko da kaze hvala na tolike komplimente!😂Zenice, toliko ste energicne. Ja celog dana kao pokisla. Toliko se umorno osecam.Misho, kako bih ja volela da se sad ovo moje malo uspava, da ne ceka 21h. Sest dana je pio ab u to vreme i bas smo ga poremetili. Von, ni vi nemate zubice? J grize sve sto uspe da uhvati, pre par noci mi je zagrizao prst dok sam spavala. Kako je to samo bolelo...dobro ga nisam otresla kao pravog racica.😂Maro, sjajno! Raste drugar, bice on super!❤Pari, ne znam kako to izgleda, ali verujem da ti samo raste stres kako se blizi datum. Ico, bolje i ab nego da ti se pogorsa stanje kao meni? Je l'' sad opet vadis krv?

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 21:13:32)

Smeško, izvinjavam se i zahvaljujem [sm=smiley36.gif]

Ja grickam neke ljute krekere i pijem belo vino [sm=smiley36.gif] popiću ceo litar koliko su ljuti [sm=smiley36.gif] Pokušavam da završim ovaj prevod da ga ne bih radila sutra za vreme posla ali nešto ne ide (možda zbog vina, hm? [sm=smiley36.gif])

Sanjice, šta si kupila? Nećeš da podeliš sa nama? [sm=smiley1.gif]

Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 21:34:01)

dobro vece. Kod nas konacno malo mira i tisine- A je zaspala. Decaci su zavrsili kurs skijanja, dobili su i neke medalje pa su presrecni. Mm se razboleo, juce je imao temp ali sam ga jutros na keca torpedovala kod doktora posto sam namirisala po simptomatici bakterijsku upalu grla i dadose mu zaista antibiotike. I doktor mu je rekao da je klasicna klinicka slika i da bi mu najradje dao amoksicilin. Hvala bogu. Nisam iz BG ponela nikakav stek i naravno odmah se desi da nesto naleti. A kad ih imam niko ih ne trosi godinu dana.

A je usavrsila hodanje skroz tako da sad ili galami ili seta po restoranu i za dorucak i za veceru. Svi je znaju ( ne znam da li je to dobro ili lose[sm=smiley36.gif]). Sutra cemo do Garmischa, odmah posle dorucka kad ispunim decacima obecanje i odvedem ih na bazen.

Duškić -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 21:37:31)

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Evo mene drage, hvala sto pitate, spavala nisam nikako, budila se, pipala one elektrode da se nisu odlepile, bila jutros skinuli su mi holter, ocitace ga sutra ili eventualno ponedeljak, videcemo da li ce nesto pametno da kaze. Inace sam super.
Maraj srecna godisnjica! 
Von nemam reci za svekrvu, nije ni moja nesto bolja, ali decu hoce da cuva, i uziva u tome. Evo zval sam je juce da je rezervisem u maju 4 dana da ih cuva da ja idem na kongres medicinskih sestara i pristala je. 
Pari jel se kod tebe resava situacija? 
Ivana jesi ti ok? 
Duskic hug, iskulirala si me da razmenimo brojeve ili se dodamo na nekog društvenoj mreži 😃😃
Ana kako je Mare? 
Nema nam je Dunja, kako li je ona kada joj je termin? 
Ljiso 😘
Ako sam nekog ispustila nije namerno, kuckam a Andja mi pravi frizuru cupa i okrece mi glavu kao dam igračka. 

Nisam [sm=jezicek.gif]
Ubedjena sam bila da sam ti poslala, evo sad jesam.
Vidimo se .

smeško -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 21:46:18)

O, Anci, a ja pivo. Bas sam neka. Lumberjack.😂
Maslacak, moj jos i ne sedi potpuno samostalno. Bravo za nju!

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 21:48:02)

Vas dve u kafanu i ne pravite nam zazubice. :) 

smeško -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 22:17:13)

Uh, Sanjice, tamo ima previse izbora! 😂😂😂

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 22:30:44)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 22:33:02)

Dobro veče! 
Pisala sam danas, ali vidim nije prošlo.
Pari, srećno! Koja je poenta tog sastanka? Nišljenje o čemu treba da daju?
Ljišo, nemam reči. Ne znam, N je obično dobar danju. Ali noć... No comment. Evo uspsvala ga ispred 10, dok sam D pročitala nešto i izmazila ga, N se već dere😨. Zapušen je. Ja sinoć oka ne sklopih.
Mi pre podne proveli napolju, vratili se, kuvali, onda vodila D na plivanje, došli u pola 9. I tako.
Maslačak, N isto peva ajajaja iz lisice 😂, set_ih se da si pisala. Je l pokazuje ona pa- pa? Ljišo, P pokazuje, ti reče. 
Sanjice, čitah za preparat. Volela bih da vam pomogne, ali ja isto ne verujem u to. A ni u homeopatiju. Jesam probala, više ne.
Von, nemam reči za svekrvu. Moja je divns. Ali zato neke druge familijarne stvari... Uvek ima nešto.
Laku noć svima.

mati -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 22:52:14)

Ala ste se raspisale, ne mogu da iscitam... [sm=smiley36.gif]
Anci, ti uzivas u vinu. Ja sam sinoc, ali jednu casu, nisam smela zbog lekova ovih silnih, ali da ispostujem goste, i sebe...
Godisnjice, tu smo priblizno sve...
Von, to sto prozivljavas sa sveki, da nije zalosno, bilo bi smesno. Tj kako si pisala jeste smesno. Ali sto kaze Emice, bice da je pametna zena.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 23:07:59)

Mati, volim dobro vino, šta ću [sm=smiley1.gif]

Moje dete se i dalje žali na stomak [sm=smiley13.gif] prošle noći je loše spavao, bolelo ga. Danas isto ali valjda je ceo dan zaokupljen igrom pa se ne žali. Ali uveče ga muči. Sutra ide na kontrolu kod gastro. Javili su nam da je analiza na celijačnu bolest ok, ostalo ćemo videti sutra (heliko bakterija i još neke analize). Mi smo ovde radili kompletnu analizu stolice, sve je u redu. 14og ima zakazan uz.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>