RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

jess021 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 9:58:40)

Dobro jutro!
Rosi, evo me🤗
Haos na poslu, poslepodne uglavnom negde smugnemo, pa ne stizem da pisem.
Juce smo bile u novom tc-Promenadi, jedva nadjoh auto na parkingu, ogromna je.
Suzi, kakvi su rezultati? 
Zovite me kad krenete sa odvikavanjem od sike, mislim da bi i nama bilo vreme 😅

mati -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 10:01:31)

Dobro jutro!
Jess, pa gde si, pocinje nam sezona u ponedeljak, jedva cekam...
Ja i dalje kasljem kao magarac, kad ustanem najvise. Kapi mrzim da stavljam u nos, ali moram, inace mi nos ne curi, ali mi prepisala zbog alergije.

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 10:08:41)

E mame. Pa ka castim, danas je mm i meni 16 god kako smo zajedno. Idemo veceras na rucak/veceru vodimo i L. S ostaje sa babom [sm=smiley1.gif]

Suzi kako si spavala, nema te

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 10:28:40)

Dobro jutro, izvolite na doručak :)

Ja opet čekam programera da se nakači na moj laptop, klopam proju pa da kuvam kafu.

Ivana, ja još uvek koristim sprej za nos. Ne podnosim da je i malo zapušen.

Maraj, srećna godišnjica [sm=bravo.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 10:46:51)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Za ono sto si planirala ne bi ti bila ni od kakve koristi.
Sve razumem. Isto nam je.

Odustala sam i pre nego sto je dosla..po njenom stavu,ona se boji..kao da decu nije odgajala..niti ga hrani,presvlaci,ona bi ga nosila kao da ima 3 meseca..a on to ne voli.A da se ne ponavljam, ne usisava,ne ume,ne pere kupatilo,zbog ledja,ne ume da pegla kosulje,a za ostalo ne bi smela jer ne "poznaje" peglu..ma show..samo kuva,ali ne ume na plin,a ja imam plin..hahahha..

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 10:54:16)

Strašno, nesposobna žena. Ili je prosto lenja pa došla kod snajke da je dvore. Užas.

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 10:54:50)

Jao von [sm=smiley36.gif]
Pa sta radi ona u svojoj kuci?

bebilule -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 11:28:23)

Von, pametna žena. Najbolje se praviti lud. [sm=smiley36.gif]
Meni dijete ode jutros sa drugarima na Jahorinu. Baš sam uzbuđena bila, nadam se da će se lijepo provesti. Ovo im je prvi zajednički izlet. Koliko skontah, najviše se raduju autobusu. [sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 11:39:34)

Maraj, nemoj ti nama cas_tim vas vec nas povedi na veceru😘
Salim se, nek je srecna!
Ostavite i L kod babe i dede, uzivajte malo!.
Mi nismo nigde otisli za godisnjicu, nema veze, bice ih jos.
Bebilule, mene samo zanima kako oni njih drze autobusu? Mislim da ne padne sa sedista.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 11:44:03)

Jess, vezani su, autobus mora imati pojaseve.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 11:44:44)

Prosto lenja zena,ja sam se cudila da tako nesto postoji..eto na koga je mm..Inace,Imam azdaje od dece...samo sto smo usli kod zubara,zove me sveki.kaze ne mogu da ga umirim,urla iz sveg glasa..njih dve ostavim gore,trk po njega,sva sreca radio je lift..ja ulazim Tika a nije rekla,zubarka joj izvadila obe dvojke. Kaze zubarka vama je svaki dan zanimljiv,reko vrlo..Bolje da sam i njega povela nego ga ostavila da se set_aju ispred..

emicaa -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 11:45:49)

Nije svekrva od Von nesposobna,ja bih prije rekla da je jako pametna.
Lakse je naci za izgovor da ne uradis i pustiti drugog da te tetosi.
Dora se zali da je boli uvo,jao kako cu samo da se samoraninim 🙄

bebilule -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 11:51:57)

Maraj, tek sad vidim. neka je srećna!
Jess pojma nemam, valjda imaju pojasevi što Ana reče. A i mislim da su ovi iz vrtića štela koga zovu za prevoz i kako idu. Ne vjerujem da padaju kao čunjevi. [sm=smiley36.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 12:01:18)

Pametna,pametna..kao i moja zaova,samo ono sto bas mora se odradi,pile ne ume da isece.joj kad bi krenula da nabrajam,ne znam gde bi bio kraj..to njoj sve svekar.a inace on"nista ne radi i ne pomaze"..mislim se,dok je ziv i vi zivite.

jess021 -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 12:05:31)

Bebilule, iskreno se nadam😅
Ja se uopste ne secam tih pojaseva u autobusu. Ne mislim da nisu nasli neki nacin ali to mi je bila prva asocijacija kad si rekla da idu busom. 
Ana, da li si procitala moj post gde sam ti rekla da za eserihiju najpre probas nesto sto nije lek? Ili si me stavila na ignore😅

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 12:47:05)

Dobar dan. 
Evo N i ja u kafiću 😂. Zaspao je u kolicima iako nisam to planirala. I ajde. Da popijem kafu, glava mi se puši. Proslinio je i noćas je krkljao pa sam ga držala celu noć. U 8 me zove kurir, reko ajde, a taman zaspasmo malo. Dok sam primila poziv od mm kurir je opet zvao, nesto mu adresa nije bila jasna, posto se ne javih on otišao😈
Išli po paket od opštine. Uopšte nije loš. Osim pelena trojka sve je iskoristivo. Nisam detaljno pogledala ali ima peškir, kupka, toplomer, nosko, neko noćno svetlo, neka flašixa, sitnice...što sno prerasli pokloniću.
Puno pozdrava.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 12:48:37)

Jess, ne sećam se da sam videla to za lek [sm=smiley36.gif] nisam te stavila na ignore hahaha[sm=smiley36.gif]

Marko je x puta sa vrtićem išao na izlet i tada iznajmljuju autobus (ili minu bus) i pojasvi su obavezni. Svi sede vezani, ne mrdaju [sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 13:20:38)

IZVORNA PORUKA: bebilule

Maraj, tek sad vidim. neka je srećna!
Jess pojma nemam, valjda imaju pojasevi što Ana reče. A i mislim da su ovi iz vrtića štela koga zovu za prevoz i kako idu. Ne vjerujem da padaju kao čunjevi. [sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif] crkoh od smeha
Nego ja kuci sama. Mozete misliti. Nisam bila sama ne pamtim. Dosla mama i rekla , daj mi S da je odvedem malo kod nas. I tako sad mi javila da je S zaspala [sm=smiley1.gif] ja joj skuvala rucak pa cu posle da joj nosim kad se probudi

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 13:22:30)

Vazi jess[sm=smiley1.gif]
Pitala sam L da li hoce da ide sa nama...i hoce... ajd... samo da mi ne digne pritisak tamo. Bice dobar nadam se [sm=smiley1.gif] svakako necemo dugo ostati zbog S

mama Jo -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 14:14:42)

Dobar dan. Da vam se javnem dok ne zaspim, njih dve spavaju a ja malo kuliram. Mi kod mojih, U se nesto cesto budi, nocas od 4 do 7 smo se nosali...
Maraj, srecna godisnjica!
Rosi super za bolovanje!

vonavoj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 14:37:55)

Maraj,srecna godisnjica! I nama je u novembru 16 god.M spava na meni,zvala sam homeopatu,da se pozalim da lose spava,place na sveki..kaze a da dete ne oset_i losu energiju,znaci umrla sam od smeha..a pri tom homeopata ne zna nista o mojoj sveki😂😂provalila je.Nema suzi?Ivana,jesi ziva?Inace,promukla sam,imam lekice i za to..

smeško -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 14:58:30)

Dva puta me izbacilo, a nisam kopirala. Ukratko, sve sam vas nahvalila, cestitala Mari, objasnila vam kako su deca u autobusu vezana oko struka...I nama je ove godina 16 punih...Vreme bas leti. Ico, Suzi?

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 15:01:23)

Maraj, srećna godišnjica!
N izvukao sudove i zeza se. Spremam ručak. On može pola sata da sedi i da mu čitaš. Lista stranice uveliko. Imam 20-ak knjižica sa tvrdim koricama, moram mu još neku uzeti.
Mamajo, odmori se ako možeš!
Von, baš ti je svekrIva.

Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 15:03:55)

I nama je 16 g od kad smo u vezi bilo 31.12.! 

Maraj -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (7.2.2019 15:52:41)

Rosi, pa vi za Novu [sm=zz_giggle.gif] bas lepo, nova ljubav u novoj god [sm=smiley1.gif]
Ja sad uzela L iz vrtica, cekamo mm pa na klopu...
Pisem u temi o vrticu...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>