Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (18.1.2019 13:40:03)
|
Dobar dan. I moj D oteže sa jelom i hiljadu puta ga opomenem za svašta kad jede. Ja više ludim od noćne vriske. Od osećaja kad ustanem ko da nisam ni spavala. Jutros su me pustuli do 10, ni to mi ne odgovara nikako, propade mi dan. Počela sam da od muke držim noću monolog kako ne mooguu. Mislim, mogu i moram naravno i sve će proći o td i td. Ali brate kako ja recimo da radim nešto skoncentrisano ili ne saj Bože kreativno, novo da smislim, a trebalo bi i trebalo je da počnem😬. Evo sad držim samoumurujuće monologe, haha. Sve me nervira, izvedem ih napolje, D se uvali u blatnjavi sneg"jer mu je zabavno, a ne što želi mene da nervira", ok dečja posla, a meni puna nova mašina, jedva sušim ove zime, spoljni zid na zgradi oštećen i pojavila se vlaga, a 4. sprat smo, gradsko stambeno se oravi blesavo... Da ne nabrajam, vidite da sam na levu ustala:) Maslačak, super za rad! Inače, N hvata skroz precizno pinceta, a ja to ni ne znam☺, dadoh mu male lego, radi šta treba. Vežbala nisam, eto ni ne znadoh, pažnju ne obratih. Verovatno blagodareći mrvama, kao i kod maslačak.
|
|
|
|