RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

jess021 -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 9:46:51)

Emice, svi hvale kozmetiku La Roche posay, lipikar. Jeste probali to? 

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 10:26:57)

Emice, jesu li njemu radili neke alergo testove? Često su te promene na koži povezane sa alergijom na neku hranu ili slično.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 10:58:32)

Dobro jutro. Ja sam jos uvek prehladjena, a ovo lije.

U kuci milion obaveza. Vise ni ne znam sta pre da obavim. Sad cu ranije da izadjem da vidim T rodjendanski poklon, pa po nju. [sm=smiley1.gif]Posle idemo nas dve prvo u centralnu skolu, pa u selo. [sm=smiley1.gif]

Nadam se da ste vi ostali bolje. [sm=smiley1.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 11:19:59)

Ja sam se ismejala kada si napisala da sr sudariobsa zamrzivacem [sm=smiley36.gif] ko da zamrzivac trci na njega [sm=smiley36.gif]
S je bolje. Suse joj se biloginje polako al je necuveno koliko ih je imala. Bukvalno po celom telu. L nije imao po nogama. Ona i po nogama pa i po stopalima odozdo. Ma uzas. Za sad se nisu osusile par u predelu gde su pelene. Valjda se potpare pa ne mogu da se osuse....

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 12:20:39)

Emice,bas se mucite.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 12:37:11)

Ne voli me rr danas, za svaki post me izbaci.

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 13:53:50)

Samo da mahnem.
Emice, stvarno bi mogao da uradi alergotestove.
Mi bili napolju, uspavljujemo se, vec neki dan smo na 1* spavanju. 
Ni N nema neka iskustva sa pinceta hvatom. Slabo uopšte razmišljam o podsticajima, ne stižem. Sve što mu dam, u hodu je. On još ne maše. Od gestova koristi "bravo". Pričam mu ja i za zeku i pametnu glavu i pa-pa al on se samo smeje 😂.
Poz mame

jess021 -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 14:01:56)

Rosi, moram da prokomentarisem da je mene bas nerviralo to pokazivanje kod dece gde je pametna glava...grrr  kad neko dodje pa kad krenu, a dete ko mecka u cirkusu. Mislim da moje to nikad nisu znale😅😅
Gladna sam.

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 14:06:46)

Jao, i ja sam imala isti stav sa D :). Nije to znao, haha. N iz nekog razloga govorim, doduše u sklopu sa pričom o drugim delovima lica i tela :). Ali to samo za internu upotrebu. Baš i jeste bezveze to pokazivanje pred publikom.

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 14:16:13)

Anci nisi jedina,i mene stalno izbacuje.
Maraj ja to kazem nevaljasti zamrzivac mi skocio na djetence 😂
Radjeni su mu alergotestovi cim je ovo pocelo.Sve uredno.
Dermatolog kaze neurodermitis,do skole ce nestati skroz.Do tad ce svake godine biti bolje.I ono i kest bolje sad u odnosu na prije godinu dana.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 15:31:52)

Jao ovi Filipinci, aaaaa.... moraću da sipam čašu vina da iskuliram [sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 15:37:22)

Emice, Mustela Stelatopia je zakon. Probali smo i LaRoshePosay lipikar kolekciju ali je mustela bolja.
Ljiso, super za derana, odlican je on!
Moj spava na rukama a ja se jedem sto ne mogu da ih izvedem napolje zbog radi opsadnog stanja.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 15:42:55)

Jao kakav dan. Bolje da sam prespavala. Dodjem u skolu misleci na vreme. I vidim nema mi sestaka. Prilazi mi jedan decak i smeska mi se i kaze, pa gde ste vi nastavnice. A ja njemu gde ste vi? Mi vas cekali, a vas nema. I dete mi lepo objasni da smo imali sesti, a ne predcas. Jao muke moje.. Tacno sam odlepila. Brzo zovi selo da vidim da li je kasno za dolazak. Kaze koleginica dodji slobodno. Kaze koleginica caj te ceka. Tetkica se cudi jer ja stizem i pola sata ranije u skolu. Ovo mi se nikad nije desilo. Pride hteo da me autom udari neki lik.

pari -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 15:48:05)

Sanjice, desava se nekad...sta da radis...samo polako...

Nama danas poslednji dan ovde...cudno mi u stomaku, ne ide mi se i ide mi se...ne ide mi se zbog mm,a ide mi se zbog M...sta je tu je,mora sad tako...

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 15:51:23)

Emice,nisi probala sa nekim homeopatskim lekicima,ne znam da li ima tu? Mm je pomoglo...Sanjice,sta bi? Bas si rasejana🙄cuvaj se.Ljisho,P je sjajan,samo se dzabe vucete po lekarima.M i ja ceo dan sami,kuma uzela T iz skole.pa isla sa njom u vrtic,ona je vaspitacica,pa ce sad i J da pokupe i docice same T i J..2 coska..da ne moram da vucem M.Inace,opet sam brljala po kesama,stvari sto je M dobio,ijaoj.koliko garderobe ima..sklanjala malo,prala novi kontigent..spas sto mi drugarica sve da..

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 15:52:57)

I spremila stvari koje su J male,da prosledim kuminoj maloj,ne cuvam vise nista..nemam ni gde.

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 16:08:11)

Dobar dan zelim. Juce sam napisala kilometarski post pa me rr izbacio pa sam odustala. Bebac nam je juce iskusio delic turbo familije koja je ceka kad malo ojaca. Ujutru smo vidili klince u skolu i vrtic pa sam ja cekala sekretaricu u skoli zbog potvrde za roditeljski a mm je isao svekrvi da kupi hleb ( tesko se krece). Onda smo u 3 isli opet u grad, ja kod doktorke po vakcinacione kartone a mm po klince. Ogi je gurao bebu u kolicima ispred vrtica dok je mm pokupio Kiku. Pa smo onda uvece opet morali svi na aikido jer je mm isao na neki rodjendan. Jos sam i vozila. Cudo jedno da se sve zavrsilo bez neke stete ili prekrsaja ( prva voznja posle prvog porodjaja se zavrsila kaznom za pogresno skretanje a prva voznja posle druge trudnoce se zavrsila cukanjem tadasnjeg automobila). Beba je urlala sat vremena od pola 11 do pola 12, verovatno zbog premora. Danas smo bili samo oko podneva napolju na suncu dok sam provetravala kucu. Inace je laganica. 

bebilule -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 16:11:03)

Kod vas danas opsadno stanje?Ana, Filipinci? Mi opet skakali vani, uzela sam jos malo godisnjeg. 

Maraj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 16:12:05)

Ljiso i ja mislim isto kao i von. Kako krenes po lekarima oni te samo setaju od jednog do drugog. Pa zar mora da ima pinceta hvat. Kad bude mu trebalo imace. Ni ja nista nisam vezbala sa L. Sve je spontano islo. Razvijalo se dete samostalno. Gluposti. Sad da mu dajes grasak da prebacuje iz jedne cinije u drugu. [sm=zz_spin.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 16:36:45)

IZVORNA PORUKA: bebilule

Kod vas danas opsadno stanje?Ana, Filipinci? Mi opet skakali vani, uzela sam jos malo godisnjeg. 

Ne pitaj [sm=smiley36.gif] ja radim online od kuće [sm=smiley36.gif]

bebilule -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 16:45:13)

Aha, ja kontam dosli i Filipinci u Bg, pa kontam kakve veze oni imaju s Putinom. Pis. Prsla sam. Ali ko ce pomisliti da pregovaras i uvoz sa Filipina. 

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 17:12:38)

[sm=smiley36.gif] ma jok, nerviram se jer su trebali da završe posao još u 15h a evo već je prošlo 17h (i ja sam trebala da završim do sada sa svojim poslom).

Duškić -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 17:24:25)

Opsada ali bukvalno .
Pesaka najbolje ako ides negde..[sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 17:25:22)

Sad mi je drugarica poslala fotku, čeka bus na sajmu. Miting.

lesli -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 18:23:54)

Mi smo danas iskoristile vreme maksimalno. Gospodjica se probudila u 7, inace nije ranoranioc. Spremila je, mm mi pomogao oko nje, izasli zajedno napolje - njega smo otpratile do posla, a mi na zemunski kej. Bile smo napolju skoro 2h, vratile se kuci oko 11, ona se naspavala u kolicima i previlenila skoro  ceo dan (imala jednu dremku od 15min i sad je opet zadremala), a ja sam patosirana 😅
Mili, niste mogli bar do obliznjeg parka?Ti si koliko skontah negde na Vracaru? Pisala si negde da si u kraju poznatom po savesnim vlasnicima pasa 😆 a cini mi se da je tamo najgore 😅

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>