RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

suzi kju -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (16.1.2019 21:38:05)

Dobro vece, deca zapala, pa odoh pod tus i na spavanje. Ana bezveze za muza, smrtno se danas cekajuci 😃😃, jesi rekla coveku izvini od mene.Nemam reci za ne davanje infuzije, strasno! 
Jess diklofen nikada ne ide iv. Moze paracetamol iv za temperaturu. 
Ema je danas popravila zub, dusa moja, malo je pred kraj plakala, kada joj je susila zubic. 
Sutra ne znam kkao cu se s posla vratiti, dolazi Putin, zatvara se skoro ceo grad, nemam reci. 

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (16.1.2019 21:42:46)

Sad me podset_i, suzi. Nas zubareva sestra zvala da nam otkaže sutra termin zbog Putina😬. Izvinjava se, ali centar grada je u pitanju, ima i pravo.

milicicak -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (16.1.2019 21:48:26)

Ana,nemam reci za nedavanje infuzije,strasno!
Jao, Putin dolazi sutra!!! Ceo dan iz kuce necu moci da izadjem [sm=zz_banghead.gif]
ja kao nesto radim i nerviram se, definitivno necu dugo.
i tako mi se jede Nutela da je to strasno a tegla prazna [sm=smiley19.gif] mm opet nije sklonio ambalazu

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (16.1.2019 21:52:39)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Pa ja mislim da je hladno kada temp pređe 39, tako je i Marku. Tada je bitno da se utople ruke i noge (pošto obično budu ledene) da bi se preznojili.

Pa zar se ne obuvaju mokre carape!? Bar ja tako mojima..ono kao u alkohol i vodu umocene.pa preko suve..ili u sirce.

milicicak -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (16.1.2019 21:58:47)

Von, dok su im hladni ekstremiteti temperatura raste, tek kad se zagreju mozes da ih hladis. I nikako ne bi temperaturu trebalo obarati alkoholom. Mm i mini buba na sve reaguju visokom temperaturom, mm se trese koliko mu je hladno ali cim popije brufen i pokrije se on se preznoji i spadne mu. Mini bubu smo samo jednom pokusali da pokrijemo da se preznoji, za pola sata joj je tem sa 39 skocila na skoro 40... Muka mi je i kad se set_im. Od tada samo hladjenje. I to je ne kupamo nego je uvijamo u mokre pelene...

jess021 -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (16.1.2019 21:59:11)

Suzi, otkud se ne daju diklofen amp?  Nisam mislila iv, vec kao injekcije. U kom obliku Paracetamol ide iv? 

jess021 -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (16.1.2019 22:00:44)

Von, kao sto Mili kaze. Mokre carapice iskljucivo na tople nogice. M kad ima temp noge budu led ledeni, ja odmah masiram i grejem. 

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (16.1.2019 22:04:20)

Von, ja nikad nisam stavljala alkohol na noge (niti bilo gde drugde). Marko ako ima ispod 39 onda moram da ga raskomotim i vruće mu je ali ako pređe 30 onda se sav ohladi i ne znoji se sve dok mu ne zagrejem ruke i noge.

Hahaha Suzi, reći ću mu sada, i ja sam zaboravila [sm=smiley36.gif] ali ne brini, sve će to vince rešiti [sm=smiley36.gif]

Saaaav se preznojio od injekcije, pidžama mu je bila natopljena kao da se ispolivao. Užas. Ali bolje se oseća čim je spala. Sad sam skuvala čaj da popije.

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (16.1.2019 22:08:06)

Biće to super, ima on sjajnu negu :).
Kad je reč o T, samo se u lekove uzdam.

Duškić -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (16.1.2019 22:11:06)

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Dobro vece, deca zapala, pa odoh pod tus i na spavanje. Ana bezveze za muza, smrtno se danas cekajuci 😃😃, jesi rekla coveku izvini od mene.Nemam reci za ne davanje infuzije, strasno! 
Jess diklofen nikada ne ide iv. Moze paracetamol iv za temperaturu. 
Ema je danas popravila zub, dusa moja, malo je pred kraj plakala, kada joj je susila zubic. 
Sutra ne znam kkao cu se s posla vratiti, dolazi Putin, zatvara se skoro ceo grad, nemam reci. 

Opsada. Ne izlaziti na terase i ne prilaziti prozorima i jos x stvari ..

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (16.1.2019 22:30:23)

O bre,naopako sam onda radila...njima noge uvek hladne.

jess021 -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (16.1.2019 22:33:38)

Suzi, ja imam dva Samsunga i oba rade besprekorno. 
Nasa dnevna je nekih 15kvm, a tv je dijagonala nekih 80cm , u spavacoj je nesto manji cini mi se.

jess021 -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (16.1.2019 22:39:26)

Pogresna tema i pogresne dimenzije 😂😂😂
Mm kaze da nemam pojma o velicinama. 

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (16.1.2019 23:37:24)

N se vec 2* budio, oj hoj. Kad prestanu da se uz vrisku bude, ljišo? Duga noć me čeka, a svima nek bude laka, što lakša :*

pari -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (16.1.2019 23:46:46)

Mene panika hvata...sutra uvece putujemo nas dve...ne hvata me panika od puta nego sto idemo odavde,sto mm ostaje, a mi cemo biti tamo,sto se ne zna kad ce i sta ce biti...Uf,onaj nemir u stomaku,znate na sta mislim?Dva meseca cemo sigurno biti razdvojeni,i to je minimum...

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (16.1.2019 23:47:16)

IZVORNA PORUKA: jess021

Mm kaze da nemam pojma o velicinama. 

Jel to dobro ili loše po njega [sm=jezicek.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (16.1.2019 23:48:08)

Pari [sm=smiley13.gif] baš teška situacija, nadam se da će se brzo rešiti [sm=smiley13.gif]

suzi kju -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 8:03:09)

Jess nisam mislila da ne daje, nego se nikada ne daje iv. A venski dajemo paracetamol od 500 mg ili 1000mg.
Dobro jutro, ja na poslu, dodjoh do pola puta autom pa cu nekako pesaka do auta pa kuci. 

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 8:33:45)

Dobro jutro.
O kakvim se velicinama ovde pise 😂
Pari mnogo gadno,ne znam ni sta bh ti rekla.Kako se tm nosi sa time.Svidja li mu se na poslu?
Nisam se javljala juve posle dermatologa,sad nas je ovaj uputio u Bazel kod neke doktorice koja je specijalizovana za djecije kozne bolesti.Ni on nije zadovoljan trenutnim stanjem.
Ja sam toliko umorna,umornija se budim nego sto lijezem

Maraj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 8:42:21)

Jutro mame
Ja sam slusala da alkohol ne valja zbog isparenja da se stavlja deci. Kod L je najdelotvorniji bio krompir u carape. To mu je uvek obaralo T
Rosi...tesko ti je bas.... sto neko rece, kako je njemu tam kako se snasao na poslu sta on kaze za razdvojenost jel te razume oko M

A Putin....ja svakak9 ne izlazim iz kuce . Ko zatvorenik sam od decembra meseca. S danas 7.dan boginja

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 9:04:01)

IZVORNA PORUKA: Rosita

N se vec 2* budio, oj hoj. Kad prestanu da se uz vrisku bude, ljišo? Duga noć me čeka, a svima nek bude laka, što lakša :*

Kod nas identicna situacija. U toku novi. Do ponoci vec 3 puta a celu noc imam utisak da nista nisam spavala. Al jesam od ponoci do 2 😳 
Kad prestaju vristeci da se bude. Pa nasa deca do minimum godinu i po. 😱 
Juce bili do psihologa. Odlican je. "Polozio". Hehe...cak je u nekim stvarima napredniji. Ali kaze dr da vezbamo sa sitnim preddmetima pinceta zahvat. A tacno sam znala. Ne dajemo mu niata sitno jer sve non stop trpa u usza. Zbog stomaka i dalje jede pasirano. I eto ne vezba. Secam se D je sa 9 meseci vijala prsticima kuvani kukuruz po tanjiru. Al dobro. Navezbace. On spava. Meni dusa spava al morM cas da drzim

jess021 -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 9:11:50)

Jutro! 
Ana, ne znam sta bi ti rekla, nema problem sa velicinom😂😂😂
Ljiso, super za bebana, daj mu npr da cepka toalet papir, pa i ako stavi u usta nista strasno. 
Suzi, koji auto si kupila?
Emice, jel ima neku terapiju? 
Kod nas bas lepo vreme, moracemo popodne u skitnju  

bebilule -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 9:13:14)

Emice, znam da ste svasta probali, ali nije na odmet ako nesto pomaze. Moja koleginica je sinu rijesila problem nekom prirodnom kremom Revita. Raspitaj se, mislim da neko ovdje u Bosni pravi, jedva su je nasli. 

Maraj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 9:16:12)

Emice kako je prosao nakon susreta sa friziderom? Htela sam da pitam al sam zaboravila. Sad sam se setila. Jel se bese sa friziderom sudario

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (17.1.2019 9:39:11)

Dva puta sam pokusavala pisati i prekinem u sred pisanja.Ode prst na pogresnu stranu 😂
Maraj sudario se sa zamrzivacem,dobro je sad.
Nisam ispratila do sad da i S ima boginje,kako podnosi.
Jess on ima stalno neku terapiju,juce je dobio Prednitop.Da koristimo pp dok ne ode u Bazel.
Bebi ja nesto ne vjerujem u te prirodne lijekove,mislam da ako mu ove kreme ne mogu trajno pomoci nece moci ni tako nesto.A vrlo je moguce i da grijesim,ko ce ga znati

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>