suzi kju -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (20.1.2019 9:55:49)
|
Bebi nije bas selo, to je varoš, ali bez obzira, i moji svi zive tamo, pa deca najnormalnije rastu i razvijaju se, moj sestric koji ima dve godine prica kao navijen, mija sestra je pedagog, pa zaista radi sa svojom decom a ovi ne. Glavna okupacija su im parovi i yt, nove pesme i sl. Ivana da, vec sam pisala o njima. I ja mojoj deci dajem telefone naravno da postoji granica, i ja pricam kako jeste, dok gledaju crtani na telefonu ja ili odradim stosta ili odmaram mozak. S tim da moje mackice i nece telefone, i kada gledaju crtani traze bajke naravno na srpskom, sve ono sto rade u vrticu,Crvenkapa, vuk i tri praset_a, deda i repa, pevaj sa Sandrom... Boje fenomenalno Andja pogotovo, crtaju onako, trude se. Ali se isto toliko i ja trudim, zaista dajem sve od sebe da ih naucim, vaspitam, i vaspitacice ih bas hvale, javljaju se za rec, pitaju "mogu li nesto da pitam", "mogu li da dobijem... Nesto ''molim te mogli mi (pomozi/pomogni 😃mi) da izujem cizme" i sl. Ovo je vise za temu pohvalimo se nasom decom, i ja sma zaista ponosna na njih dve. A ovi muzevljevi se jednom radjaju zivota mi.
|
|
|
|