Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2018 9:44:11
|
|
|
|
Olga75
|
Bar dan ja nagrabusila, boli me grlo i ne mogu da pričam. Muke moje, samo se mrštim na moje i mislim se teško vama kad me prođe
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2018 10:19:09
|
|
|
|
lesica
|
Oldži, drž se i drmni jedno kuvano vince, sve će proći od toga. Ja radno, izašla sam sad da popijem kafu 😁 Pa ko voli, izvol'te.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2018 12:42:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Olga, jesi uzela nesto za grlo? Neku rakiju?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2018 12:50:15
|
|
|
|
Alexisss
|
Nemam ništa protiv rakije....ali probajte propolis...meni je grlo spasio 🐝🐝🐝🐝🐝🐝🌻🌼💐🌸💮🐝🐝🐝
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2018 13:05:14
|
|
|
|
Jekica86
|
Obozavam vino sa karanfilicem
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2018 13:05:16
|
|
|
|
Olga75
|
Hvala na savetima probala sa oribletama, probala fiziološki, boli i dalje . Čekam drugaricu da dođe i ako treba da prepiše ab ali čini mi se da je virusno.Propolis imam neki u granulama, neam pojma kako da ga uzimam . Th sa kuvanom rakijom ili vinom me guuusta Jako me nervira ovo, tačno osetim kajnike( verovali ili ne u ovim godinama ih još imam- nikad nisam imala angine) Bljak je biti bolestan-
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2018 13:11:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mozes da ga razmutis u casi tople vode i popijes. Mada bi mozda bio bolji efekat da sazvaces granulice
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2018 13:14:00
|
|
|
|
Alexisss
|
Propolis u kapima...300 din u apoteci...15 kapi ujutru,15 uveče u kašičicu pa u usta....Gadno je ali diže iz mrtvih 🤗
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2018 13:16:10
|
|
|
|
Olga75
|
Ivana, pa te granule su pfff, moj brat ima te košnice i pčelari i med imamo i tako ali te granule su baš nekako ko hmm, koncentrat , možda u neki čaj da ih stavim ne mogu sad da guglam jadna saaaaam
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2018 13:17:27
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Alexisss Propolis u kapima...300 din u apoteci...15 kapi ujutru,15 uveče u kašičicu pa u usta....Gadno je ali diže iz mrtvih 🤗 Ovo su neke granule, prilično hrskave Okej je apoteka al imam ovo s izvora
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2018 13:56:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ajde bre nece ti nista biti Razmuti ih u caju, sto da ne.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 11.12.2018 14:23:30
|
|
|
|
veselicaa
|
Alexisss,Jekica86 pridruzite nam se i na drugim temama da vas clanice upoznaju
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2018 11:13:42
|
|
|
|
Olga75
|
Bardan! Mene danas manje boli grlo, rastopila sam one granule, bljaaak ali izgleda da su odradile posao Sad mogu da se dernjam ponovo
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2018 11:22:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Olga, nemoj mnogo da se dernjas da ne budes morala opet da ih pijes
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2018 11:23:55
|
|
|
|
Olga75
|
Moram Ivana, raspustilo se to mnogo bre za ovih par dana
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2018 11:25:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha.. Onda ti prevenetivno granule, ne valja kad se raspuste
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2018 14:23:52
|
|
|
|
Olga75
|
Preventivno sam razmutila i popila i čaj sa sve limunom i medom, šta li samo radim da bih mogla da vičem Nego, ovo je tako ot tema, moram da kažem: dragi modovi ima da se nabrišete tema i tema , možda odmah da brišete da se ne nakupi
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2018 16:17:02
|
|
|
|
veselicaa
|
Odavno nisu otvarali teme Sve su zakljucane,a mislim i da su videli da im se ne isplati da otvaraju kada ih mi zakljucavamo,ne otvaraju evo od sinoc
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2018 16:47:14
|
|
|
|
vocicana
|
Vesi moja Mora da se malo promene stvari. Ja cu veceras da opletem po vincetu, da se oraspolozim, bas sam nesto kljoknula, spavala sam dobro, nesto sam sanjala, muz se ubio od smeha jutros, sanjala i smejala sam se tako glasno, a sta sam sanjala nemam pojma. Nije nesto mnogo hladno napolju, kada ce taj sneg vise da padne...
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2018 17:37:48
|
|
|
|
emicaa
|
ima li vas,pije li se ista
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2018 18:26:46
|
|
|
|
lesica
|
Ahoj, ja bih čaj neki... Uhvatio me je stomačni virus pa sam sva nikakva. Trenutno pravim listu knjiga za naručiti, pošto nisam u elementu da se odšetam do knjižare na noć knjige, tako da živela online porudžbina 😂 Ima li snega? Hoće li biti sankanja?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2018 19:04:43
|
|
|
|
veselicaa
|
Pije se,pije. Les kod nas napadao sinoc,ima snega.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2018 19:06:09
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo caj Emice sta bi ti
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2018 22:00:29
|
|
|
|
lesica
|
Alkohol dospite po nahođenju! Izvolte !
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2018 22:16:13
|
|
|
|
milicicak
|
Ja cu samo sokic 😂 nema nista sa OH grupom jos par meseci 😂 jos nisam porucila knjige jer nada poslednja umire 😀 al vec vidim da cu u minut do 12 kliktati. Mi smo sinoc dosli kuci, taman na sneg. Mini buba se smorila kao bubasvaba 😂 danas ceo dan rintala po kuci i slagala stvari. Sto musko moze da poremeti red i poredak kad je samo u stanu cudo jedno 😂
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?