Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2018 12:13:36
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice Nina voli da se vozi u kolica,nije htela da hoda duze,trazila da se nosi.Juce bas dugo hodala,namerno nisam ponela kolica,da se uci.Evo i jutros smo setale bez njih,opet nije hladno,bas za setnju. Ajde kafica.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 28.12.2018 12:22:16
|
|
|
|
mila83
|
Zdravo i od mene! Moze kafa Veselice, a ja vas uz to sluzim posnim keks oblandama, ko voli Jeste lepo vreme za setnju bilo prethodna dva dana, nije bilo vetra ni padavina. Kod nas je trenutno nesto oblacno,iako je jutro obecavalo sunce...
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 29.12.2018 7:38:46
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro. Da kuvam kaficuu aa? Budjenje. Nes, crna kafa, caj. .
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 29.12.2018 8:20:11
|
|
|
|
emicaa
|
Duskic daj sta das,nismo mi probirljive 😁 Meni treba neko da me pojuri iz kreveta,zao mi ustati.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 29.12.2018 12:42:34
|
|
|
|
veselicaa
|
Ajde kafica. Ja zavrsila kiflice,mesila za dorucak sa sirom a i za docek da ima. Sad da izvedem Ninu u setnju bas je super vreme.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 30.12.2018 10:28:58
|
|
|
|
lesica
|
Ajde, buđenje! Kafa i ostalo. Treba započeti dan, doduše ne znam gde udaram i odakle da počnem, kanda sam malo mamurna od sinoć no lagano.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 30.12.2018 10:36:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha, lagano Les Mi pijemo kafu pa da počnem da pravim tortu - onu koju još uvek nisam smislila koju ću
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 30.12.2018 13:39:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Ajte zene na capucino Castio me je muz za praznike. Merkam je stalno, ali bese mi skupa. I odustala sam.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 30.12.2018 16:52:56
|
|
|
|
emicaa
|
Anci odustala si od Japanke 😄 Ja se tjeram da podignem dupe i pravim veceru a mrsko mi.Ulijenima sam se
|
|
RE: DecembaRRska kafana 31.12.2018 0:52:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Emi, s' obzirom da sam danas 16 žumanaca bacila u kantu (tačnije razletela su se po celoj kuhinji i meni) dobro sam uopšte nešto napravila. Od onih 16 belanaca sam ispekla kore a fil sam skuvala sa 5 celih jaja, sve ostalo standardno. Pravila milka tortu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 31.12.2018 7:13:42
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Ko je za kafu? Anci, sta bi sa jajima? Ja cu onu cokoladnu, sto se od fila peku kore...mislim da je jos zovu Zoja, Afrika ili sl.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 31.12.2018 7:32:11
|
|
|
|
emicaa
|
Jutroooo,ne mogu da vjerujem da je ovo zadnje jutro u ovoj godini 😀
|
|
RE: DecembaRRska kafana 31.12.2018 7:35:39
|
|
|
|
Duškić
|
Prodje, Emice, za cas. Dobro jutro. Kafenisanje ajmoo
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 31.12.2018 8:53:55
|
|
|
|
emicaa
|
A da mi nazdravimo,bice vremena i za kafu 😁
|
|
RE: DecembaRRska kafana 31.12.2018 9:42:54
|
|
|
|
vocicana
|
Emice kada se budem ushoot-iraala veceras.....mmm Pa da se i ja kao covek opustim Ali ce sada dobra biti kafica, uopste nemam problem.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 31.12.2018 11:13:50
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Jutro! Ko je za kafu? Anci, sta bi sa jajima? Ja cu onu cokoladnu, sto se od fila peku kore...mislim da je jos zovu Zoja, Afrika ili sl. Uključio mi se mikser, zavrteo posudu i sve izleti iz nje... svuda po kuhinji.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 31.12.2018 13:44:39
|
|
|
|
Olga75
|
Hej, pa danas doček Nove Samo da mi se gibanica ispeče pa da počnem sa slavljem
|
|
RE: DecembaRRska kafana 31.12.2018 14:35:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hej, hej, hocemo da dočekamo Novu godinu u januarskom baru? Klik
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?