Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2018 22:20:31
|
|
|
|
lesica
|
Pfff, onda ćemo mi OH grupu da pojačama i za tebe. O rintanju nećemo, čeka me uveliko, no praviću se da ne vidim pa koliko stignem u nedelju. Sutra smo ionako van kuće gotovo ceo dan.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2018 22:22:30
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Evo svratih u kafanu da se pozdravimo hihi...ne pijem hvala. Ionako uvece umrem kad zaspim jos da se napijem bilo bi veselo. Otvorih prozor prija ovaj vazduh
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2018 22:27:18
|
|
|
|
milicicak
|
Ja da poukljucujem masine pa da otvorim prozor i da razmislim sta cu. Mm je zaspao sa mini bubom, cujem ga kako hrce iz njene sobe 😂 sad sam u dilemi da li da ga budim i odem u knjizaru ili da iskuliram i narucim online pa da se sirim po krevetu. Jesam li vam rekla koliko mi je nedostajao moj krevet? 😁 Ako nisam onda da vam kazem da mi je mnogo puno najpunije nedostajao 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2018 22:29:25
|
|
|
|
lesica
|
Online, i širi se lepo 😁
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2018 22:43:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ma online covece. Neces se valjda cimati do knjizare
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2018 22:59:46
|
|
|
|
milicicak
|
Ali meni je blizuuu i izaci cu iz kuceee i zimske carolijeeee 😂 Salim se, evo klikcem 😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2018 23:02:18
|
|
|
|
emicaa
|
Evo ja cu ovo sa kapicom sto je Les servirala 😂 Ja upravi narucila knjigu svekrvi za ispod jelke u Dori onu knjizicu da joj se drugari upisu 😊
|
|
RE: DecembaRRska kafana 14.12.2018 23:45:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro veče u kafanu Kako nas je zavejalo, pa ujutru će biti uspeh izaći iz dvorišta. Od jutros nije prestao da pada. Noćas nam nestajala struja pa danas popodne opet a ja u sred posla. Kaže bossica aj ti polako na vikend Radila sam hormone danas, stigli mi rezultati. Gledam i ništa ne razumem.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 15.12.2018 8:01:23
|
|
|
|
branki*
|
dobro jutro...stavila za kafu..kos nas zavejalo samo tako..i jos pada..ipak smo mi gorstaci.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 15.12.2018 8:30:20
|
|
|
|
emicaa
|
Zene nadjite neke djecake da vam ociste snijeg 😂 Pijemo li kafu
|
|
RE: DecembaRRska kafana 15.12.2018 12:53:54
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice pijemo. Ja zavrsila po kuci posao,jos rucak ali pitu cu danas pa cu kasnije. Nina mi slinava,samo brisemo nos.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 15.12.2018 15:35:44
|
|
|
|
emicaa
|
Ja prilegla,mm usisava.Nemam vuse snage da stojim na nogama. Sluzim caj,ako neko hoce
|
|
RE: DecembaRRska kafana 15.12.2018 16:28:33
|
|
|
|
veselicaa
|
Moze caj.Ja da razvijem pitu,mm danas radi drugu pa da stigne kada se on vrati.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2018 12:18:35
|
|
|
|
branki*
|
ima li koga....ovde sneg ogroman ..i dalje pada...imam nesto da pisem za posao,a mrzi me....uh..
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2018 12:30:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ovde sneg pada. Moram da dovrsim rucak. Skuvacu sebi interesantan caj. I ja moram da napravim neku prezentaciju za skolu.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2018 12:39:02
|
|
|
|
Olga75
|
Bar dan, danas su Materice po gregorijanskom kalendaru, da ne kažem katoličke častim vas, ako mi čestitate, sve po redu: zamedljana rakija, fanci, jabuke, orasi, čarape i koji dinarčić!
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2018 15:51:54
|
|
|
|
emicaa
|
Olga srecne materice 😊
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2018 16:44:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Olga, hvala na posluzenju Joj, mene toliko mrzi i da citam a kamoli da pisem od kad mi se ekran urnisao.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2018 16:48:36
|
|
|
|
milicicak
|
Olga, srecne materice 😀 Sta su fanci? Mene migrena razvaljuje ceo dan a mm me tera da napravimo spisak za novogodisnje poklone...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2018 16:54:35
|
|
|
|
emicaa
|
Mili pa neka ga pravi on 😂 Ja cekam da prodje Katolicki Bozic pa da narucim djeci poklone,tad ce biti sve snizeno. Ivana hoces li mu mjenjati displej,sta ces sad?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2018 17:17:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Menjacu, Emice, kad budem mogla. Za sada cu ovako. Mili, pravite sutra :)
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2018 18:14:37
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo i mene. Nina mi prehladjena pa je kmezava.Cekam mm sa posla da popijemo kafu. Sneg napadao,deca danas bas dosta bila napolje,imamo i brdo blizu kuce pa su se sankale.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 16.12.2018 22:01:20
|
|
|
|
lesica
|
Helou, šta se radi? Ima li zime? Snega? Ja konačno sve raspremila po kuhinji, po ovom nevremenu mi danas punu kuću gostiju Al , čujte, šta zima može dobrom društvu i kuvanoj rakijici...ništa. Oldži, iako na izmaku, srećne materice.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 17.12.2018 21:12:58
|
|
|
|
lesica
|
Juuu, sram vas bilo, nigde nikog od sinoć! Ccccc... Ajte, ko šta pijucka? Izvolte pred spavanje u kafanu!
|
|
RE: DecembaRRska kafana 18.12.2018 6:31:52
|
|
|
|
branki*
|
zene,masem,pa se spremam za posao...
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?