Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2018 13:13:38
|
|
|
|
bebilule
|
Ovo je već konkretno. Nisam nešto izbirljiva ali da je do jedno 45 stepeni. I domaća. Je li još uvijek pričamo o rakiji!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2018 13:23:50
|
|
|
|
Olga75
|
Pa o čemu drugome
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2018 13:34:55
|
|
|
|
veselicaa
|
Hahaha ne bih rekla da je o rakiji rec
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2018 16:54:24
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana sestro znas da ja volim ljepljivu piletinu ali ovo izgleda kao petnaestogodisnjak pod steroidima 😂
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2018 17:00:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Ahahahahahahaha
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2018 17:25:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ivana sestro znas da ja volim ljepljivu piletinu ali ovo izgleda kao petnaestogodisnjak pod steroidima 😂 Ahahhaahahhahaahahhaa 😂😂😂 To samo dokazuje da si omatorila
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2018 18:49:52
|
|
|
|
emicaa
|
Ma šic tamo,ne zaboravi da imaš isto godina kao i ja 😂
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2018 6:21:42
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro, bas ste se lepo raspisalee...ahaaaa. A ja svratila na kafu , da ne smorim situaciju..
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2018 8:49:22
|
|
|
|
emicaa
|
Jutric 😊 Moze kafa?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2018 9:31:08
|
|
|
|
Olga75
|
Bogame dan kod mene ja se nikada ljudi moji neću naspavati, onaj matori zlotvor me probudio još u šest jer on mora da ustane pa što da meni bude bolje, grrr Danas je katolički sv Nikola pa kao da postavimo Zveri u čizmu poklon a ja zaboravila sinoć da "uberem" prut pa sad ona misli da je bila dobra , pisaću u temi kad se vratim iz prodavnice, naravno ako ikad odem. Samo kad je jučerašnji dan prošao bez ljudskih žrtava i materijalne štete, bila sam ubeđena da ću zlo napraviti, još sam u nekom groznom pms, em sam nadrndana, em sam pojela juče sve što sam videla, zamislite kad sam u pola 11 kuvala cveklu i tako toplu- još je sirće isparavalo jela Ali danas je novi daaaaan
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2018 9:36:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ma šic tamo,ne zaboravi da imaš isto godina kao i ja 😂 😂😂😂Olga, bice bolje danas :)
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2018 10:11:57
|
|
|
|
jess021
|
Jao Olga sad me podset_i. M ide u mesovitu grupu tj. vecinom madjarsku, ne pitajte zasto😊 Sinoc je pevala Mikulas, Mikulas. ...a danas jos nije otisla u vrtic, bas mi krivo. Moze kafa naravno!!
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2018 10:49:40
|
|
|
|
Olga75
|
Nek uči jezik, neće smetati i nek joj Mikulaš donese neku jabuku i čokoladu kad je dobra i raspevana
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2018 10:55:19
|
|
|
|
emicaa
|
Mi idemo posle podne ganjati djeda mraza da ga djeca vide 😄 A ko u inat kisa pada sve jace
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2018 11:43:33
|
|
|
|
veselicaa
|
Kod nas suncano,nije ni mnogo hladno bas smo prosetale ja i Nina. Ajde kafica.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2018 22:17:36
|
|
|
|
emicaa
|
Spavate li.Ja legla pa da provjerim da nema neka zurkica ovde.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2018 22:30:42
|
|
|
|
veselicaa
|
Nema ih Emice,spavaju ili se druze sa muzevima
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2018 8:58:01
|
|
|
|
emicaa
|
Vesi nema veze,i ja sam zaspala. Pijemo kaficu,grcku 😊
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2018 10:06:19
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice domacice Evo ja nudim caj.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2018 20:29:48
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zene,prazna nam kafana. Kod nas kisa pada,jutros bilo suncano pa na podne kisa,evo sada pljusak. Mi setali isli u kupovinu,pa bili kod zaove.Sada smizle uce,Nina pravi haos. Ajde nudim kafu,picence po zelji.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2018 20:42:24
|
|
|
|
Olga75
|
Ahoj, evo da navratim, vikend kod mene ko da ne postoji. Zvercica imala danas dva koncerta, sutra dva koncerta, matori je bio dežuran ja sam sutra. Od dva sam u akciji. Treba i neki ručak da napravim i nokte da nalakiram a to mi je mrsko pa nemate pojma. Da se nisam raspalila po prstu koji je sada modar i ljubičast i sav prebijen ne bi se bome s tim mlatila. Nikad dama od mene Još to dete ima u ponedeljak pismeni iz matematike. Nemam pojma kako će i šta uraditi. Tačno mi dođe da se odselim E, da piće, može!
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2018 20:59:37
|
|
|
|
lesica
|
Hoću piće pa da idem muža da dočekam! Olga, hoću karte za neki koncerAt Zverčicin!
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2018 21:02:58
|
|
|
|
veselicaa
|
Malo da nas zagreje Bas lepo za koncerte,a za matematiku ne znam sta da ti kazem ja sa mojom A malopre vezbala hemiju,uci za pismeni iz ruskog.Stalno pismeni,pa ih pitaju,precas svaki dan. Les gde ti bio muz?
< Poruku je uredio veselica RR -- 8.12.2018 21:05:41 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2018 21:11:19
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Olga, hoću karte za neki koncerAt Zverčicin! Možeee, taman se razvijemo u strelce, na jedan koncerat nas dve a na drugi ostatak ekipe a mi isparimo u vidu magle u odrasli provod Vesela moja, živaca me košta ova škola . M je doduše mlađa pa ima manje pismenih ali Mogle bi neku temu i za školsku decu da pootvaramo, evo ga i pubertet i svašta a tamo mirno Hvala za koktel, prijaće mi Evo javiše se da stižu, jedva čekam da vidim fotkice, biće na mom profilu Nego u petak ima ispit iz klasičnog baleta, znači još vežbanjaaaaa
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2018 21:15:39
|
|
|
|
veselicaa
|
Sa razredima ide i vece kidanje zivaca Bas ima lep hobi,moja A ide na folklor,ide na koncerte,isli su i van zemlje.A mi mame sto uzivamo dok ih gledamo,znas vec.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?