Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 8:28:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rosi javi se.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 9:19:28
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,to je prvo J imala,pa M..konjuktv..mazala sam hloramfenikul i proslo je brzo.Kod nas noc relativno ok,manje kaslje,ali bas za zeza grlo,nece da jede.Skuvala sam kafu i postavila decu ispred tva,i gledamo Ferdinanda,ima na Hbo2,ne cuju su..napokon malo mira😁Sta mislite da li da proset_am oko 12 malo M,nismo izasli 10 dana..nema temp..moram u Dm po mleko..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 9:29:24
|
|
|
|
emicaa
|
Von zasto da ne.Samo mu moze goditi. Mi idemo u set_njice i bolesni,samo da su bez temperature.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 9:45:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Meni moj sef prvi cestotso rodj. Dusa od coveka. Jako me obradovao. Sa mm sam na ratnpj nozi. Eno stavio mi na fejs ljubavi moja 😤 ulizuje se. A mene to jos vise nervira. I tako. D me pita sto nisam tortu pravila. Ma kakva crna torta. Lose sam volje i dalje. Odoh da se tusnem dok P spava
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 9:46:55
|
|
|
|
pari
|
Von,obavezno idite napolje, danas je baš fino, vazduh će mu prijati. Ferdinand je baš lep...ja pustila mom M pre neki dan...ali nije odgledao ceo,nema još tu koncentraciju.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 9:54:07
|
|
|
|
smeško
|
Srecan rodjendan, Ljisho! Ili da cestitamo u ,,istresanju". 😂 Da si nam ziva i zdrava i stalno lepo raspoložena.Rosi, javi se kada vas puste doktori.M je valjda bolje, povracao je bas dosta.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 9:58:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da ne duva vetar. Ja tada ne izvodim decu. Von i mi smo pre neki dan gledali Ferdinanda. Danas cemo nesto drugo.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 10:04:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Ćao devojke! Sanjice, maži hloramfenikol, brzo će proći. Smeško, a on je na rekreativnoj? Duša mala, baš bzvz. Von, slobodno idite napolje, ja Marka izvedem barem u dvorište kada je bolestan. Mora da se luftira, prodisaće napolju. Rosi, nadam se da ste bolje Ja više ne smem da idem u prodavnicu svaki put potrošim min 5 hiljada, a bila sam preko nekoliko puta (što kažu deca ) i što je najgore uvek nešto zaboravim. Jbt! Žene, jel postoji posni šlag? Čitala sam deklaracije u maxiju ali svuda piše da sadrži obrano mleko u prahu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 10:06:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi smo prekjuče gledali Grinch-a i pred kraj filma kaže Marko: Mama, meni se sad plače..
< Poruku je uredio Ana RR -- 28.12.2018 10:20:37 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 10:08:43
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj.Anci i ja svaki put 5000.a uvek fali..a i to traje 5 dana sto kupim..Mnogo je lep crtani,M mi spava u narucju,a njih dve gledaju. Ima i Rode,ali nije sinhronizovano..mali sef je isto super.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 10:12:00
|
|
|
|
smeško
|
Anci, imas posnu slag penu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 10:12:09
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Predivan je. Nasa sinhronizacija je odlican sa naglascima hahah... Dunja i ja smo gledali u 4dx u bioskopu. Odlicno se provele. Eh kad cu ja sledeci put u bioskop ici.... Pitaj Boga. Pari kazes tvoj M i dalje nema koncentraciju da odgkeda do kraja dugometrazni crtani. Moja D je imala uveliko sa 4 god koncentracije vec smo redovno odlazile u bioskop. A P cini mi se nikad nece ici. On svalih 5 sekundi menja igracku dok se D igrala sa jednom i po 45 min 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 10:25:00
|
|
|
|
pari
|
Sad sam se set_ila da se M rasplakao kad su Ferdinanda odveli od devojčice...oset_ljivi moj dečko...Ja ga još nikad nisam vodila u bioskop,pre 4te godine mi nekako nisu za to dugo sedenje, a tada sam već rodila T i nisam mogla da ga vodim...A ni ja nisam bila u bioskopu,ne pamtim... Ja došla da se isfeniram pa da nastavimo sa akcijom spremanja,pakovanja... Rosi, kako ste?
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 10:28:50
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Žene, jel postoji posni šlag? Čitala sam deklaracije u maxiju ali svuda piše da sadrži obrano mleko u prahu. Ne postoji :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 10:31:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj ja ne volim sinhronizaciju, naši nemaju pojma da to urade kako valja. Sinoć smo na Fox kanalu gledali crtani Planes i tako je dobro na engleskom, Marko uglavnom razume a ako mu nešto nije jasno mi mu objasnimo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 10:32:27
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: Ana RR Žene, jel postoji posni šlag? Čitala sam deklaracije u maxiju ali svuda piše da sadrži obrano mleko u prahu. Ne postoji :) Hvala mili. Pravim mojima tortu za slavu pa ću preskočiti šlag
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 10:37:10
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: smeško Anci, imas posnu slag penu. Smeško, nisam videla tvoj post... koja je to šlag pena?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 10:43:46
|
|
|
|
Rosita
|
Dobre vesti! Snimak kaže dr, mo da nije isto dete :). Hvala Bogu. Nema skopija. Ne bi ga sa lemoda skidao do ponedeljka, škripi još, ali nema veze, ostaćemo. Ljubim!!
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 10:46:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma divno! Jos malo i kuci ste ❤️❤️
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 10:49:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Odlicno Rosi. Znala sam da ce tako biti. Kod beba ide jako sporo oporavak. Oni odmah bronhoskopija. O hrani pisite u temi. Moram da vas pecnem. :)
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 11:07:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Rosi, diiivnooo!!!! hrabri dečak Videću, na kraju krajeva ukrasiću čokoladom, ionako mi nešto ne ide šlag na reformu (posnu). Samo još da vidim koju ću tortu praviti za nas za doček, nikako da se odlučim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 11:10:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anci, onda bolje cokolada, kao sto kazes. Mislim da ce i lepsi ukus biti.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 11:14:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa da, uz reformu bolje ide. Samo da ispadne ok, nisam nikad posnu pravila.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 11:36:30
|
|
|
|
smeško
|
Bravo, Rosi! Proci ce! Sad ti je malo lakse. Za slag penu pojma nemam koja je, kupila u Maxiju proslog puta. Pogledaću cim odem ponovo! Mi torte kupujemo gotove u Suncu, fenomenalne su. Maki mi je super, bio je i na sankanju! Sutra se vracaju, jedva cekam!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 11:44:41
|
|
|
|
Maraj
|
Rosi bas mi je drago Ana imas posni slag ali na meru u "zdravoj hrani". Ja kupovala. Trazi im deklaraciju. Ja trazila i stvarno pise da je posni. Malo je drugaciji ukus...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ishrana bebeNajbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?