Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 15:17:29
|
|
|
|
smeško
|
Ico, leci se, covece! Kao mm si!😂 Drzim telefon pored sebe, ako vaspitačice pozovu. Ako ne zovu M je bolje, pa ce mi javiti veceras kako je proveo dan. Stigle knjige iz Lagune! 9 enciklopedija i jedna Angry birds tablica mnozenja. Dodali nam i jednu knjigu kao poklon.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 15:29:06
|
|
|
|
Duškić
|
Samo da virnem sta se radi. Idem u vrtic da gledam priredbu A treba da dobijem i stomak me boli. Ali moram da popijem lekic i da gledam decicu slatku.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 15:31:12
|
|
|
|
vocicana
|
Duskicu uzivaj tamo. Maraj zelim ti da sto pre dobijes, pa da te pusti pms, ja sam u pms-u svaki dan, saccuvaj boze, a nervoza bije li bije sa svih strana. Opomenuce me koleginice da masim temu
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 15:32:50
|
|
|
|
Duškić
|
Rosi, bas lepo.. Javi nam kakvo je stanje? Pozz
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 15:38:19
|
|
|
|
smeško
|
Duskic, uzivaj!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 16:12:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Gde ste drugarice? Ja cu sad do skole. Imam neku manifestaciju. Posle se vracam kad mm ide da spremim T za generalnu probu. OStavljam je i vracam se po mm i S. Idemo zajedno na Novogodisnji koncert na kome ucestvuje T. Jedva cekam da se naspavam ako je i kako moguce pored dece kad pocne raspust. U ponedeljak se ne radi, ali najavljuju odmah te nedelje kad se krene u skolu da bude radna subota. Koja je onda poenta.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 16:27:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Sanjice, i kod nas je tako. Ne idu u ponedeljak pa će odraditi. Kao da imaju šta da odrađuju. Prošli put kada su odrađivali subotu imali su dva časa likovnog.
< Poruku je uredio Ana RR -- 27.12.2018 16:28:01 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 16:34:45
|
|
|
|
smeško
|
Kod nas su vec odradili 31. I bas su ucili tog dana.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 16:35:29
|
|
|
|
smeško
|
Zato sutra imaju skracene casove. 😈
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 16:59:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Smesko, i mi smo odavno odradili 31.12. subotom i imali su normalne casove. Sutra skraceni, al sin svejedno nece ici. Sto se tice lecenja bolje mi je od inhalacija, nemam vise bol u grudima i ne kasljem mnogo. Malaksala jesam, al kombinacija mens i svega toga, a i nervoze.. Pa nije ni cudno.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 17:47:22
|
|
|
|
vonavoj
|
Vodila sam M na kontrolu..i dalje inhalacije,ima slajma,fitobalm.antib..i daktanol,kaze sve mu belo na krajnicima..zato jadan i ne moze da jede,sav mi ufitiljio..Rekla mi da mu uvedem 3 obroka sa 7 meseci,to je za 3 dana😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 17:53:17
|
|
|
|
Maraj
|
Von sa cime se vi inhalirate?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 17:55:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, Von, jel i dalje samo fiziološki?
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 17:55:52
|
|
|
|
vonavoj
|
Samo fizioloski, 2 puta dnevno. Od nedelje samo sa fizioloskim..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 18:00:28
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: smeško Zato sutra imaju skracene casove. 😈 Kod nas i danas i sutra :D
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 18:07:56
|
|
|
|
Rosita
|
Ovde od ab svima daju azaran. To je valjda longacef. Skinuti sa o2, saturacija zasad dobra! Von, i ja sam prijavila dr beo jezik, kaže ništa to nije. Mi sutra u viziti saznajemo kakav je snimak i plan. Mališi uvalim ponešto hrane. Iz nekog razloga od juče neće vodu, da li što mu često nudim sisu... Ovde su stvarno predusretljivi. Kuvaju kašice, za N na vodi. Silazila sam do kuhinje i tražila da donose gušće, odmah su i počeli. Ponavlja se sve od hrane, ali Bože moj, nije no to dugo da bih sad nešto izmišljala. Ljubim mame drage. Mašnice, kako ste?
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 18:10:52
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja mislim da je njemu to od hemomicina..pio ga je 3 dana..sta znam..Njemu su kaze krajnici beli..Svaka cas_t za kuhinju,sto izlaze u susret! I da je bolje,bice to super!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 18:13:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mislim da ce do sutra Rosi biti bolje. Sigurna sam. Ljubim malenog, a ljubim i tebe. Von. dobro je da prolazi.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 18:32:25
|
|
|
|
vocicana
|
E dobro je. Ja sam zbog belijh naslaga na jeziku i slojeva na grlu malom davala kapi Nystatin po 7 dana, pomesm sa sokom i dam mu spricem, to se povuce. Jadnbi nasi malisani. Stvarno sta je ovaj moj mali sve progutao pa to je strasno. Ljubim svu decicu, sve ce biti dobro.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 7:34:18
|
|
|
|
pari
|
Rosi,kako ste danas? Ja u haosu,ne stižemo da se javim. Danas još gomila obaveza i sutra put...
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 7:45:42
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro. Rosi kako ste? Masnice vi? Pari srecan vam put,pokusaj da uzivaj.Koliko ce vam trajati put Ja sam slabo spavala,opet neki vrag Doru budio.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 7:47:49
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame Ja oko dece Petak!!!! Rosi pa da sigurno da nece vodu jer cesce sisa...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 8:21:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Emice, moja se toliko puta budila nocas da sam mrtva, glavu ne osecam. Ne sećam se da se ovoliko budila kad je bila beba. Rosi, Masnice, Von, Maraj javljajte kako su deca. Pari, srecno!
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 8:27:13
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana moja je se budila ovako i kao beba 😂
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 8:28:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro.Ja sam poranila. Budio me mm da odnesem onoj sto mi pravi problema neke izvestaje. Do kasno sam sinoc pisala. Sinoc smo imali kod T koncert. Bilo je predivno. Sad treba da budim T da doruckuje i da je vodim u skolu. Inace mm i ja smo pokupili neki virus. Probudili smo se sa crvenim okom i krmeljivim. Njemu je u toku noci bilo lose, pa je presao u dnevnu. Nista nisam cula.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pismo bebe Deda Mrazu: evo šta stvarno žel...Mislite da je bebama svejedno koju će igračku dobiti ispod jelke? Možda će vas razuveriti ovo neobično i duhovito pismo,...
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?