Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 9:58:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Ivana, jutarnje ludilo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 9:59:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ja nikad ne dajem deci pre spavanje fluimicil. Nisam ni pisala o tome :D Nesto ste pomesali. Rosi, navijam. Ma Ana je pisala o tome i ja umesto "ana" napisem "sanjice"
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 10:00:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja rekoh da nisam i ja prolupala. Vracam se unazad sta sam pisala.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 10:10:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nisi ti, ja sam Bas sam smlacena od svega pa vise ne znam ni sta radim ni sta pisem
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 10:11:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Svi smo mi malo šalb. :D
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 11:31:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Rosi, dobro je, eto korak po korak... sad ce to sve dovi na svoje. Drzimo fige da ne radite bronho, da bude sve ok. ❤
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 11:34:43
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobar dan, usla sam samo da vidim jel se Rosi javljala. Rosi mislim na vas dvoje 😘
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 12:04:05
|
|
|
|
Rosita
|
Jaooo, bio nam deda Mraz!!! Divno
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 12:07:01
|
|
|
|
mama Jo
|
O joj, divno. Nadam se da su decica bar malo zivnula. Bas lepo stvarno!!
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 12:13:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Rosi, stvarno lepo od njih. Verujem da vam je izmazio osmeh
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 12:14:41
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Jaooo, bio nam deda Mraz!!! Divno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 12:33:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Divno, Rosi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 12:34:48
|
|
|
|
Rosita
|
Jaooo, baš su me iznenadili!!! Divan je i poklon, slatkiši i 2 igračkice :)
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 12:49:42
|
|
|
|
milicicak
|
Divno, Rosi 💕 jesu li odustali od bronhoskopije? Ja sva nesto nacoskana, V spava samo u rukama, ne zna mu se kad jede, celu noc nije spavao. Al se zato mini buba zabavlja sa babom, ispekli smo tonu kolacica pa ih sad ukrasavaju u kuhinji i pevaju na sav glas Nadalina muti jaja 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 12:54:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, Mili, Nadalina muti jaja😂😂
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 12:54:25
|
|
|
|
smeško
|
Ulazim da vidim vesti od Rosi. Rosi, valjda nece biti potrebe za bronhoskopijom, gledala sam kako se to radi. Ico, kakvo je stanje kod tebe? Kako je kod svih? Ja sam ma tri coska, ciklus je cudo, samo ujedam. Nikada me nije drmao, sada je nasao da me dira, pod stare dane. 😈Maki mi je povracao juce na zimovanju. Videcemo kako ce biti danas. J je primio vakcine juce i danas ima T i tvrda mesta uboda. Sjajno je raspolozen, ali je naporan, trazi konstantnu paznju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 12:54:42
|
|
|
|
milicicak
|
Jedan je Oliver 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 12:57:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao mogu da ih zamislim, mili snimi ih
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 13:08:32
|
|
|
|
pari
|
Rosi, super za deda mraza! Nešto lepo 😊 javi šta ima novo...svi mislimo na vas... Ja bila u šetnji dva sata sa T, došla mi drugarica pa smo se prošetale,a uspela sam da vidim još jednu drugaricu u delti na 10 minuta tako da je za sad lep dan. Mm otišao u firmu još jutros da se pozdravi sa svima, a sa onima najbližima na doručak. Približilo se...u subotu putujemo...doduše ja se vraćam pa nemam osećaj da se selimo jer se ja još ne selim dok se situacija sa M ne razreši...a nadam se da hoće uskoro... Ivana, kako ti je Maca sad? Ti? Maraj, Kako si ti? Druge mame, isto mislim na vas...
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 13:41:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, drzi se... Maca je u vrticu, zvali bi me sigurno ds je nesto bilo. Ja lezim, nemam snage ni za sta. Muz i sin ce verovatno da otputuju na dva, tri dana, maca ce rucati u vrticu tako da danas ne spremam nista.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 13:44:05
|
|
|
|
pari
|
Dobro je Ivana da možeš malo da se odmoriš, moraš... Ja gladna ali nema šanse da spremam nešto, poješću hleba i sira 😀
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 13:51:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari, jesi spremna,psihicki? Koliko god mozes da se pripremis? Zavrsila sam rucak,J kilavi,mrzim to,spremim,a one nece da jedu.. vodim ih u 3 na kreativnu radionicu,a u pola 5 M kod dr..a ne mrda mi se nigde..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 14:07:21
|
|
|
|
pari
|
Nisam spremna ni fizički ni psihički 😁 Drži se danas! Samo da ti M skroz ozdravi!
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 14:38:16
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan. Mi smo na ba, dete je posle prve doze zivvnulo, dobio boju u licu, skako trcao smejao se, veselo i dobro dete, sa apetitiom. Rosi samo da vas zagrlim, mislim na vas!
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 27.12.2018 14:53:28
|
|
|
|
Maraj
|
Pari hvala sto pitas...borim se sa njih dvoje kuci. Mm dosao da se presvuce s posla i ode sad na tu veceru s firmom koju svi sad nesto praktikuju.... Mene stomak danima, ma mesecima boli. Svaki dan kao da imam pms. Jos nisam dobila od porodjaja , al zato stomak ubija. Kao pravi pms...svaki dan
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pismo bebe Deda Mrazu: evo šta stvarno žel...Mislite da je bebama svejedno koju će igračku dobiti ispod jelke? Možda će vas razuveriti ovo neobično i duhovito pismo,...
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?