|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/18 [chat]
26.12.2018 21:57:39   
Duškić
Oj, drage svud problemi sa malom decom.
Moj guzonja jedva zaspao, evo krci, 6 ti dan vec ima proliv a dr.kaze nije za antibiotik.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1476
26.12.2018 22:00:46   
Ana RR
Joj mašnice... user posted image

Von, moj Marko ga ne podnosi, obavezno povrati. Isto i drugaricini klinci, klinci naših rođaka... ja uvek tražim nešto drugo.

Marko spava i kašlje. U peršun baš. Još mu ja prsnem grip stop pred spavanje a on je grozan, sliva se u grlo. Možda ga i to tera na kašalj.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 1477
26.12.2018 22:04:09   
Milena18
Ivana, baš si zaribala.
Bićemo i muž i ja kod kuće cele sledeće nedelje, pa neće ni ona ići u vrtić. Jedva čekam.
Emice, žalli se ona stalno. Neka devojčica joj juče nije dala da sedi gde je htela, otimala joj je i kocke. Nije to ništa neobično za vrtić, ali su ipak stariji dosta od nje i ona ne ume još uvek da se nosi sa takvim stvarima.
Mašnice, Von i ostali bolesni, držite se.
Rosita, očekujem da nam se ujutru javiš sa dobrim vestima.
Grliša za sve!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 1478
26.12.2018 22:24:53   
Sanjica26 RR
Milena, ne znaju da se nose mnogo stariji sa timez a ne tako maleni. 
Dobro vece. Mi smo isli do Bg da izluftiramo mozak. Trebali smo do mojih, ali ajde da ne prenosimo tati virus. Sad mm i mene boli grlo.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 26.12.2018 22:25:38 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 1479
27.12.2018 7:22:04   
Sanjica26 RR
Rosi, mislimo na vas.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1480
27.12.2018 8:10:52   
pari
Kako ste mame od jutros? Meni isto M kasljao u toku noći i čujem da mu je zapušen nosić...Ja mu samo Sinomarin stavljam...ne znam ni šta BiH drugo... A i T se čuje malo kad diše ali njoj za sad ništa ne stavljam...

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 1481
27.12.2018 8:32:02   
emicaa
Dobro jutro mame.Von,Um,Rosita ljubim vas.Da vam brzo pilici ozdrave.
Anci kako je Mare?
Ivana jesi li ti zivnula?
Samjice sanjala sam da telefoniramo 😁
Nas troje smo se tek sad probudili,mm radi danas do 12.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1482
27.12.2018 8:54:47   
Maraj
Jutro....mi ustali oko 6... al ja sama sa njih dvoje pa jedva sta postizem...
S i dalje kaslje. Sad ne toliko sa sekretom. L je ok. Uziva da probudi sestru... onda ona bude nervozna.... i tako...
Ivana jesi bolje danas?
Rosi?
Pari jeste sada u novom stanu, jeste se preselili?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1483
27.12.2018 8:56:21   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Emice, dobila sam mens. Maca mi sinoc iskocila iz krevetca na glavu. Bas sam se potresla. Ne osecam ni glavu ni stomak, a nemam nista protiv bolova. U stvari imam, macin sirup, sad cu njega da popijem.
Nego, nisam ja bitna, kako su deca? Ros, Von, Masnice?
Pari, drzim pesnice da se ne razbole tvoji.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1484
27.12.2018 9:00:07   
mama Jo
Jutro mame.
Ja vec dve noci slabo spavam jer sanjam neke gluposti, mogu slobodno reci da su blazi kosmari 😂 ali stvarno, jer se budim sa takvom nelagodom, uzas...

Pisite kako su deca...
Rosi, jedva cekamo da se javis.

,,Carpe diem"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1485
27.12.2018 9:10:51   
Sanjica26 RR
Emi, ja meljem i preko telefona. Ne znam za tebe. :D

Evo dodjoh i sela. Deca jos spavaju. Sad sa ubacim y petu.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1486
27.12.2018 9:16:24   
IvanaSK RR
Emice i Sanjice ukljucite se na viber pa da vidimo koja vise melje user posted image
Mama Jo, razmisljaj o necem lepom pred spavanje user posted image

Direktna veza do poruke: 1487
27.12.2018 9:20:06   
emicaa
Sanjice samo sto u snu ne meljem 😂 bas bas volim da pricam 😂
Ivana jel dobro maca? Nije povracala ili ponasala se cudno

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 1488
27.12.2018 9:28:52   
Ana RR
Dobro jutro. Nema nam Rosi od jutros? Nadam se da su bolje.

Marko je ok jutros, definitivno je sinć kašljao od grip stopa. Mislila sam da ga ostavim kući ova dva dana ali imaju skraćene časove i samo će se igrati a i on želi da ide. Odmoriće za vikend.
Ja pijuckam kaficu i radim, treba da smislim i neku posnu tortu da spremim mojima za slavu... mozgam šta ću.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 1489
27.12.2018 9:43:37   
vonavoj
Joj,Ana sto sam sad jela kinder posnu tortu,odlicna..Inace,noc prosla sa 4 budjenja,sto je super,i spavao je u krevecu..napokon!Poceo je da me zove "mam,mam"..hahaha..mnogo je smesan..Vec nam je dosta inhalacija,vadjenja slina (kojih opet malo ima),urla..I dalje kad se zakaslje ne moze da se zaustavi..uzas.Rosi,mislimo na tebe!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1490
27.12.2018 9:45:28   
IvanaSK RR
Sanjice, ja deci ne dajem pred spavanje fluimucil, grip stop..imam utisak da jos vise kaslju od toga.
Emice, nije povracala, al da je cudna, jeste, uvek user posted image imaju slikanje sa Deda Mrazom i predstavu inace bih je mozda ostavila i kuci.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1491
27.12.2018 9:47:39   
Maslacak15
Pozdrav mame. Rosi Javi kako Ste, jel prosao zahvat? Jako se nadam da je malisa bolje danas.

Direktna veza do poruke: 1492
27.12.2018 9:52:14   
Rosita
Danasnjq vizita rekla da naprave snimak pa da vide mora li baš bronho. Kažu, ako mora nećemo oklevati, ako ne ok. Počeo pomalo da jede, prepoloviće mu dozažu infuzija. Pretržno nervozan, ali i stalno ga maltretiraju nečim. Ja mislim da je i najboljr ovako. Današnji pulmolog uopšte se ne bi btinuo za srce, koliko vidim. Super, čekam da vidim kad nas snimaju. Nije jeo od 5 pa je kao izgubio 150 g id jučr, ali misle jer nije jeo. Ljubim

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1493
27.12.2018 9:52:49   
Maraj
Sta je grip stop user posted image
Meni je S bas kasljala nocas. Sad suvo. A sto se budila...malo malo...jos je i zubici pored svega muce...donje jedinice...

Direktna veza do poruke: 1494
27.12.2018 9:52:55   
Ana RR
Maslačak, baci pogled na moje rezultate u temi user posted image ubićeš me, treba da počnem da te plaćam user posted image

Ivana, misliš na mene verovatno a ne na Sanjicu user posted image ma neću mu stavljati, bar ne uveče. Grozan je grip stop.

Von, videla sam da ima recept za posnu kinder. Ja bih nešto više klasično pošto moja mama nije neki ljubitelj čokolade.

Direktna veza do poruke: 1495
27.12.2018 9:55:02   
Maraj
Rosi ...mene je to nerviralo kad smo duze ostale sa S u porodilistu. Svaki put u viziti drugi pedijatar nas gleda, koji prica svoju pricu.
Bas me to nervira.
Vazno da je on bolje

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1496
27.12.2018 9:55:19   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Sanjice, ja deci ne dajem pred spavanje fluimucil, grip stop..imam utisak da jos vise kaslju

Utisak te ne vara. Nama je i receno da ne dajemo predvece bas zbog toga.

Direktna veza do poruke: 1497
27.12.2018 9:55:27   
Ana RR
Rosi, držim fige da je bolje i da ne treba bronhoskopija. Ma kako da ne bude nervozan, pa i mi odrasli bi bili da smo tako izmaltretirani.

Maraj, sprej za nos koji je odličan kod prehlade i zapušenog nosa ali je grozan jer se nekako sliva niz grlo i ima fuj ukus koji nikako ne možeš da ukloniš. Mislim da ga je to mučilo sinoć jer sam mu prsnula baš pre spavanje. Kreten.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1498
27.12.2018 9:57:35   
Sanjica26 RR
Ja nikad ne dajem deci pre spavanje fluimicil. Nisam ni pisala o tome :D

Nesto ste pomesali. 

Rosi, navijam. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1499
27.12.2018 9:58:07   
IvanaSK RR
Izvini, Ana, mislila sam na tebe. Skroz sam sludjenauser posted image
Rosita, dobro je i sto je poceo da jede. Bice on ubrzo bolje, dusa mala.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako birati sigurne igračke za bebe?
Dobra igračka odgovara uzrastu deteta, napravljena je od kvalitetnog, netoksičnog materijala, nema delove koji otpadaju ...
Osnove dojenja
video
Majčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here