Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 13:21:45
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Rosi mnogo mi je zao. Ne mogu da verujem da se toliko toga izdessvalo za 24h a on nije bas mala beba, jaci je. Ali ovi virusi.Sve te razmem saljem virtuelno najvecu podrsku.Moj D je igubio bio 450g za 3 dana. Mis od 40 dana, i izborio se tako ce i tvoj malisa. Kada smo primljeni dr je zvala moju mamu i rekla dete je jako lose ne znamo sta ce biti, sve je neizvesno ,ali on se izborio. Borci su to mali, a ustvari veliki. I nije mi bilo lako ,nocima nisam spavala kada se zakaslje napad panike, kada su ga skinuli sa 02 tek tad trenula nisam. I evo sada kda naidjem na njegovi o.listu placem. Drzite se. Ljubim vas puno.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 13:24:44
|
|
|
|
Maraj
|
Masnice...i vi ste se namucili tako mali! Ja nisam ni znala... bas mi je zao... Teske su to stvari...ma sve oko dece...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 13:32:49
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Ne veeujem. Zakazano za sutra. Rosi,mozda je i bolje tako,da znaju sta dalje,a ne da cekaju,a njemu nije bolje. Deluje grozno,prvi put cujem za to..mali je,zaboravice na to,nece imati traumu. Samo da su zdravi!Sanjice,grlim i tebe,vidim ne pises,znaci nije dobro..M je bolje,i dalje kaslje,ali je bolje volje i nema temp.A ja sam bas lenja i bezvoljna..mrzim zimu. I odoh u drugu temu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 13:51:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sofi i ja smo imale avanturu. Evo sad se smejem. Krene protivpozarna sirena. Cela zgrada bruji. Samo sam je uzela u ruke. Vec ima 21 kilu. Ona u pizamici i bosa. Ponela mobilni i zakljucala vrata. Brzo pesice i juris niz stepenice. Niko nista ne znа. Sofiju sam tutnula nekom deki na prvom spratu i otrcala da vidim broj ovih sto odrzavaju zgradu. Gospodin koji je bio predsednik zgrade kaze idi zovi. Eno ti broj. Da izvinete ludak. Zovem muza kaze ne brini se. To kad se zadimi od auta u garazi automatski ukljucuje. Deka dao Sofi fantu. Ona samo probala i posle mi kaze bljak. U stanu imaju kucu. Baka mu lezi bolesna.Noge su mi klecale. Rosi, volela bih da ti pomognem. Molim Boga da mu bude bolje i da preskocite to.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 15:50:09
|
|
|
|
Rosita
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Pregled pluca kao gastroskopija, jednom cevcicom sa kamerom, da se pogleda plucno tkivo tj parenhim i stanje unutra. Veoma nezgodan i neprijatan pregled. Kroz nos. Nama bi ga radili u cilju izvlačenja sekreta. Nisam pametna. Potonula sam danas. Otišle mi cimerke. Došla jedna romkinja. N samo spava ili viče mama da ga nosim. To je to.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 15:51:06
|
|
|
|
Rosita
|
Rekli su bice blago sediran. Nece oset_iti niti se secati.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 15:53:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Rosi, sumnjam da ce se secati. A i mozda bolje da se odradi kad ste vec tu..
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 16:02:31
|
|
|
|
emicaa
|
Rosi nece se sjecati sigurno.Dori su sa nepune 3 radili lumbalnu punkciju i ne sjeca se.Sjeca se samo dijelova nekih a radili su joj bez neke anestezije. Bolje da odrade da znate na cemu ste.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 16:08:52
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Rekli su bice blago sediran. Nece oset__iti niti se secati. O tome ti pricam..misli samo da ce mu tako biti lakse,da ce mu pomoci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 18:33:13
|
|
|
|
Rosita
|
Smejao se. Malo jeo. Zalepio se za mene kao čičak. Samo pruža ruke i viče mama.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 18:44:54
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
O srce malo. Vice mama. Predivno i pretesko u tim momentima. Bitno da se smejao i jeo. Do petka ce biti ko nov
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 18:51:32
|
|
|
|
Milena18
|
Rosita, znači malo je živnuo i bolje raspoložen? To su baš lepe vesti. Moja M je nešto loše volje. I vaspitačice su primetile. Od juče često drži ruke stisnute u pesnice, posebno u vrtiću. Baš se vidi da na nju utiče da situacija sa spojenim grupama.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 19:25:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milena, koliko si bese rekla da će ta situacija trajati?? Rosi, super za osmeh ❤️
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 19:32:49
|
|
|
|
Milena18
|
Ivana, trebalo bi da do polovine januara bide gotovo. Jesi li ti malo bolje?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 19:38:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hocete li ti i muz imati koji dan odmora oko praznika? Da je pustite kuci da malo iskulira... Bolje mi je u smislu da me ne boli visr u grudima, verovatno inhalacije pomazu. Ali me sinusi mnogo bole, glava, usi... A treba i da dobijem, tako da vise ne znam sta je i zbog cega mi je.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 20:03:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj,Milena ni moje nisu volele spajanje grupa..i uvek su morale da idu.. Rosi,super sto je zivnuo!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 20:06:01
|
|
|
|
pari
|
Rosi,mislim na tebe ali nikako da se javim...u haosu smo... Mora biti dobro, probaj da mu daš malo pozitivne energije, oset_i on tvoju ljubav i brigu... Držite se mame!
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 20:13:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro veče. Rosi, ide polako na bolje. Dušica mala Milena, bilo bi dobro kada bi mogla malo da bude kući. Poremetilo je to spajanje grupa, verovatno ne oseća sigurnost kao inače. Von, jeste vi bolje? Ivana, ti si baksuz kao i ja - uvek sam bolesna oko ciklusa. Tačno da se upucaš. Koga sam propustila? Nadam se da su svi zdravi. Mi ogledali Grinch-a, kaže Mare da svi likovi liče na Cat in the hat pa sam mu objašnjavala da su obe knjige (crtaći) od istog pisca. Mare okupan, inhalira se i odosmo u krevet. Još uvek je kilav, suznih očiju. Umoran. Jutros smo jedva ustali za školu, još je bilo mračno kada sam ga budila. Ništa mu nije bilo jasno Proletelo mi ovih 5 neradnih dana, sutra i u petak radim pa opet ne radim 4 dana (sa vikendom). Prosto mi je čudno da sam kući a ne palim laptop. Radila sam jutros neke analize u lab i nisu sjajni, ako se neko razume neka baci pogled na temu klik
< Poruku je uredio Ana RR -- 26.12.2018 20:15:49 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 21:00:23
|
|
|
|
vonavoj
|
Kao bolje je. Evo sad mi ispovracao lek..dokle vise..7 dana sam ispovracana,a svuda nosim lavor,i ne stignem uvek da namestim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 21:03:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Von, da ne pije možda Ospamox (ili kako se već zove)? Moj Marko ga uvek ispovraća a i sva deca oko nas.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 21:17:22
|
|
|
|
emicaa
|
Moji malo duze ostaju budni,zao mi da ih tjeram a raspust je.Oboje su okupani,sad se malo igramo pa cemo onda spavanjac. Milena nije je niko dirao iz druge grupice.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 21:27:47
|
|
|
|
Rosita
|
Von, možda od šlajma. Al ovaj virus i kod N daje povraćanje povremeno. Drži se, traje :( Ljubim vas!
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 21:30:44
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Moj N opet 39.2 Gnojna angina. Jedno izlecim drugo bolesno.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 21:40:31
|
|
|
|
Maraj
|
Masnice Von I mene S urnisala veceras. Od 8 do 9 i 15 je visila na (.) Poludeh. Taman mislim zaspala je, ona otvori oci i trazi opet (.) Da je mulja po ustima. E...bradavica me zabolela , ja se ukocila. Bas sam se iznervirala. A mm i L hrcu u drugoj sobi... Bila nam rodjaka. Slusala je. I dalje joj se cuje slajm al kaze da joj se manje cuje. I ja bih rekla da je malo bolje...al opet...i dalje kaslje... nekad i kad dise, cujem da joj nekako susti u nosu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 26.12.2018 21:53:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Pije ospamox,ali ovo je vec 4ta doza..do sad nije povracao..prethodnih dana jeste hemomicin.Ja sam kriva,dala sam mu,pa vadila sline i plakao i opala,slajm.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?