Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 22:37:25
|
|
|
|
emicaa
|
Rosita do kad cete biti tu? Ja kao gledam tv a nigdje nista a ne spava mi se.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 22:46:26
|
|
|
|
Rosita
|
Ne znam, emi, nadam se do ponedeljka ako sve bude ok.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 23:14:04
|
|
|
|
Duškić
|
Bice, Rosi, odmaraj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 23:34:10
|
|
|
|
bebilule
|
Ej mame. Ja i dalje citam, ali ne stizem da kuckam. Akcija. Gosti. Uzivamo u zimskim carolijama. Mada mi je ritam haos. Jutros odem na posao par sati. Posle po M u vrtic, pa na paketice. Posto sam ovih dana ucila rodjakovu djecu da skijaju, ladno sam sa M odmah posle paketica na skijaliste da ih spustim jos sa vrha i time zavrsim instrukcije. Mozete li misliti da sam se u autu presvlacila za stazu, da ne gubim vrijeme. Kreten tipicni. Bili smo veceras na Jahorini u vecernjoj set_nji. M se valjao do 21 po snijegu. Presrecna sam kada cujem da su djeca bolje. Rosi, puno zagrljaja vam saljem. Jos malo i kuci ste.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 29.12.2018 6:55:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Bebilule, zavidim ti, eto me kod tebe Devojke, kako su decica? Pari, srećan put 😘
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 29.12.2018 7:31:09
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro. Ju, gle kako ste poranile. Ja ustala pms me ubi. Juce u haosu i tek ce danas da bude ako ne smislim gde da vodim napasti moje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 29.12.2018 7:37:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari,srecan put!I mene ubi pms..sinoc me tresla groznica,svaki deo tela me boleo..izmerim temp 36.1..pocela sam da se hladim,mm me zagrejao,kao pec je,poslw mi bilo vrelo.Kao da cu da se razbolim,i sad me sve boli,i ramena i ledja,grlo..Malac malo spava,a nee kaslje vise toliko..nego zeza..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 29.12.2018 7:41:46
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame Ivana Pari jeste slusao je. Pravo da ti kazem prepadoh se oko tvoje price pa sam zvala rodjaku da je poslusa. I danas ce. Sto se paketice tice. Objavili su ini na db sajtu da roba narucena od nekog datuma, zabkravih kog se pakuje posle praznika. Proveri na njihivom fb sajtu. A kurirske sluzbe su verujem prebukirane sada..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 29.12.2018 8:01:15
|
|
|
|
Maraj
|
Jao mom L izgleda izbijaju boginje....mada ih nisam do sad videla...ima 2 iza uha i jedan plih na grudima. Da doruckuje (spagete ) pa ga mm vodi kod dr....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 29.12.2018 8:09:25
|
|
|
|
vonavoj
|
Sjajno Maraj,sta je dobio od Deda Mraza,boginje🙄
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 29.12.2018 8:12:34
|
|
|
|
Maraj
|
Pa eto...a nije ni isao nesto u vrtic. Cele ove nedelje. A prosle je bio 2 il 3 dana i to samo na par sati. Do podneva. Al inkubacija 2 nedelje.... Sad ce kod dr Moram se edukovati. Ne znam nista o njima. Ne znsm ni kako cu S sada ako i ona dobije...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 29.12.2018 8:18:10
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro. Pari srecan vam put. Rosita naravno da ce biti sve u redu,nemoj ni da mislis drugacije. Von eto sto ti je divan muz 😊 Maraj javljaj sta kaze doktor. Nadam se da nisam nikoga preskocila 😊 Sinoc sam udarila nogom o vrata sudomasine,da znate kako to boli,i koliko je plavo 🙄 Djeca dobra,samo malo dosadna
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 29.12.2018 8:18:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro.Ja sam jedva otvorila oci od konjuktivitisa. Oko mi ss zalepilo. Mm je jos gore. Onda danas ide kod oftamologa. Deca spavaju. Ja lezim i uzivam konacno. Maraj, javi sta kaze dr. Pari, srecan put. Ja cu kasnije da proset_am da kupim mm neki pokloncic i da deci dodam nesto u paketic. A vala o sama sebi cu :D
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 29.12.2018 9:05:59
|
|
|
|
bebilule
|
O Maraj, znaci boginje. M ih je prelezao sa 15 mjeseci. Zajedno sa vecinom drugara iz vrtica. Ja sam samo mazala kremom-puderom iz apoteke. Imao ih je dosta, temperaturu par puta i to je to. Ima i jedan oziljak. L je sad i stariji, pa mu mozes objasniti da se ne cese, tj. bar pokusati. :) E jesam ga par puta istusirala u vodi sa, hipemanganom. Mozda sad bubam ko maksim po diviziji, cini mi se da je bio hipermng.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 29.12.2018 9:18:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Dobro si rekla,kupaju se u hipermanganu,ali jedno vreme ga nije bilo po apotekama. Uzmes onaj tecni puder za boginje i mackas nekoliko puta dnevno..ja sam sa tuferima tapkala samo,da se osuse.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 29.12.2018 9:25:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zenske, o boginjama cemo u odgovarajucoj temi kad bude Maraj javila da li su boginje.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 29.12.2018 9:32:52
|
|
|
|
Maraj
|
I da...jesu boginje... Dok su otisli i vratili se ove dve iza uha su bas porasle. Ode mm do apoteke da kupi krecno mleko. L se od juce zalibda mu je hladno. Trese se nekada. A on i carape izuva koliko ne trpi toplotu. Sad se prvi put u zivotu zali da mu je hladno. Moram posle da aktiviram i iscitam temu. Ja se nadam da sam ih ja ptelezala. Mama se ne seca. Misli da jesam. Jos se on juce bas grlio i ljubio sa S...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 29.12.2018 10:38:26
|
|
|
|
emicaa
|
E Maraj bem mu misa,moglo vas je zaobici.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 29.12.2018 10:41:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, nema veze sto se juce grlio i ljubio.. Oni su zajedno stalno, u istim prostorijama.. Ne znam sta da ti kažem Drzite se!
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 29.12.2018 12:04:38
|
|
|
|
Rosita
|
Dan mame. Evo i ja sedoh malo i pijem kafu sa automata. Nilakva je. N zaspa. Oće da puže, ok je ali sline i kašalj ga nerviraju. Slini kao česma. Ovde ispiramo nos ali slaba vajda. Stiglo iz dexica, jedva sam namolila neljubaznog kurira da sačeka dedu da se vrati iz prodavnice. Maraj, boginje, pih. I mi smo koristili krečno mleko. Ok je. Drži se. Pari, srećan put. Noćas smo N i ja i odspavali. 2 x sađ uspela u snu da ga inhaliram. Ja sam stvarno zadovoljna odnosom osoblja ovde. Ne daj bože da nekome treba, preporučujem.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 29.12.2018 13:23:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Rosi,drago mi je da su svi ok,to puno znaci..bolnica jd sama po sebi stres..Sredili smo kucu,mm ode u nabavku,mene boli stomak,nikako da dobijem..mrzim pms.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 29.12.2018 13:33:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nas tri smo bili na predstavi. Mm se sa puta uputio pravo kod oftamologa. Dobio je lekove. Cekamo ga da stigne.Sad njih dve slazu lego. Uzele smo materijal i za cestitke. To cemo posle rucka. Rosi, navijam da vas puste u ponedeljak.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 29.12.2018 13:34:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Maraj, samo da vam prodju sto bezbolnije. I da Sofi zaobidju.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 29.12.2018 15:23:43
|
|
|
|
Duškić
|
Maraj, da sto pre prodju. Moji nisu lezali ni jedne boginje, a stalno vicem da ni nemam pojma sta bih radila zbog cesanja jer su toliko nedokazani. Oni kad ih komarac ujede rane naprave.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 29.12.2018 22:33:09
|
|
|
|
Rosita
|
Kako ste mame? N se ojeo. Od ab garant😈😈😈. Evo vidim mu i na licu neke tačkice. Namazala sam mu na svoju ruku daktanol na jezik večeras.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako birati sigurne igračke za bebe?Dobra igračka odgovara uzrastu deteta, napravljena je od kvalitetnog, netoksičnog materijala, nema delove koji otpadaju ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?