Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 11:47:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Super za Makija Ja volim da napravim tortu, nije mi to to kad je kupim (a do pre par godina sam i ja kupovala ali shvatih da su moje uvek ukusnije ). Hvala Maraj
< Poruku je uredio Ana RR -- 28.12.2018 11:49:15 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 11:55:43
|
|
|
|
milicicak
|
Zene, nema posni slag. Bar ja za ovih sest godina nisam nasla nijedan bez kazeina.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 12:05:11
|
|
|
|
Maraj
|
Mili trazi deklaraciju u zdravoj hrani. Ima tamo. Znas da ima i posni slag onaj u spreju. Ima i ovaj u prahu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 13:32:27
|
|
|
|
pari
|
Rosi, dobro je! Još malo i kući! Ja nešto baš umorna i gladna. Mi u starom stanu,još pakujemo,prenosimo. Još treba za put da spakujem mene i T. A hoću da se malo igram i sa M...
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 13:37:34
|
|
|
|
smeško
|
Srecan put, Pari! Sto i M ne ide sa vama kada se vec vracate?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 13:39:58
|
|
|
|
pari
|
Tako smo rešili na kraju...ja se nadam da će sve biti pozitivno,u tom slučaju ubrzo idemo svi pa taman onda sad da provede 3 nedelje sa tatom...
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 13:49:24
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari,ima li nade da idete svi zajedno! Navijam da bude tako! Uh.sto mi je prijala set_nja,izvela sam ih i da ruckaju,samo sto M nece da miruje vise..eno sad se lepo igraju,prijalo je i njima.Rosi,bravo,super sto ide na bolje!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 14:03:53
|
|
|
|
Maraj
|
Ja uspavala L i S pa ja lezala pored njih. L mi bas hrce kad spava. Da l zbog grejanja u stanu...bas se sad i zbog toga brinem. Ne znam ni da l dise na usta ili nos. .pitam mm od kad on tako spava, kaze od kad ide u vrtic. Ja pojima nemam. Ne spavam sa njim pa nisam ni primetila da tako dise dok spava
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 15:07:50
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Rosita, mnogo mi je drago! Još malo i sve će to biti iza vas. Maraj, sigurno mu je nosić zapušen. Čini mi se da si pisala da stalno imate problema sa nosem od kako je krenuo u vrtić. Mi imamo danas dve novogodišnje predstave, ali mm kaže da mu je M bila vrućkasta kad je krenuo na čas. Nije hteo tada da je budi, pa čekam da mi javi sada kada stigne kući. Inače, ostavili smo je kući ova dva dana zbog dešavanja u vrtiću.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 15:27:37
|
|
|
|
Maraj
|
Milena pa jeste. Marisol nam stoji u dnevnoj. Al nisam znala da tqko tesko dise nocu. Danju ne dise tako lose...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 15:34:30
|
|
|
|
milicicak
|
Rosi, super sto ste bolje 💖 Maraj, bice tako pun sekreta dok god se ne mavikne na vrtic. Samo redovna toaleta nosa i bice to super. Mini buba vezba grafomotoriku, V spava na meni, sva sam se ukocila
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 16:05:50
|
|
|
|
Maslacak15
|
E super Rosita, konacno preokret, bravo za vas . Kota Berlin je stigla privremeno u Beograd....:) Duze mi je trebalo od aerodroma do Kumodraza nego iz Berlina do Beograda. Potpuni kolaps u jedan popodne?!?! napali smo odmah neko mesiste sa rostilja, sto da se gubi vreme pa cu sad da smutim neskafu. Cujemo see
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 16:09:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Maslačak, dobro nam došla o da, ovde je kolaps u svako doba dana, ulice su postale suviše tesne. Počeću da pečem pile za usput kada krenemo kod mojih u Mirijevo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 16:24:11
|
|
|
|
Maraj
|
Maslacak pa dobro nam dosla !! Da da Jos sad pred Novu...potpuni kolaps je na ulicama... Mene S unisti danas ne da da je spustim. Odmah histerija...ruke mi odpale.sva sreca pa je sutra vikend...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 17:36:51
|
|
|
|
Milena18
|
Maraj, je l'' S ozdravila? Mi otišli na predstavu bez temperature, vratili se sa 38.7. Dala sam joj nurofen i sada spava na meni. Pari, srećan put!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 17:59:06
|
|
|
|
Maraj
|
Milena, hvala sto pitas, nije onako puna sekreta koliko je bila. Ali i dalje kaslje. Sada nekako suvo. Proslu noc je bas kasljala. Gledam da l ce da povrati, koliko kaslje jedva da spavam nocu od njenog kaslja. Danju cini mi se ne kaslje tako. I ako se zakaslje brzo se iskaslje. A nocu...nikad da prestane da kaslje... L je ok. Samo taj nos....ne slinavi...al eto kad spava bas hrce. Ko da ostaje bez vazduha nekad...
< Poruku je uredio Maraj -- 28.12.2018 18:00:37 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 20:18:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Gde ste mame?Ja sam mrtva,popodne sam ihbvodila na korek.gimnastiku,pa do babe,tamo me neki majmun zagradio da sam jedva kolima izasla,J se upiskila i tamo i pre nego sto je krenula..moracu sutra da joj odnesem urin..Mm sad usao u kucu,reko evo ti dete ja odoh da legnem,kicmu ne osecam..kaze samo da se presvucem,reko ne moze.Inace,zakazala sam feniranje za ponedeljak,ne idemo nigde,ali da budem lepa,sama sebi😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 21:16:08
|
|
|
|
Maraj
|
Von i neka si. I ja se raspadam. Kosa u autu. Ja u autu. Raspadam se sa njih dvoje kuci sama. Mm dosao kuci al odmah odveo L kod rodjaka pa na dodelu paketica od Ostine. Pocecu sa zidovima da pricam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 21:40:00
|
|
|
|
vonavoj
|
Haha,ni zidovi me vise ne cuju!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 21:40:27
|
|
|
|
Duškić
|
Anci, samo ti pravi tortice i uzivaj, lepe su i vizuelno a i ukusne sigurno. Rosi, bas lepo. Ja umorna, nisam sve ni iscitala sta ste pisale. Odoh da spavam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 21:45:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, ukljuci viber da pričamo po ceo dan Ja sam danas sa komsinicom bila u Jambu i dosta je skuplji od kineza posle bili i do Biga, njoj trebala crna majica za cerku, meni crne helanke za macu. U ponedeljak nam je maskenbal u vrticu. Smejale smo se pola dana, njena cerka ce biti vila, a maca jelka. Zamisljale smo ih i cerekale se kao lude.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 21:50:15
|
|
|
|
Maraj
|
Moze ivana Ma meni nisu nekog kvaliteta igracje iz Jumba. L je i za ovaj i za prosli rodjendan dobio igracku iz Jumba koja se pokvarila jos dok su gosti bili kod nas..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 21:52:02
|
|
|
|
vonavoj
|
Pa isto kao i kinezi..E neka ste se ismejale! Moje jos ne spavaju,sad prave cestitke,crtaju irvase,deda mraza..i bili smo napolju,na vezbanju,kod moje babe....i neumorne su..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 21:56:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E a sretne ona neku poznanicu i ostane unutra, ja izadjem ispred Jamba. Kad je izasla, sedamo u kola i rekoh joj "e one dve kugle viska u kesi sam uzela sa one jelke na ulazu". Naravno, mrtva ozbiljna. Ljudi moji, kad je ona mene pogledala.. 😂😂😂
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 28.12.2018 22:03:17
|
|
|
|
Rosita
|
Veče mame. Evo N zaspa a u 11 inhal. Na 4 h. Taman zaspi opet vriska. A tek što nas 4 u sobi treba da se izređamo. Sva deca vrište. Ma samo da mi je N živnuo. Danas su mu isključili infuziju. Kašlje ko magarac. Naručila poklone iz dexica i nisu stigli. Bezobrazluk čist! A Ng u ponedeljak. Deca mi ostaše bez poklona. To ti je u Srbiji online kupovina. Onaj dejli ekspres je haos. Recimo, kad mi je rr ppslala la roshe kremu , ta brza pošta bila je ekstra ljubazna i profi. Jambo je skup. Garderoba bezveze a skuplja nego u vajkikiju. Jednom gledah za rođ.igračke i garderobu, ma kakvi. Ukrasi isto, skupi Maraj, jel je slušao dr? Nemate pojma čega ima usled ovih virusa. Detetu pao hgb na 60. Prima transfuziju. Beba ovde koliko hoćeš. 1+ meseci. Ljubazni, divni, sve pohvale. Evo večeras N povratio, pa prosuo vodu, pa isprljao od hrane posteljinu. Menjaju sa osmehom. Svaka im čast. Laku noć mame.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pismo bebe Deda Mrazu: evo šta stvarno žel...Mislite da je bebama svejedno koju će igračku dobiti ispod jelke? Možda će vas razuveriti ovo neobično i duhovito pismo,...
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?