Ana RR -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (2.12.2018 22:29:22)
|
Ljiso, strasno :( Maslacak, slazem se. Problem je sto se ovo desilo van skole. Inace, kada je taj mali udario druga flasom u glavu, uciteljica je to pokusala da zataska. Nije zvala roditelje niti je prijavila u skoli, ocistila mu je krv vlaznom maramicom i stavila kapu. Ja se plasim da ce Marko generalno imati problem i ne znam kako da reagujem, kako da mu pomognem sem da pricom doprem do njega. Vec se u skoli isticu provokatori, kolovođe, i nabasao je na grupu decaka iz drugog odeljenja koji ga provociraju, rugaju mu se, na fizickom su ga verbalno maltretirali. Na zalost, on ne ume sa takvima da izadje na kraj, nervira se sto oni samo koriste i jos su gori. Ne znam ni ko su ta deca i ne znam sta da radim. Danas smo imali dug razgovor. Mm primeti nesto mokro na stepenicama ka potkrovlju i iz zezanja pita Marka da li je on pljunuo. Medjutim, Marko samo spusti glavu i ode u sobu. Ja odem za njim i pitam ga smireno da mi kaze sta se desava (on nikada ne pljuje, to mi je odvratno i oduvek smo ga ucili da se to ne radi). I on kaze da jeste. Pitam ga da li ga nesto muci, da li postoji neki problem u skoli i da li ga neko maltretira i on se rasplace i kaze mi da su ga ti decaci maltretirali. Zao mi ga je, ne znam da li ce umeti da se snadje :(
|
|
|
|