Ana RR -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (1.12.2018 22:56:29)
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Ana, koliko u proseku dnevno radis? Ja sam se jako ,,zagrejala" da radim od kuce, pocela sam i nesto konkrerno da radim po tom pitanju, upisala sam neke kurseve za pocetak da se malo edukujem. Iskreno, kad zamislim sebe u budicnosti i da idem da radim od 8-16/17h.... mislim da necu biti srecna, zato cu da se potrudim da ne moram tako. Mama Jo, ja radim full time, dakle 8 sati. Ali imam slobodu da izađem kad god mi nešto treba, završim ranije, uzmem free dan... imala sam sreće da smo nas dve od starta kliknule i da odlično sarađujemo. Jao kakav dan tj veče. Marko se prvo ukakio u gaće dok su bili na rođendanu (jer trpi, neće da ide nigd u wc) pa ga je mm vozio kući da se okupa i presvuče i vratili se nazad. Onda ga jedan dečak udari pesnicom u glavu. I kaže Marko da ga je davio nogama [sm=smiley29.gif] Taj mali je pre mesec dana iz čista mira udario jednog dečaka u školi flašom i razbio mu glavu. Kažu da je to radio i u vrtiću. Majka njegova ni da trepne. Da popizdiš.
|
|
|
|