|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/18 [chat]
22.12.2018 4:10:48   
milicicak
Jao, mame, pa sta je ovo, toliko bolesnih 😣 da svima bude sto pre bolje...
Ljiso, ja se izbezumim kad T povraca, traume od alergije. Nadam se da ce ustati vesela i cila.
Rosi, drzi se, nadam se da je noc prosla dobro.
Sanjice, uzivaj na seminaru. Divna ti je T

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1101
22.12.2018 4:16:35   
vonavoj
Ovde veselo i nocu.i mi smo budni.sad jede,nadam se da nece povracati..Spava kod mens u krevetu,ukocena sam potpuno..glavobolja u najavi,sinoc sam prala kosu..90%je dece bolesno u ovom periodu,ali svvake god!

Direktna veza do poruke: 1102
22.12.2018 5:52:53   
milicicak
Nisam mogla da zaspim pa sam ustala, zamesila Norveske rolnice za dorucak, ispraznila masine, sad sedim i pijem kafu.
V se probudio u 5 ali sam poslala mm da ga ununa da jos dospava, bude sav kenjkav kad se ovako rano probudi.
Sad cu da sredim sudive pa da legnem pored mini bube, nedostaje mi mazuljanje sa njom kad se probudi

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1103
22.12.2018 6:13:34   
Misha i Ljisha
Ja sam.mogla da zaspim ovaj put 😂 al P se probudio. Ovo je ipak njegivo vreme 6h. To mi ne smeta al 5 mi je posve rano. 
D uzela caj i nalila se. Ja drzala P a mm joj nije rekao da pije kasicicu po kasicicu tako da je opet povratila. Ali od tad spava i ok je. Videcemo danas.  Iziritirala je samo zeludac. Al dobro 2 puta povratila nema proliv nk temp. Ne verujem da je stomacni vec bas mislim da joj nesto nije prijalo. P svejedno dobija probiotik.tako da se nadam i ako je vitus da smo ga sprecili

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1104
22.12.2018 6:39:13   
pari
Ajoj mame, baš su svi nagrabusili 😥 

Ljisho,nadam se da je prolazno. Rosi,kako kašalj? Von, kako je sad? Ana, kako je? I sve druge mame?

Meni se T probudila u 6.15 i kraj spavanju...

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 1105
22.12.2018 7:29:40   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Pari, hoce svratiti na dekicu?
Maraj, kako ste vi?
Von, Rosita, ljubim decu.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1106
22.12.2018 7:30:54   
emicaa
Jutro,ja odlucila da spavam bar do pola 9 jer sam premorena.Dora me probudila prije 7.Toliko o tome 😂
Kako ste danas? Ovaj put sam citala sve sta ste pisale.
Mene kasalj uhvatio,ali bar se bol malo smirio.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1107
22.12.2018 7:32:49   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. 
Sofi se preznojila tokom noci. Mislim da je bolje.Mm ode na svoju jutarnju sluzbu, pa se vraca da cuva decu.
Rosi, mnogo mi je zao. :(

Ljiso, znaci D se opet ispovracala. Nadam se da je izritirala samo zeludac...

Von, izvestaj podnesi kako je maleni?

Mili, ma ona je sou. Ja pricala za seminar i kako cu da hvatam beleske i ona donosi svoju neku svesku. 

Ovu malu sam snimala kako cita. Mm i ja smo crkli od smeha. Cita sve redom i onaj deo gde pise koje radio knjigu. I u jednom trenutku procita rec advertajzing. Kaze mm, pa ona je sou. Presisala je sestru. Pre pet godina je naucila da cita.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1108
22.12.2018 8:11:02   
jess021
Jutro mame!
Bas vas je svasta snaslo, da sto pre prodje!!Ja na poslu, njih dve sa tatom ostale. Danas je mm rodjendan, ali sinoc sam ga pocas_tila razgovorom, pa nisam napravila tortu😂
Da ne pitam redom, javljajte kako su deca.
Jel danas rr deda Mraz u Bg?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1109
22.12.2018 8:13:30   
vonavoj
Ne zna se ko je gore od jutros, M ili ja,od glavobolje i ukocenost jedva gledam,a on se probudio neraspolozen,iako je u pola 5 jeo i dobio cepic i odobrovoljio se i zaspao..uz vrisak se probudio..Koliko dugo traje bre ovakav kasalj,ja ne vidim pomak,samo jos gore..valjda dok ne izbaci sve..

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1110
22.12.2018 8:14:54   
emicaa
Jess sigurna sam da mu je bitniji razgovor nego torta 😂 Srecan mu rodjendan 😊
Jeste,danas je druzenje u Bg.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1111
22.12.2018 11:06:13   
jess021
Emice, hvala. I ja mislim da jeste, ali posle razgovora bi moglo i parce torte😂
Joj sto je sve mokro, ja isla do banke, pa sad sela da doruckujem. 
Gde ste? Nema nikog

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1112
22.12.2018 11:06:41   
mama Jo
Dan svima. Ekipa nam je na druzenju pa ce pisati popodne verovatno 😊
Jess, srecan rodjus tm, lepo provedite dan.
Kod nas je prolazna faza prehlade, J je drzalo samo jedan dan i to samo curkanje iz nosa, sad danima onako prica kroz nos, ali niti jos curi, niti kaslje, niti joj je crveno grlo 🤔
Bebi curi nos, pa joj izvlacimo usisivacem, jaoj kako se dernja ☹ nadam se da ce je proci sto pre, svakim danom sve manje ima.
Von, vas je bas strefilo... pih, samo da prodje sto pre vec jednom.
Budite dobri svi, pozz svima!

,,Carpe diem"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1113
22.12.2018 11:24:12   
Rosita
Dan devojke. Samo kratko. Noćas obojica kašlju, mali 38, sad nema, hripi, popodne kad dođe mm vodiću ga u dz. Našla bila čuvanje za D, htela da krenem na RR deku, ali sad i mali bolestan. Ludnica.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1114
22.12.2018 11:45:07   
IvanaSK RR
Gotov dekica.
Rosi, ljubim!
Jess, srecan muzu rodjendan.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1115
22.12.2018 12:03:28   
Misha i Ljisha
Dobar dan. Rosi ne da vam se dekica. Nikako.  D nije vise povracala. Ali dajemo joj samo po malo caja i stapice. Za svaki slucaj suvo neka jede. 
Mm uspavao P. Ja imala casm trebala sam ici sa P na dodelu paketica u mesnu zajednicu. Preskocicu. Sta sadm on nema pojma sta je to. Rekla sam mom tati ako moze nek ode on ako mu daju daju ako ne nikom nista. 
Idem da radim nesto korisno

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1116
22.12.2018 14:24:59   
emicaa
Jess ma posle razgovora moze i cokolada,ne mora biti bas torta 😂
Mi isli u kupovinu,David spavao u autu pa ne mora sad.
Sad da rucamo,gladna sam kao vuk

Direktna veza do poruke: 1117
22.12.2018 14:27:11   
mama Jo
Mi sad obavismo rucak, jedan deo spava, jedan deo se igra 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1118
22.12.2018 15:28:06   
suzi kju
Ja tek trebam rucak da spremam, danas sam resila da odmaram, brzinski rucak da spremim a sutra gsp (generalno sreediivanje prostorija), ostali mi neki termini od muzevljevog bivseg posla 😆😆Deca spavaju, ocekujem vec da se probude. 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1119
22.12.2018 15:32:23   
mama Jo
Ahahahahahahha, sjajno -gspuser posted image
To me samo potseti da je i kod mene vreme za gsp user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1120
22.12.2018 15:48:14   
Rosita
N dobio inhalacije berodualom. Preko noći pun šlajma. Evo nas od dežurnog. Sreća on jr veseo.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1121
22.12.2018 16:47:16   
MasnaMasnica
Svi bolesni. Evo i mi . D od cetvrtka poceo da kaslje ,juce pun slajma.  Sumnjao dr ba upalu pluca ali ks je dobra. Dobio inhalacije berodual pulmikort , i inekcije urbazon  i jugocilin.

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1122
22.12.2018 16:50:48   
vocicana
Dobro vece mamice.
Evo vidim, sva sdecica bolesna. Moj je prekjuce kasno posle podne iz cistog mira poceo tako da kaslčje zrelo haos. Kao da je bilo prvo suvoig kaslja pa ostalo, medjutim nema pojma. Ja sama ukljucila Berodual inhalacije, sinoc jutros pa cu opet veceras i to je to. Bas je pun slajma. A kada izadjemo napolje pa to je katastrofa, koliko dima i smoga i svega ima.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1123
22.12.2018 16:55:04   
mama Jo
Jaoj bre... pa to izgleda stvarno neka epidemija kaslja... uzas! Malisani sto pre ozdravljenje user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1124
22.12.2018 16:57:36   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica

Svi bolesni. Evo i mi . D od cetvrtka poceo da kaslje ,juce pun slajma.  Sumnjao dr ba upalu pluca ali ks je dobra. Dobio inhalacije berodual pulmikort , i inekcije urbazon  i jugocilin.

Kod vas se samo daju inekcije,svaki put se cudim..kod nas nikad,za 7god u okruzenju niko primio nije..Kazem ja,epidemija velikog kaslja..

(odgovor članu MasnaMasnica)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Купање бебе.
пеперутка16

Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?

Click Here