|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/18 [chat]
21.12.2018 9:46:20   
IvanaSK RR
Izvini, verovatno sam previdela. Ekran mi je skroz pukao pa neke reci verovatno i preskocim dok citam.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1051
21.12.2018 9:50:14   
milicicak
Von, grej mu ruke i noge slobodno. Znaci, ne utopljavas njega nego mu grejes sake i stopala. Ja znam da je sa mini bubom frka oko temperature kad joj se sake ohlade, tad joj temperatura skace i brzo raste. Ako je sudeci po epizodi u bolnici tako je i sa ovim malim.
Moja deca su da kucnem u drvo super, niko nije imao temperaturu nocas osim mozda mene. Drugi put sam se probudila u poluraspadnutom stanju, muka mi je, curi nos, kasljem. Katastrofa
Bas mi je zao decice, ozdravite svi brzo

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1052
21.12.2018 10:07:31   
pari
Joooj maleni su bolesni 😥 da što pre ozdrave svi!

Maraj,koju to mast stavljaš u nosiš? Malo samo?

Držite se!

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1053
21.12.2018 10:28:14   
Maraj
Pari Nisita mast. Rekla mi dr. Vlazi im sluznicu nosa pa lakse disu.
Da da malo. Mozda 1mm masti. Samo malkice. Tuba je mala aldugo traje jel se malo stavlja. Mast se istopi u nosicu pa disu lepo. Ne krkljaju. Smeta im grejanje u stanu ..
Von moras mu grejati rukice i nogice. Svojom rukom. T ne spada dok se ne ugreju ruke i noge

< Poruku je uredio Maraj -- 21.12.2018 10:30:36 >

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1054
21.12.2018 10:38:44   
jess021
Jutro zene!
Ja doruckujem. 
Von, obavezno grejes ruke i noge, onako masiras. 
Moje su u vrticu, ja na poslu, radim I sutra.
Rosi, skuvaj mu onaj sirup, nama je stvarno odlican. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1055
21.12.2018 10:58:54   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Koliko dece sa kasljem i inhalacijama user posted image

Kao da je epidemija velikog kaslja..a mozda i jeste. Nocas 39.2..sad mu i onda ruke led ledene,samo telo vrelo..spavao na meni,plakao,bas mi ga zao..

Kod tako visoke temperature mu moraš ugrejati ruke i noge inače neće početi da se preznojava. Znam iz iskustva, Marku pređe 40 i bude leden. Ja se uvučem pored njega i onda ga svojim rukama grejem sve dok ne počne da se znoji.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1056
21.12.2018 11:18:53   
Ana RR
Mnogo me nerviraju ovi u Markovoj školi. Dobili smo uplatnicu za obezbeđenje za prvo polugodište, obezbeđenje koje nismo imali. I šta, retroaktivno da plaćam za nešto što nismo ni imali? Neću. Pritom, i dalje Marku pišu pogrešno prezime iako je mm išao da im kaže. Sad ću lepo da vratim uplatnicu i neću da platim.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1057
21.12.2018 11:28:33   
IvanaSK RR
Ja to ne placam. Ne interesuju me njihove gluposti.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1058
21.12.2018 11:30:28   
Ana RR
Nije problem, ja ću platiti ali neću da platim za period kada nije bilo obezbeđenja. Neka obračunaju tačno pa onda mogu da platim.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1059
21.12.2018 11:34:57   
IvanaSK RR
Nek plati skola. Ionako to obezbedjenje ne moze nikom nista. Ne moze da istera decu iz dvorišta koja ne idu u tu skolu... Ne reaguju kad neko nekom nesto otima.. Ne vidim za sta onda da ih placam.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1060
21.12.2018 11:58:14   
milicicak

Nek plati skola. Ionako to obezbedjenje ne moze nikom nista. Ne moze da istera decu iz dvorišta koja ne idu u tu skolu... Ne reaguju kad neko nekom nesto otima.. Ne vidim za sta onda da ih placam.

Stvarno? Pa to je katastrofa, cemu sluze? Da cuvaju stolice i klupe?
Zene, V bali za medalju, otkrio je kako da pravi baloncice sa pljuvackom pa se zabavlja. A ja menjam portikle na sat vremena.
Mene sad i glava boli, tacno ce migrena da krene. I to izazvana mojim sopstvenim miomirisima 😂
Von, kako ste?

Direktna veza do poruke: 1061
21.12.2018 12:29:26   
Ana RR
Ni kod nas nije bolje, Ivana. Ja sam se bunila i zbog silnih kerova koji ulaze u školsko dvorište a učiteljica mi se nasmejala. Boli ih dupe, da izvinete.

Ja dinstam praziluk za pitu i evo svi plačemo user posted image

Mili, zbog prehlade te boli? Mene je juče ceo dan bolela, toliko mi je bila ledena glava da je to bilo strašno. Mm me umotao u ćebe kao eskima. Ali ne vredi, čelo i dalje ledeno.

< Poruku je uredio Ana RR -- 21.12.2018 12:31:01 >

Direktna veza do poruke: 1062
21.12.2018 12:52:42   
IvanaSK RR
Da. Skoro je bila situacija da su neki stariji decaci dosli u skolu, seli na stepeniste i pustili muziku na necemu. Obezbeđenje nema ovlašćenje da ih istera napolje..
Prosle godine su sinu oteli slicice neke iz ruku (metalnu kutiju sa sličicama) kad je krenuo kuci. Pozalio se uciteljicii obezbedjenju i rekli mu u fazonu da iskulirauser posted image uciteljicu mrzelo da se bakce sa tim. Sin nam odmah javio i muz se nacrtao u skoli za par minuta.. Ma, nije ni bitno... Samo kazem da ne vidim svrhu placanja a ni za sta nemaju ovlašćenja.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1063
21.12.2018 12:55:37   
Sanjica26 RR
Dobar dan. Noc je prosla sa temperaturom. Dali smo joj jutros rano. Sad je popila drugu dozu pancefa. Probudila se jako rano, pa sam je sad odvela posle uzine na spavanje. Isle smo po T, jer je mm odsutan. Umro mu je kolega. Posle smo svratile do doma zdravlja jer T kaslje. Ide vikend necu da razmisljam, a i mm drami. user posted image Mi tamo, a ja nisam ponela knjizicu. Kontam samo da vidim kad radi, pa cemo da se vratimo. A sestra mi kaze nema veze sto nemate knjizicu. user posted image Primicemo vas. U soku sam bila, jer nam se to nikad nije desilo.
Elem, primila nas je dr. Obozavam ovu dr na skolskom. Nista nije T. Samo joj se sliva. Prepisala nam je defrinol. Predlozila je prirodnu inhalaciju pre spavanja.

Von, nadam se da je malisa bolje.

Sto se tice obezbedjenja u skoli. Ja sam za to kad su velike skole u pitanju. Posebno sto ulaze psi u dvoriste, a deca se boje. Kad su male skole nastavnici mogu da pokriju. T je imala u skoli, ali mnogi roditelji nisu placali i skola je ukinula obezbedjenje. Inace je taj cika bio dobar kao lebac. Uvek sam se slatko ispricala sa njim. I stvarno je radio svoj posao.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 21.12.2018 12:56:38 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1064
21.12.2018 13:01:46   
milicicak
Ana, mislim da mi je glavobolja kombinacija umora, hormona i mirisa. A meni je okidac za migrenu jak miris, uopste ne mora da bude neprijatan samo da meni specificno jako mirise. Zalila sam se juce u temi da se bas neprijatno osecam i sama sebi uzasno mirisem i evo danas glavobolje... Najgore mi je sto mi je muka i imam stalni nagon za povracanjem...
Mini buba i ja farbale ukrase, V je dremnuo 20 min sad evo peva da se samouspava (nadam se). Nemam snage da ga nosam

Meni stvarno nije jasno cemu onda sluzi to obezbedjenje u skoli!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1065
21.12.2018 13:07:51   
Ana RR
Uh Mili, znaš kada mogu da zamislim o čemu pričaš. Meni smetaju jaki parfemi npr i od toga ume da me zaboli glava. Jednom je drugarica pomešala kafe i ja probam njenu u kojoj ima jedno 100 gr šećera user posted image u sekundi sam osetila bol u glavi. Grozno.

Nadam se da će V odspavati pa da možeš i ti da odmoriš. Ja da odradim danas pa 5 dana free, jeeej!

Direktna veza do poruke: 1066
21.12.2018 13:30:38   
Misha i Ljisha
Mili cuvaju skolsku imovinu.  Eto toliko. A od coveka do coveka zavisi da li ce se uplesti ako su zu psi lutalice ili ako izbije tuca ili ako ima sumnjivih lica koja ugrozavaju na neki nacin decu. 
Postala sam kao Ali Mekbil. Cim zanjace zamisljam kako sebi pistoljem prosviram glavu. Sto bi bilo u proseku svakih pet minuta. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1067
21.12.2018 14:10:57   
vonavoj
M je onako,kenkav je,jeo je lepo,ima 37.8.ali sam mu dala brufen,da ga ne boli grlo da se oraspolozi..proslo je 12h od prethodne doze. Stalno mi je u rukama..

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1068
21.12.2018 14:13:16   
Maraj
Joj von....ni S nista bolja. Nekad se zaigra plisanim igrackicama. Al zna da povredi desni sa njima pa se onda razdere

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1069
21.12.2018 14:20:56   
IvanaSK RR
Vonavoj, neka si dala. I ja sam maci tako dala par puta iako nije imala temperaturu.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1070
21.12.2018 14:22:34   
Sanjica26 RR
Evo i Sofi se probudila placuci i zali se da je boli stomak. Nastavila je da spava. Moram do apoteke da kupim probiotik.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 1071
21.12.2018 14:37:06   
vonavoj
Dok pohvatam kome sta..i M jutros probiotik..J sad guste,lepljive sline.duvaj,mazi,kapaj..vidim i T se zapusio.Samo da smo mi mame zdrave.

Direktna veza do poruke: 1072
21.12.2018 14:40:53   
Sanjica26 RR
To i ja kazem Von samo da smo zdrave da mozemo da ih namirimo.

Meni tek sad stize mm. Moram da trknem do prodavnice i apoteke. Rucak nisam spremila. SAmo ima corba. Nezgodno mi je da ih ostavljam kad je neko bolestan ili ima temperaturu.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1073
21.12.2018 14:41:43   
Sanjica26 RR

Izvini, verovatno sam previdela. Ekran mi je skroz pukao pa neke reci verovatno i preskocim dok citam.

Kako ti je pukao ekran?user posted image

Direktna veza do poruke: 1074
21.12.2018 14:45:14   
Maraj
Igrala igricu pa joj ispao user posted image

Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Купање бебе.
пеперутка16

Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?

Click Here