Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 14:48:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moguce Maraj Sad mi je zvonio neko na vrata. Legao covek na vrata. A ja potrcala da otvorim misleci da je mm. Zvonio si jednom sta sto puta zvonis. Sreca nije se probudila Sofi. Mm ga je sad ispreskakao, jer je podne. Ljudi odmaraju.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 14:54:10
|
|
|
|
Maraj
|
Sanjice i ja sam pre 2 dana imala istu situaciju. Jos jedva uspavam S i neko mi legne na zvono. Ja iskuliram i on ponovo na zvono. Jos smo u prizemlju pa svi odmah kod nas na zvono. Covek da odlepi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 15:08:13
|
|
|
|
smeško
|
Mame, ljubim vam decicu malu, da sto pre ozdrave! Kucam veceras!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 15:15:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ovako kao sto rece Maraj u petak sam igrala za dnevnu, nisam ga ispustala iz ruku osim kad mi je ispao i skroz se urnisao Bas mi je sad nezgodno za citanje, non stop uvećavam postove, citam tri puta ...
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 15:32:03
|
|
|
|
emicaa
|
Djevojka ja ulijecem kao padobranac 😁 Nadam se da ste dobro,nisam od prekjuce ulazila. Danas opet isla doktoru,od ponedeljka ludim od bolova i pistanja u uhu.Dao mi je antibiotik.U medjuvremenu je i grlo crveno a u ponedeljak nije bilo.Da su mi dali odmah tad ne bih se mucila cijelu sedmicu. Dora je od danas na raspustu.Dodje danas kuci vruca,izmjerim joj T 38.6.Blago meni jos mi je ona falila.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 15:41:49
|
|
|
|
Ana RR
|
E bre Emi nadrljale ste obe.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 15:49:45
|
|
|
|
Maraj
|
Pih emi.... Meni S kaslje. Suvo. Ne znam sta joj je. Zaspi i samo krene da kaslje. Da l joj se sliva niz grlo...pojima nemam. Najcesce nastavi da spava. Samo u snu krene da kaslje. Mada i kad je budna kaslje...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 17:18:41
|
|
|
|
Rosita
|
E baš smo zaređale. Ja se evo vraćam od zubara. Nema ništa hitno. Ima umnjak hirurški da se vadi kad odlučim. Obožavam ovog mog zubara, on mi uliva poverenje, pratio me posle jedne ozbiljne operacije. D malo bolje. Veseo je, kašlje puno. Evo stvarno ne znam šta ću sutra. On nije za igraonicu. Ako bi mi se vratio komšija sa puta da bude kod njih sat, ja bih ga ostavila. On hoće da bebac i ja idemo po poklon. Ali, ako nemam čuvanje, ništa🙁
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 18:07:15
|
|
|
|
emicaa
|
Rosita nemas nikoga drugoga da pricuva sat vremena. Razumijem te potpuno,sreca meni je danas zaova uspjela doci da odem doktoru.Da nije mogla morala bih i djecu vuci a cijeli dan je oluja bila. Opet me boli koplet glava,stvarno nisam od onih sto kukaju kad su bolesni ali sad bih sjela i plakala.Od nedelju vece imam bolove svako par sati.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 18:52:18
|
|
|
|
suzi kju
|
Uh mnogo je nezgodno kada nema niko da uleti da pomogne, u istom smo sosu, nikada nam niko nije uleteo, sve smo sami, ali dobro, sta da se radi. Ja sam dosla s posla samlevena, osecam se kao dzoger, decu sam dovela u igraonicu a ja pijem kafu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 18:54:25
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Ah 7 sati. Svetih sedam sati 😂 blazenih sedam. Preziveh. JedvA. Rosi inhaliraces ga jos par puta do igeaonice. Nema temp. Mozda ipak da ga povedes sutra
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 19:21:06
|
|
|
|
milicicak
|
Ljiso, ja opet moram da ti kazem da ti se divim. Ja uspavljujem V, mini buba na engleskom. Cela kuca mirise na kolace a meni se povraca 😪
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 20:57:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Sta mislite da li je lek delovao,u 8 sam mu dala hemomicin..u pola 9 je povratio..Ima temp..imao39,tusirala ga i sad mu stavila cepic. Troje dece,svi razlicito pokauju temp..njemu samo obrazi porumene,a ostalo hladno.Inace lepo jede,valjda ce sutra biti bolje.Kako su ostala deca?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 21:03:15
|
|
|
|
Maraj
|
Ja uspavljujem S. Samo sto zaspi krene da kaslje i nista od spavanja. Sad sam ustala i stavila joj crni luk iznad glave. Mm ce da poludi a S i ja cemo sutra ma Deki da mirisemo na lukac Ne znam ata cu s njenim kasljem...sve mislim proci ce...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 21:15:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Uf, Von, kako nezgodno. Nisam pametna sta bih ja uradila Maraj, mirisi na sta hoces, samp dodji sutra. Ni Rosi ne dolazi
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 21:28:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Mah svima, meni su deca na glavi ceo dan, nemam snage vise ni za sta 😊 Ivana bas htedoh da te pitam sta ces za telefon? 😊
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 21:40:57
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro veče! Emice, drži se. Znam kako ti je. Von, imaš li koga da pozoveš da pitaš? Možda Halo Bebu? I ja sam išla popodne kod zubara. Kad sam se vratila M me pitala "Mama, da li nisi plakala?" 😁 I njoj sam zakazala za posle Nove godine. Želim svima da brzo ozdrave. I lepo se provedite sutra svi koji idete na druženje. Baš mi je žao što nisam bliže.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 21:48:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milence, ljubi lepojku. Mama Jo, muz ce mi menjati ekran.. Kad narucim, dok stigne... Al je bas iritirajuce.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 22:28:35
|
|
|
|
vonavoj
|
Nisam nikog ni zvala,a ni dala mu ponovo..kontam da je za pola sata vec delovao...napokon mi je dosao muz,pa sam se okupala..sad cemo da ga inhaliramo a spava..Drugarica mi rece da se drzim satnice na 8h..njena sveki je pulmolog..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 22:48:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
DA, da Von drzi se satnice. Nema pomeranja. I kad spava dete se inhalira. Imamo temu, pa se vodila rasprava oko toga. Nama dr kad smo poceli da inhaliramo Sofi sa dva meseca rekla je kako nam je prepisala tako da radimo. Nema odstupanja. Moze malo, ali ne puno. A sto se tice leka delovao je. Ne brini se. Ovih dana kad dajemo sirup Sofiji mm gleda u sat i sve vreme govori samo da prodje pola sata, pa posle kako hoce. Secam se u bolnici kad smo je doveli i rekli da je nakon pola sata povratila lek rekose da ne brinemo. Sofi ima opet temperaturu. Nije visoka, ali kad budemo legli dacemo joj nurofen. Sva je ispijena. Ceo dan nista nije stavila usta. Veceras je malo. Cim je videla da jedem ceri paradajz trazila je. Do sada sam spremala rucak za dva dana. Ziveo ekspres lonac. Imam dva dana seminar.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 21.12.2018 23:22:10 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 23:16:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Auuu deco moja 😞 pa sta nam je to sa decicom.Evo nama se D ispovracala. Nema tempr nema nista. Nije joj nesto prijalo. Dal rucak il vecera. Nema temp nema nista. Samo se ispovracala. Eno spava. Mali se vec budio. Prdi mukica. Mene glava toliko bolela da sam ja u 20 do 8 vec lezala u krevetu i jedva zaspala od glavobolje. I sad kad se D iapovracala popila sam kafetin. Stavih jorgan da se pere sto je ispovracala. Srecom mm je operativan ostavismo ga danas posle posla da malo odrema pa je u boljem stanju od mene. Sanjice nadam se da cete vec ujutru biti ko novi i da ce delovati antibiotik. I da ce malecka ruckati.Von ni ja nikad nisam pametna tako kad se ispovracaju ali posto je proslo pola sata dobro si postupila. Za inhalacije nemam iskustva. Rosi pa majku mu i kaslju. Tvom D je to bas boljka. Nadam se da ce nocas biti bolje. A to sa otvaranjem prozora radim i ja. Da im se otpusi nos. Da prodisu jadni.Emice jesu tebi na kraju dali ab? Nadan se da ce Doru vec sutra proci sve. Joj da vam ne predje na srecka.Mila nasa decica. Ljubim vas sve. I nadam se da cemo izgurati do jutra kako tako a da ce sutra ujutru vec sve biti bolje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 23:23:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljiso i vi izdrzite noc Samo da docekamo Novu Godinu zdravi. ODoh da spavam. Sutra se druzim sa Urosem Petrovicem. A u nedelju sa Rankom Rajovicem. Spremila mi je T svesku da hvatam beleske.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 21.12.2018 23:26:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Moj Marko je jedva zaspao od kašlja na kraju sam mu dala xyzal i smirio se. Držite se, nadam se da će noć biti mirna.
< Poruku je uredio Ana RR -- 21.12.2018 23:27:06 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 22.12.2018 2:13:36
|
|
|
|
Rosita
|
Evo D drugu turu kašlje, davi se. Ma ludnica :( Mali isto počeo da kašlje :( :( :(, a i topao je čini mi se. Evo ustah, ne vredi.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 22.12.2018 3:07:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Eh Rosi bas mi zao. P probila pelene pa se drao dok sam ga presvlacila. Dadoh mleko da se uspava opet. Al ni tk nije bip problem vec je opet imao gasove. Odlepicu vise od njegovof stomak. Dete od 8 meseci. Ukljucila sam drugu masinu stvari. I ukljucila sudomasinu jer sam zaboravila sinoc. I tako sad mi oci na vrh glave
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Купање бебе.
пеперутка16
Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?