Rosita -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (4.12.2018 13:42:39)
|
Dobar dan. Puno ste ispisale, ne mogu da stignem da upamtim [sm=smiley1.gif] N se budio trista hiljada puta. I dere se na sav glas, nista samoumirenje, nista palac, nista ni nosanje, moradoh mu davati da sisa. Slogirana sam, a i tako nisam najraspolozenija. Isli smo do banke i platih za RR deku [sm=bravo.gif]. Veceras neki rodjendan, nadam se veselijim temama ako odem, pre neki dan kad odoh pokajah se. Maraj, znam da te nervira, ali to izgleda mora par dana. Evo komsija, odrastao covek, 2 dana ne moze k sebi da dodje od dijareje. Da se sto pre resi! Pari, ja bih je odvela da pogleda dr. Nije nista strasno sigurno, ali mozda preporuci neko mazanje, nesto. Ana, najlakse je tako. On preteruje. Ma nek je on i crna ovca, poenta price je da niko ne sme da ga maltretira. Narocito sto on nikog ne dira. Naravno da sa svakim detetom ima prostora za rad, ali ne postoji ni jedan razlog koji opravdava postupanje tih decaka. Naravno da imaju Tim za borbu protiv nasilja, program i protokol. To zadirkivanje jeste prvi nivo koji resava uciteljica, a ako je ucestalo ili se pojavi nesto vise, ukljucuje Tim. Imas i sama da procitas Protokol o zastiti ucenika od nasilja. Moje dete izgleda zalepilo hleb za nepce juce. Oko 5 sam mu dala da gricka. U pola 7 vecerao. U 7 tek izbaci lepljivi komad iz usta. Boze, mogao se ugusiti. Pojma nemam kako je uspeo da vecera sa tim.
|
|
|
|