Mariya -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (4.12.2018 0:29:22)
|
Veče! Moji spavaju odavno, sad ću i ja,samo da završim inhalaciju. Ana učiteljica vam je onda loša. Kod naše se organizuje suđenje[sm=smiley36.gif]kad se nešto desi,ona ispita obe strane,sazna sve informacije i kako se šta desilo i onda odlučuju kako će da reše situaciju. I ja Lu govorim, šta god da se desi, da kaže učiteljici. Ima nekoliko problematičnih dečaka u Lucinom razredu,uvek je problem sa njima. Imućni su,majka prosvetni radnik bez ikakvog autoriteta a klinac agresivan,histeričan, pokvaren,bezobziran i bezobrazan. Ja sam joj pokazala kako da izvrne ruku nekome, kako da se odbrani (blokira udarac)ako je neko udari,kako da se brani tj kontrira rečima ako je neko vređa. Ona kaže da je niko ne dira, a baš sedi pored tog agresivnog dečaka. Viša je od njega i od većine dečaka pa možda i zato, gleda svoja posla pa nije interesantna meta. Vidim na njoj,sva je kao moj muž. Ja sam išla biciklom 4 km u školu,iz jednog sela u drugo, po kiši i snegu,ledu i mrazu. A sad mi žao slati dete po ovoj zimoći,ima 500m do škole i ima društvo! Sad jesu drugačija vremena.
|
|
|
|