Rosita -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (5.12.2018 11:41:38)
|
Dobar dan. Vidim, noci su nam svima vesele. Meni se N isto budi vise puta. Ali kao i D u to neko vreme, bey najave i komesanja, samo glasno drekne, jaukne i pocne da se dere iz petnih zila. Ma nista tu ne pomaze. Stavim ga na sisu, sta cu. Nisam zadovoljna time, ali ja stvarno ne mogu drugacije. Pari, kako da ne budes nervozna? Ja glavu dajem da ogroman procenat muškaraca ne bi mogao ni petinu da podnese koliko mi podnosimo. Često mi padneš na pamet kad kažeš budi se na 2 h. N se sad budi nekad i češće, ali makar je jedno vreme bio top spavač. Milena, drago mi je da si dobro! Emice, ja obozavam da zaspim sa starijim sinom, ali retko kad uspem da namirim najneophodnije za ujutru pre toga. Mi juce bilo na rodjendanu, bilo lepo. Napravih neke grickalice i evo jedem vrele iz rerne [sm=smiley30.gif]. Grize me savest, sve mislim premalo ista radim sa N, on baza po podu, ja mu se kao obracam dok jurim po kuci ko muva bez glave da nesto namirim i spremim nam da jedemo, krivo mi je sto nisam opustena da sedem sa njim i da uzivamo... Kad mi bi neko samo rucak spremao... Eh , puste zelje.
|
|
|
|