Rosita -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (6.12.2018 11:04:50)
|
Cao mame. Ja evo uvodim celo zumance i N me izlude, opet ima puno gasova i redju kaku. Nije to za sad toliko lose, ali stvarno ne znam sta da kazem za to zumance. Pod probiotikom je vec 15 dana sigurno. Ne prija mu u kolicini celo, definitivno. Ja znam da sa 9 meseci 80-90 posto dece sedi. Moj malisa je tvrdoglav za to nacisto. Ma trun mu fali ali nece. JA kad ga vidim u pozi samo sto nije nekad ga podsticem igrackom da uradi jos to malo, ne, on se spusti i obrne ceo krug da bi uzeo igracku [sm=jezicek.gif]. Makar pamcenje radi, hahah. Meni deca nisu kao klonirana, uopste. Ali ni ja nisam klonirana tada i sada. Jess, blago tebi, pusti stan, znas koja je to pomoc kad ti mama skuva. Super. Nista za sad, ja radim neku pripremu po pola sata od kuce, bukvalno. Timski je, neki rokovi su pomereni, pa kad se jave, videcemo sta ce biti od tog posla. Hajde da brzo ozdravite! Nama se blizi sondiranje... ne vredi, jedno oko mu nije proslo... panika me hvata. Na jednom drugom forumu vidim mame detaljno pisu na temu produzenja bolovanja. Od toga nema nista, ali ima informacija pa cu da citam i pokusam. Ako ne uspem, ne znam, bice bas tesko. Mali je, alergican, sisa, sporo nam ide uvodjenje hrane[sm=smiley13.gif] Pozdrav, mame
|
|
|
|