Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 24.8.2011 1:27:54
|
|
|
|
degu
|
Ma gde si ti u crticama? Ja ovde džedžim i ubijam se od dosade Pa ti citiraj, ja više ne znam šta smem, neću da me peckaju
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 24.8.2011 1:38:39
|
|
|
|
World
|
Hristinice, jesi li uspjela?
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 24.8.2011 13:14:18
|
|
|
|
Nella79
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Evo ko hoće da se igra našla sam opet izračunavanje "For free" : Odete na sajt www.astro.com i sa desne str. odabereta "Free horoscopes", onda vam se otvori više stavki, vi odaberete "Horoscope Drawings & Calculations", pa u okviru toga drugu stavku "Extended Chart Selection", tu kod "Methods" kliknite na "Special charts" i odaberite skroz poslednju opciju "Lunar Phases Fertility Calendar" onda kliknete " Click here to show the charts", iskočiće vam prozorčić u koji popunite Ime, datum i vreme rodjenja, državu-ima Yu , grad.. i onda vam izbaci za narednih godinu dana i to možete i odštampati. Eto, pa srećno E, sad malera, meni se uopste ne poklapaju, godinu dana
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 24.8.2011 14:02:27
|
|
|
|
Hristinica
|
Uspelaaaa sam I sada imam crnu tackicu i imam nesto crveno kao sveca? kako se gleda kada mi je ovulacija? ]IZVORNA PORUKA: Lilly RR Evo ko hoće da se igra našla sam opet izračunavanje "For free" : Odete na sajt www.astro.com i sa desne str. odabereta "Free horoscopes", onda vam se otvori više stavki, vi odaberete "Horoscope Drawings & Calculations", pa u okviru toga drugu stavku "Extended Chart Selection", tu kod "Methods" kliknite na "Special charts" i odaberite skroz poslednju opciju "Lunar Phases Fertility Calendar" onda kliknete " Click here to show the charts", iskočiće vam prozorčić u koji popunite Ime, datum i vreme rodjenja, državu-ima Yu , grad.. i onda vam izbaci za narednih godinu dana i to možete i odštampati. Eto, pa srećno [/quote]
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 24.8.2011 14:03:24
|
|
|
|
Hristinica
|
Jeesam ali ne znam da gledam kada je ovulacija pa da pocnem da naskacem na muza IZVORNA PORUKA: World Hristinice, jesi li uspjela?
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 24.8.2011 14:04:48
|
|
|
|
World
|
Hej super, pa to gdje su ti dani oznaceni crvenom crtom, tad se baci na posao!
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 24.8.2011 14:05:39
|
|
|
|
Hristinica
|
hvala vam devojke, uspela sam , samo jos ne znam da protumacim
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 24.8.2011 14:07:54
|
|
|
|
degu
|
Svi dani koji su ti obeleženi crvenom linijom su plodni, a najplodniji je onaj obeležen uspravnom debelom linijom
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 24.8.2011 14:10:45
|
|
|
|
World
|
Upravo tako. I ne obracaj paznju na zutu i crnu tacku, samo na crvene dane.
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 24.8.2011 14:36:55
|
|
|
|
plačljiva
|
Ja sam sinoć ispoštovala dr Eugena
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 24.8.2011 14:40:31
|
|
|
|
Hristinica
|
XE, sad sam prostudirala, meni su kao plodni dani sve krajem meseca , ili od npr. 22-og dana...aj isprobacemo to Znaci da se bas, bas potrudimo na kraju meseca
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 24.8.2011 14:41:52
|
|
|
|
Hristinica
|
Da li je nekome ovaj dr Eugen pomogao?
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 24.8.2011 14:42:36
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: plačljiva Ja sam sinoć ispoštovala dr Eugena ispostuj ga opet veceras, covjek je zasluzio postovanje
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 25.8.2011 14:53:56
|
|
|
|
maslackic
|
Samo da i ovde upisem da mi je dr jonas pogodio i pol :)
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 25.8.2011 14:56:51
|
|
|
|
maca821
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 25.8.2011 15:00:34
|
|
|
|
World
|
odlicno, znaci ipak ima nade...
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 25.8.2011 16:32:27
|
|
|
|
meyo
|
meni ovaj mjesec nista od eugena :(( ajd idem sve iz pocetka
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 18:25:37
|
|
|
|
nina26
|
Na nagovor nase World, resila sam da isprobam i ovo E sad, napravila sam tabelu, samo ja tu nista ne razumem, oni dani koji su u tabeli, jel su bas datumi u mesecu ili dani ciklusa? Drugo, crna i zuta tacka Debela uspravna crvena linija koja ide na levo, sta znaci, da mi obuhvata i prehtodna dva dana pre tzv O? I jeste li vi sigurni da je ovo po Eugenu, posto onaj njegov pravi sajt se placa? I da ne zaboravim, Eugenova teorija da je zena najplodnija onog meseca kakva je bila na rodjenju, je stvarno istinita. Evo World zna njoj sam pricala, bila sam kod jedne ruskinje koja isto gleda kakvi su mi bili hormoni na dan rodjenja i po tom sablonu mi je gledala sve naredne godine, i kaze da kad budem imala iste hormone kao na dan rodjenjda da cu tada
< Poruku je uredio nina26 -- 30.8.2011 18:27:12 >
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 18:32:58
|
|
|
|
maslackic
|
Eugenova teorija da je zena najplodnija onog meseca kakva je bila na rodjenju Po Eugenu je zena najplodnija onog dana u mesecu kada Mesec bude u istom polozaju kako i kada se rodila. Crvena linija oznacava plodne dane,neka tri cetri dana. Neverujem da je bilo koja od nas ikako bila plodna na dan rodjenja jer smo tada svi,i decaci i devojcice,pod uticajem majcinih hormona. Zuta tacka je pun mesec a crna mlad mesec. Sreno NIna 26
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 18:34:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nina26 E sad, napravila sam tabelu, samo ja tu nista ne razumem, oni dani koji su u tabeli, jel su bas datumi u mesecu ili dani ciklusa? to su dani u mesecu. ne moze eugen bas da zna kad smo dobile
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 18:44:32
|
|
|
|
nina26
|
ne moze eugen bas da zna kad smo dobile Pa i meni to palo na pamet, ali rekoh da pitam strucnije Nisam znala da si i ti doktorirala Eugena Samo mi jos reci da si tako uspela, i ima da se kunem u njega Maslakcic, hvala ti puno na lepom objanjenju Ispada da mi je bas danas O, i ako mi se tek zavrsila , a meni je obicno O oko 15dc cak i kasnije, pa videcemo, vredi probati
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 18:47:56
|
|
|
|
Anoniman
|
nemam pojma, mislim da su mi tog meseca te dve O bile najblize jedna drugoj, u upotrebi su bili cajevi, a bogami i sexy ves ne znam sta je upalilo od svega toga.
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 18:51:30
|
|
|
|
nina26
|
mislim da su mi tog meseca te dve O a koja je ta druga O? vidim pisete sve o dve O, pa ne znam o cemu se radi? bogami i sexy ves mislim da je ovo bilo mistiko
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 19:02:06
|
|
|
|
Anoniman
|
jedna ova obicna O, a druga po Eugenu i ja mislim da je to bilo presudno, mislim da utice na brzinu plivaca
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 19:03:26
|
|
|
|
malenac76
|
kod mene eugen ne pali ..poklapaju mi se skoro svaki mjesec i sipakkkk
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?