|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Eugen Jonas
13.8.2011 23:31:56   
degu
user posted image a dobro World tebi je oprošteno u stvari tm i mm, jer oni jadni imaju retke pauze, jer retko kad stigne user posted image da se okrepe user posted image
Pratim nego šta, zemljo ja sam tvoj mesec :))))

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 526
13.8.2011 23:32:18   
Anoniman
Ne znam, ali i to pogađa. user posted image

(odgovor članu maslackic)
  Direktna veza do poruke: 527
13.8.2011 23:33:35   
jjelena78
Ne znam ni ja, mada nama nije bitno da li je bata ili seka, neka samo bude zivo, zdravo i pravo! A nije mi jasno ni kako zna da izracuna kada je trudnoca rizicna a kada ne? Valjda se neke planete posmatraju koje su na razlicitim mestima tj. poljima u odnosu na datum rodjenja

Direktna veza do poruke: 528
13.8.2011 23:34:31   
Anoniman
A kako su označene trudnoće koje su rizične?

(odgovor članu jjelena78)
  Direktna veza do poruke: 529
13.8.2011 23:35:04   
World

IZVORNA PORUKA: maslackic

meni je tu sve jasno kako funkcionise...sa ovulacijom,al neznam odakle tom dr. informacija jel bata ili seka..user posted image

nasla sam i to negdje, ali znas kad sam procitala jedno 100 sajtova, pa ne mogu da ti stavim link, ali mozes izguglati... uglavnom ako je nesto tipa taj mjesec u nekim zenskim znakovima (npr. ribe, rak, itd. lupam sad), a to sve ako je tvoj mjesec na rodjenju bio takav i takav, onda ce biti curica i isto za djecake...
e jesam objasnila svaka mi castuser posted image , ali mislim da si skontala sta hocu da kazem...

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Direktna veza do poruke: 530
13.8.2011 23:37:06   
jjelena78
Pa to za rizicne trudnoce ne dobijas ako imas onaj kalendar koji se dobija besplatno! Kad narucis kalendar za ne znam koliko para, onda dobijas sve isto ali ti obavezno naznace kada su trudnoce rizicne! Tash, kako znas za pol da je tacno? Jel to provereno?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 531
13.8.2011 23:38:15   
maslackic
Meni je za period od 7 meseci samo ovom mesecom u kom sam zatrudnela pise da je curica...a ostalih 6 meseci pise decak...videcemo...

World,mislim da sam razumela user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 532
13.8.2011 23:39:54   
maslackic

IZVORNA PORUKA: jjelena78

Ne znam ni ja, mada nama nije bitno da li je bata ili seka, neka samo bude zivo, zdravo i pravo! A nije mi jasno ni kako zna da izracuna kada je trudnoca rizicna a kada ne? Valjda se neke planete posmatraju koje su na razlicitim mestima tj. poljima u odnosu na datum rodjenja

nije vazno,samo me zanimalo kako je taj dr to racunao...vazno je da su bebice zive i zdrave user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

Direktna veza do poruke: 533
13.8.2011 23:41:52   
jjelena78
O maslackic pa ti si trudna user posted image ! Mozda si negde i pisala a ja nisam videla, izvini! Super,cestitam! Jesi li se oslanjala na ovu metodu ili ne?

Direktna veza do poruke: 534
13.8.2011 23:42:23   
Anoniman
Sad ću da proverim još jednom za drugo dete.
Za oba deteta sam ostala trudna po Jonas-u. Za prvo sam proverala u nazad, kada sam napravila prvo, nisam znala da Jonas uopšte postoji user posted image , i jeste i pol i datum pogođen.
Za drugo je datum pogođen (merila sam i bazalnu temp, poklopile su mu se redovna O i ova O), sad ću još da proverim pol, mislim da je i to pogođeno.
Čak sam naterala i mamu da uradi i za mene i za brata, i i njoj je pogodilo za oboje, mislim, za brata je pogodilo pol, datum baš i ne verujem da se seća, a za mene zna okvirno i datum kad je mogla ostati trudna, jer je tata bio u vojsci i došao je na vikend. user posted image

Direktna veza do poruke: 535
13.8.2011 23:46:06   
jjelena78
U sustini, prilicno je vazno da se poklope redovna i kosmicka O. Meni se ne poklapaju naredne cele godine i sanse su malo manje, bar sam ja tako citala, neka me neko ispravi ako gresim!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 536
13.8.2011 23:48:07   
Anoniman

U sustini, prilicno je vazno da se poklope redovna i kosmicka O. Meni se ne poklapaju naredne cele godine i sanse su malo manje, bar sam ja tako citala, neka me neko ispravi ako gresim!

I ja mislim da su tada najbolji izgledi.

Evo proverila sam, i jeste pisalo da će biti dečak, i jeste dečak. user posted image

Direktna veza do poruke: 537
13.8.2011 23:52:56   
World
Ja sam isprovjeravala na svim zenama koje znam, a koje se mogu sjetiti kad su seuser posted image , tj. kad su ostale trudne. Poklopilo mi se za njih 5-6, samo za jednu nije, ispalo je 3-4 dana ranije nego sto ona tvrdi (mada, ne znam koliko joj je vjerovati pamcenjuuser posted image user posted image )

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 538
13.8.2011 23:53:52   
jjelena78
U 2009.-oj godini mi se poklapale ovulacije i tada sam ostala trudna! Nazalost, spontani! Ove godine se ne poklapaju pa to mozda znaci da ce biti drugacije u svakom pogledu, mislim pozitivnom!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 539
13.8.2011 23:54:23   
Anoniman
Kad sam pokušavala da ostanem trudna, i ja sam isproveravala na svim mogućim ženama. user posted image

(odgovor članu World)
  Direktna veza do poruke: 540
13.8.2011 23:55:38   
degu
Pa iskreno i ja za mog bratanca kad sam računala potrefilo seuser posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 541
13.8.2011 23:55:58   
jjelena78
Kazite mi samo da li znate neku zenu koja je ostala trudna a da joj se O nisu poklapale? To bi me bas razveselilo

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 542
13.8.2011 23:56:57   
^iva^
proveri za mene user posted image deguuuu

iva

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 543
13.8.2011 23:58:14   
Anoniman

U 2009.-oj godini mi se poklapale ovulacije i tada sam ostala trudna! Nazalost, spontani! Ove godine se ne poklapaju pa to mozda znaci da ce biti drugacije u svakom pogledu, mislim pozitivnom!

Čitala sam te i u temi o trombofiliji. Jako si se opteretila, moraš da se opustiš malo, ovako ćeš poludeti a i teško ćeš ostati trudna ako si pod tolikim pritiskom. Znam da si nestrpljiva, ja sam umela da plačem nakon sexa, imala sam histerične napade, a nisam imala spontane, već sam imala jedno dete, i uopšte nismo dugo radili na bebi, nepunih pola god, ako se dobro sećam. Hoću da kažem da razumem tvoju zabrinutost, nestrpljenje, pošto sam ja bila histerična zbog mnogo manjih razloga nego što su tvoji... ali moraš da pokušaš nekako da rešiš to, da se opustiš. user posted image

Direktna veza do poruke: 544
13.8.2011 23:58:51   
degu
A mislim da su kod tebe ona prazna polja, kod tebe je sve neizvesno, ti si poseban lik, misteriozan user posted image

(odgovor članu ^iva^)
Direktna veza do poruke: 545
13.8.2011 23:58:56   
Anoniman

Kazite mi samo da li znate neku zenu koja je ostala trudna a da joj se O nisu poklapale? To bi me bas razveselilo

90% žena nema pojma kad im je redovna O.

Direktna veza do poruke: 546
14.8.2011 0:00:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tash

Čitala sam te i u temi o trombofiliji. Jako si se opteretila, moraš da se opustiš malo, ovako ćeš poludeti a i teško ćeš ostati trudna ako si pod tolikim pritiskom. Znam da si nestrpljiva, ja sam umela da plačem nakon sexa, imala sam histerične napade, a nisam imala spontane, već sam imala jedno dete, i uopšte nismo dugo radili na bebi, nepunih pola god, ako se dobro sećam. Hoću da kažem da razumem tvoju zabrinutost, nestrpljenje, pošto sam ja bila histerična zbog mnogo manjih razloga nego što su tvoji... ali moraš da pokušaš nekako da rešiš to, da se opustiš. user posted image

Ja sam ostala trudna kada sam odlučila da ipak neću da budem trudna jer su me proglasili za tehnološki, pa sam mislila da je možda bolje da prvo potražim nov posao. Ne znam dal me razumeš šta hoću da kažem.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 547
14.8.2011 0:00:41   
degu
Pa obično ide naizmenično, dečak, devojčica, ako tako računam ipak će biti devojčica user posted image a možda i blizanci s' obzirom na ta prazna polja user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 548
14.8.2011 0:01:07   
World

Pa ove sve zene na kojima sam ja provjerila, nisu se svima dvije O poklapale, to smo skontale po ciklusima... nekima jesu...
Ali pazi, ciko kaze da, ako se poklapaju da onda 99% dolazi do user posted image , a negdje 80% ako se ne poklapaju...
kaze da samo 15% zena zatrudni na onu svoju skolsku O, u slucaju da se ne poklapa sa ovom njegovom....

Direktna veza do poruke: 549
14.8.2011 0:09:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: World

kaze da samo 15% zena zatrudni na onu svoju skolsku O, u slucaju da se ne poklapa sa ovom njegovom....

Da, da

http://www.ringeraja.rs/forum/Verovatno%C4%87a_da_zatrudni%C5%A1/m_39294/tm.htm

(odgovor članu World)
  Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here