|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Eugen Jonas
14.8.2011 1:11:37   
nonni
Iskreno ja ovo nista ne razumem, kad mi je ovulacija kad nije.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 551
14.8.2011 1:15:40   
World
Noni, ako si uradila ovaj kalendar, onda ti je O gdje su dani pod crvenom linijom, a glavni dan kad je podebljana crvena.

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 552
14.8.2011 10:41:14   
meyo
ja nikad ne znam kad mi je prirodna O da li je imam i slicno ... tako da cu se osloniti na ovaj kalendar pa sta bude
sa prvim djetetom nisam dobijala dva mjeseca i krajem drugog sam ostala trudna racunajuci unazad poklopilo mi se vrijeme zaceca i crvena crtica na kalendaru... tako da idem se nadat i ovaj put da ce biti takouser posted image

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 553
14.8.2011 10:44:04   
maca821
Meni ispada da su mi poldni dani neposredno pre Muser posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 554
14.8.2011 10:50:35   
maslackic

IZVORNA PORUKA: jjelena78

O maslackic pa ti si trudna user posted image ! Mozda si negde i pisala a ja nisam videla, izvini! Super,cestitam! Jesi li se oslanjala na ovu metodu ili ne?

jjelena78 ,meni su se taj mesec kad sam ostala trudna poklopile obe O :) 25.8 bi trebalo da saznam da li je dr EUGEN pogodio i pol user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu jjelena78)
Direktna veza do poruke: 555
14.8.2011 11:23:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jjelena78

Kazite mi samo da li znate neku zenu koja je ostala trudna a da joj se O nisu poklapale? To bi me bas razveselilo

bEA83user posted image

(odgovor članu jjelena78)
  Direktna veza do poruke: 556
15.8.2011 17:41:13   
Katychoo
Meni je O bila u prethodna dva dana, a po E.J. mi je nocas ona najdeblja crta! Tako da cemo to i veceras pokriti, pa cekamo rezultateuser posted image !!

LOVELY

When the soul is ready, the things are too...:)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 557
15.8.2011 17:42:13   
Olga75
e onda nocas akcija user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Katychoo)
Direktna veza do poruke: 558
15.8.2011 17:43:26   
Anoniman
U super Kato....Po svemu sudeci, meni ce se obe ovulacije poklopiti tek pocetkom oktobra....Sacekacu ih....Prosli put sam zatrudnela sa poklopljenim ovulacijama, i evo vec skoro godina nista....sad ce mi se ponovo poklopiti u oktobru, pod uslovom da mi ciklus opet traje 40 dana, sto bi visestruko odgovaralo-i zbog morauser posted image

(odgovor članu Katychoo)
  Direktna veza do poruke: 559
15.8.2011 17:45:24   
meyo
katy drzim fige ...i javi nam se obavezno sa rezultatima

ja cu se rukovodit kalendarom jer ne znam kad su mi O niti oce li se poklopiti pa ajd da probam...
svakako cu do tad zalijecit izlijecit kandiduuser posted image to je za koji dan ..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 560
15.8.2011 17:48:55   
Katychoo
Olga, nocas pada tamburanje user posted image
Verka, kurazi (vrlo adekvatan izraz user posted image ) me ovo sto mi govoris za poklopljene O i user posted image . Nije draga oktobar daleko, uopste! Bice, bice Verka!!!

LOVELY

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 561
15.8.2011 17:50:42   
Anoniman
Tad su najvece sanse... user posted image

(odgovor članu Katychoo)
  Direktna veza do poruke: 562
15.8.2011 18:11:27   
Katychoo
Meyo, devojke, javljam krajem meseca!!!

LOVELY

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 563
15.8.2011 19:46:45   
plačljiva
Meni je tek 23.8 O po Eugenu...Ali ja krećem od večeras u akciju...user posted image

(odgovor članu Katychoo)
Direktna veza do poruke: 564
15.8.2011 22:28:57   
maca821
Meni 4.09.user posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 565
15.8.2011 22:57:37   
meyo
meni 20-og ovog ... al mi ona crtica pocinje od 17-tog okrit sve dane pa sta bude samo ne znam u mom slucaju koliko ce to upalit al ajd.. sigram se user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 566
15.8.2011 23:00:44   
plačljiva
meyo,sve smo isprobale,pa što da ne mućnemo i tada kada Eugen kaže...user posted image

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 567
15.8.2011 23:19:08   
degu
Ma bitnoje da se mućka, to ne može da škodi user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 568
17.8.2011 21:32:56   
maca821
user posted image user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 569
23.8.2011 9:39:55   
borac
I ja bi da probam ovo,ovulacija mi se ne poklapa ovih meseca,tek tamo Fevruari 2012,ali do tad trudicu se.Mora li ovulacija da se poklapa,ima li neko takvih iskustva user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 570
23.8.2011 9:43:03   
meyo
pa navodno ne mora da se poklapa.
pokusaj sa muckanjem kad ti je prirodna i ova pa valjda bude nesto
ja ne znam kad mi je prirodna pa se drzim ove seme e sad vidjet cemo tek je prvi mjesec

mislim da ima primjera ovdje da su uspjele po eugenu a nisu se poklopile ovulacije.

(odgovor članu borac)
Direktna veza do poruke: 571
23.8.2011 10:59:57   
World
Ama samo radite, sta ima veze poklapa li se... user posted image

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 572
   RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji)
24.8.2011 1:20:02   
Hristinica
Devojkee kako se ovo racuuna?user posted image Ne znam bas dobro engleskiuser posted image
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Ne znam da li je istina, ovo je prvi put da sam probala, ali znam devojke koje su probale i uspele sa ovom metodom. Dr. Jonas smatra da žena ima ovulaciju i još jednu spontanu ovulaciju ne vezanu za ovu prvu... da samo 15% žena ostanu trudne za vreme one prve ovulacije (koje je otprilike oko 14 dc), a da skoro sve ostanu trudne u toj spontanoj ovulaciji i da zato neke žene zatrudne da vreme menstruacije ili neplodnih dana. Dr. Jonas smatra da ce zena biti uvek plodna kada je mesec onakav kakav je bio na dan kada se rodila, i to bez obzira na to koji su joj dani ciklusa, plodni, neplodni ili menstruacija. Možda zvuči smešno, ali vredi probati. Pomoglo je čak i onim parovima koji su pokušavali par godina.  Ipak, zbog nekog čudnog vremena koje možda ne možemo uvek da pogodimo najbolje je početi sa akcijom 24 sata pre tog vremena koje piše. Evo linka za radoznale:
http://lunarium.co.uk/jonas.php
Nadam se da razumete toliko engleski da znate šta gde treba upisati, a ko ne razumete, samo pitajte. Obavezno štiklirajte opciju Daylight Saving Tima at Birth, i u vremenskoj zoni označite GMT+1.
Sve u svemu, možete se bar igrati i probati, taj jedan dan sexa vam nece bitno promeniti zivot, samo ga moze ulepsati! A i kome da verujemo ako necemo coveku koji je napravio 11 dece isprobavaju svoja istrazivanja i dokazujuci svoju teoriju user posted image  

<dodala Ana : Link koji se nalazi u ovom postu više nije free. Za detaljnije informacije o novoj mogućnosti pribavljanja Jonesove ovulacije potražite post koji je postavila Lilly79 na 2. stranici ove teme.>

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 573
24.8.2011 1:24:06   
degu
Evo na drugoj strani je Lilly RR sve objasnila KLIK user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Hristinica)
Direktna veza do poruke: 574
24.8.2011 1:25:42   
World
Aha, taman sam htjela da citiram, ali posto ti volis linkove, nema veze... user posted image user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here