Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 19:05:46
|
|
|
|
Anoniman
|
malenac, onda se baci na pojacanje sexy vesom, a mozda i jos ponekim pomagalom
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 19:12:05
|
|
|
|
nina26
|
jedna ova obicna O, a druga po Eugenu axa,znaci pratim i dalje onu "moju" O?
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 19:18:51
|
|
|
|
malenac76
|
narucila lubrikant ali dok stigne dijete ce da podje u skolu hmmmm ovaj mjesec cu opet izvuci sexy ves hihihih
< Poruku je uredio malenac76 -- 30.8.2011 19:19:19 >
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 19:27:23
|
|
|
|
Anoniman
|
da, da, nina, pratis i nju. mada, mozda je najbolje ne pratiti nista, samo se sexati redovno. malenac, obavezno vadi ves! garant i eugen na onom sajtu sto se placa preporucuje koriscenje svih raspolozivih sredstava
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 19:38:37
|
|
|
|
malenac76
|
ovaj mjesec udaram sa svim raspolozivim pomocnim sredstvima krece zavodjenje spermica
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 19:39:20
|
|
|
|
nina26
|
Hmmm, Ksenci znas ti sve trikove, hvala Bogu rezultati su vidljivi tako da cu da te poslusam
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 19:41:51
|
|
|
|
Anoniman
|
tako je! sve iskoristiti i ubrzo ce ovaj forum biti prepun svezih trudnica!
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 20:31:47
|
|
|
|
World
|
Nina, evo opet cu napisati da ne trazim, vec sam negdje pisala.... ciko kaze da na svoju onu pravu O samo oko 15% zena zatrudni, na ovu njegovu lunarnu ne znam valjda 70-80%, a kad se desi da se te dvije poklope, onda je mogucnost 99%... (naravno svi ostave onaj 1% za 'srecnice' kojima se ne posreci...) i jos nesto, kaze da tu lunarnu ne mozes vidjeti ni po kakvim simptomima i testovima, znaci za nju ne vazi nista, ali eto ipak je tu... ako to ima nekog smisla...
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 20:42:50
|
|
|
|
nina26
|
Hvala World, nsiam znala za to poklapanje jedne i druge O, da je tad dobitna kombinacija, ali opet i ova tzv lunarna O od 70-80% mi je jako obecavajuca. Znas sta mi je samo cudno? Sto po njemu mi pokazuje O, bukvalno zadnji dani , evo danas mi je 5dc, a vec sutra i prekosutra mi je O, sto meni nikad ali nikad nije bilo tako. Tako da mozda ima smisla sve ove Jel si mi ti bolje
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 20:45:23
|
|
|
|
nina26
|
Sad bas opet gledam tabelu, nigde mi se ne poklapaju te dve O, mada ko zna kad mi je i sada prava O...
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 20:47:30
|
|
|
|
World
|
ma nema veze kad ti je M, samo se ti drzi kalendara.... nekome nekad ispadne i usred m, pa sta? moja sestra je ostala trudna dok je imala M, a do tada su sve nesto pokusavali... a kako sam ja, pa evo upravo pisem na crticama, pa baci pogled da ne prepisujem... [sm=smiley1.gif
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 1.9.2011 1:52:21
|
|
|
|
Hristinica
|
Ja ispostovala danas dr Eugena , ali mi kasni 3 mesca tako da od ovulacije trudnoce nema nista
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 1.9.2011 1:54:44
|
|
|
|
World
|
nikad ne reci nikad
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 1.9.2011 12:43:28
|
|
|
|
Hristinica
|
oj kada bi te Bog cuo Mrzim neizvesnost!
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 2.9.2011 9:36:13
|
|
|
|
Vockica
|
Sad sam videla temu o eugenu jonasu, nisam cula do sad..pa da probamo i to, da li treba da se naruci na njihov sajt, ili ima gde da sami besplatno izracunamo "najbolje dane"
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 2.9.2011 9:54:06
|
|
|
|
World
|
imas tamo negdje na prvoj-drugoj strani kako da nadjes besplatno izracunavanje...
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 2.9.2011 11:21:19
|
|
|
|
mirjam86
|
glupost meni i prosli i ovaj mesec ispade ovulacija dan posle M, a plodni dan oko m, pfff
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 6.9.2011 11:57:24
|
|
|
|
sunce22
|
Ja sam stara clanica, al se nisam odavno logovala, pa sam zaboravila stari username, i otvorila novi account, cisto da ne mislite da mi je ovo prvi post. Probala sam ovu metodu prosli mjesec. Vec imam jedno dijete, cerkicu, i kad pogledam unazad, za cerku mi se poklopio pol po metodi, ali ne i ovulacija. Ovog puta, tj sad u avgustu mi se poklopila moja i lunarna O, i taj dan smo "odradili", ali bez rezultata. A sve je pokazivalo O, i trakice, i maybe baby, i simptomi, tako da ipak nije imalo rezultata, sto znaci da ja ne bih bas vjerovala u ovih 99 posto. Ne kazem da nema neke veze, ali bas 99 posto su sanse, jer stvarno nevjerovatno. To je moje misljenje i iskustvo, cisto sam htjela da podijelim sa vama.
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 6.9.2011 12:28:14
|
|
|
|
mirjam86
|
ja sam i kad pogledam unazad, za cerku mi se poklopio pol po metodi, ali ne i ovulacija. Ovog puta, tj sad u avgustu mi se poklopila moja i lunarna O, i t npr preprosli mesec imala po ovoj metodi odnos i uvek sam ga imala pred i posle M dok se nismo odlucili da ocemo dete pa postovali ne plodne dane, ali eto nisam zatrudnela po kalendaru koji sam uradila plodni dani su mi jos od januara u principu sve oko M definitivno nemam srece ni jedna me metoda nece
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 7.9.2011 5:32:16
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: sunce22 , sto znaci da ja ne bih bas vjerovala u ovih 99 posto. Ne kazem da nema neke veze, ali bas 99 posto su sanse, jer stvarno nevjerovatno. sunce, izgleda da si ti upala u onih 1%... zato i kazu 99%, uvijek ima onaj 1............
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 11.9.2011 15:18:18
|
|
|
|
tijana86
|
meni nece da otvori link !!!!1
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 11.9.2011 15:24:31
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Evo ko hoće da se igra našla sam opet izračunavanje "For free" : Odete na sajt www.astro.com i sa desne str. odabereta "Free horoscopes", onda vam se otvori više stavki, vi odaberete "Horoscope Drawings & Calculations", pa u okviru toga drugu stavku "Extended Chart Selection", tu kod "Methods" kliknite na "Special charts" i odaberite skroz poslednju opciju "Lunar Phases Fertility Calendar" onda kliknete " Click here to show the charts", iskočiće vam prozorčić u koji popunite Ime, datum i vreme rodjenja, državu-ima Yu , grad.. i onda vam izbaci za narednih godinu dana i to možete i odštampati. Eto, pa srećno Tijana evo ti uputstvo, onaj link više ne radi
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 11.9.2011 15:48:46
|
|
|
|
tijana86
|
Meni izracunalo ali nemam pojma sta znaci. Jel hoce neko da dam link ovde da mi objasni
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 11.9.2011 16:12:32
|
|
|
|
degu
|
Pa gledaš one datume koje su ti označene crvenom linijom, svi ti dani su ti navodno plodni, a onaj dan koji je označen uspravnom debelom crvenom linijom je najplodniji
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 11.9.2011 16:15:31
|
|
|
|
tijana86
|
A ovo zelena i crna tackica
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?