|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji)
30.8.2011 19:05:46   
Anoniman
malenac, onda se baci na pojacanje sexy vesom, a mozda i jos ponekim pomagalom user posted image

(odgovor članu malenac76)
  Direktna veza do poruke: 601
30.8.2011 19:12:05   
nina26
jedna ova obicna O, a druga po Eugenu

axa,znaci pratim i dalje onu "moju" O?

Direktna veza do poruke: 602
30.8.2011 19:18:51   
malenac76
narucila lubrikant ali dok stigne dijete ce da podje u skolu user posted image

hmmmm ovaj mjesec cu opet izvuci sexy ves hihihih

< Poruku je uredio malenac76 -- 30.8.2011 19:19:19 >

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 603
30.8.2011 19:27:23   
Anoniman
da, da, nina, pratis i nju. mada, mozda je najbolje ne pratiti nista, samo se sexati redovno.
malenac, obavezno vadi ves! garant i eugen na onom sajtu sto se placa preporucuje koriscenje svih raspolozivih sredstava user posted image

Direktna veza do poruke: 604
30.8.2011 19:38:37   
malenac76
ovaj mjesec udaram sa svim raspolozivim pomocnim sredstvima user posted image  
krece zavodjenje spermica user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 605
30.8.2011 19:39:20   
nina26
Hmmm, Ksenci znas ti sve trikove, hvala Bogu rezultati su vidljiviuser posted image tako da cu da te poslusamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 606
30.8.2011 19:41:51   
Anoniman
tako je! sve iskoristiti i ubrzo ce ovaj forum biti prepun svezih trudnica! user posted image

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 607
30.8.2011 20:31:47   
World
Nina, evo opet cu napisati da ne trazim, vec sam negdje pisala.... ciko kaze da na svoju onu pravu O samo oko 15% zena zatrudni, na ovu njegovu lunarnu ne znam valjda 70-80%, a kad se desi da se te dvije poklope, onda je mogucnost 99%... (naravno svi ostave onaj 1% za 'srecnice' kojima se ne posreci...)
i jos nesto, kaze da tu lunarnu ne mozes vidjeti ni po kakvim simptomima i testovima, znaci za nju ne vazi nista, ali eto ipak je tu... ako to ima nekog smisla...user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 608
30.8.2011 20:42:50   
nina26
Hvala World, nsiam znala za to poklapanje jedne i druge O, da je tad dobitna kombinacija, ali opet i ova tzv lunarna O od 70-80% mi je jako obecavajuca.

Znas sta mi je samo cudno? Sto po njemu mi pokazuje O, bukvalno zadnji dani user posted image , evo danas mi je 5dc, a vec sutra i prekosutra mi je O, sto meni nikad ali nikad nije bilo tako.

Tako da mozda ima smisla sve oveuser posted image

Jel si mi ti boljeuser posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 609
30.8.2011 20:45:23   
nina26
Sad bas opet gledam tabelu, nigde mi se ne poklapaju te dve O, mada ko zna kad mi je i sada prava O...

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 610
30.8.2011 20:47:30   
World
ma nema veze kad ti je M, samo se ti drzi kalendara.... nekome nekad ispadne i usred m, pa sta? moja sestra je ostala trudna dok je imala M, a do tada su sve nesto pokusavali... user posted image

a kako sam ja, pa evo upravo pisem na crticama, pa baci pogled da ne prepisujem... [sm=smiley1.gif

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 611
1.9.2011 1:52:21   
Hristinica
Ja ispostovala danas dr Eugenauser posted image , ali mi kasni 3 mesca tako da od ovulacije trudnoce nema nistauser posted image user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 612
1.9.2011 1:54:44   
World
nikad ne reci nikad user posted image

(odgovor članu Hristinica)
Direktna veza do poruke: 613
1.9.2011 12:43:28   
Hristinica
oj kada bi te Bog cuouser posted image Mrzim neizvesnost!user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 614
2.9.2011 9:36:13   
Vockica
Sad sam videla temu o eugenu jonasu, nisam cula do sad..pa da probamo i to, da li treba da se naruci na njihov sajt, ili ima gde da sami besplatno izracunamo "najbolje dane"

(odgovor članu Hristinica)
Direktna veza do poruke: 615
2.9.2011 9:54:06   
World
imas tamo negdje na prvoj-drugoj strani kako da nadjes besplatno izracunavanje...

(odgovor članu Vockica)
Direktna veza do poruke: 616
2.9.2011 11:21:19   
mirjam86
glupost meni i prosli i ovaj mesec ispade ovulacija dan posle M, a plodni dan oko m, pfff 

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 617
6.9.2011 11:57:24   
sunce22
Ja sam stara clanica, al se nisam odavno logovala, pa sam zaboravila stari username, i otvorila novi account, cisto da ne mislite da mi je ovo prvi post. Probala sam ovu metodu prosli mjesec. Vec imam jedno dijete, cerkicu, i kad pogledam unazad, za cerku mi se poklopio pol po metodi, ali ne i ovulacija. Ovog puta, tj sad u avgustu mi se poklopila moja i lunarna O, i taj dan smo "odradili", ali bez rezultata. A sve je pokazivalo O, i trakice, i maybe baby, i simptomi, tako da ipak nije imalo rezultata, sto znaci da ja ne bih bas vjerovala u ovih 99 posto. Ne kazem da nema neke veze, ali bas 99 posto su sanse, jer stvarno nevjerovatno.
To je moje misljenje i iskustvo, cisto sam htjela da podijelim sa vama.

(odgovor članu mirjam86)
Direktna veza do poruke: 618
6.9.2011 12:28:14   
mirjam86
ja sam
i kad pogledam unazad, za cerku mi se poklopio pol po metodi, ali ne i ovulacija. Ovog puta, tj sad u avgustu mi se poklopila moja i lunarna O, i t
npr preprosli mesec imala po ovoj metodi odnos i uvek sam ga imala pred i posle M dok se nismo odlucili da ocemo dete pa postovali ne plodne dane, ali eto nisam zatrudnela po kalendaru koji sam uradila plodni dani su mi jos od januara u principu sve oko M definitivno nemam srece ni jedna me metoda nece

(odgovor članu sunce22)
Direktna veza do poruke: 619
7.9.2011 5:32:16   
World

IZVORNA PORUKA: sunce22

, sto znaci da ja ne bih bas vjerovala u ovih 99 posto. Ne kazem da nema neke veze, ali bas 99 posto su sanse, jer stvarno nevjerovatno.

sunce, izgleda da si ti upala u onih 1%... user posted image
zato i kazu 99%, uvijek ima onaj 1............user posted image

(odgovor članu sunce22)
Direktna veza do poruke: 620
11.9.2011 15:18:18   
tijana86
meni nece da otvori link !!!!1

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 621
   RE: Dr. Eugen Jonas
11.9.2011 15:24:31   
degu

IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Evo ko hoće da se igra user posted image našla sam opet izračunavanje "For free" :
Odete na sajt www.astro.com i sa desne str. odabereta "Free horoscopes", onda vam se otvori više stavki, vi odaberete "Horoscope Drawings & Calculations", pa u okviru toga drugu stavku "Extended Chart Selection", tu kod "Methods" kliknite na "Special charts" i odaberite skroz poslednju opciju "Lunar Phases Fertility Calendar" onda kliknete " Click here to show the charts", iskočiće vam prozorčić u koji popunite Ime, datum i vreme rodjenja, državu-ima Yu user posted image , grad.. i onda vam izbaci za narednih godinu dana i to možete i odštampati. Eto, pa srećno user posted image

Tijana evo ti uputstvo, onaj link više ne radi user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Nella79)
Direktna veza do poruke: 622
11.9.2011 15:48:46   
tijana86
Meni izracunalo ali nemam pojma sta znaci. Jel hoce neko da dam link ovde da mi objasni

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 623
11.9.2011 16:12:32   
degu
Pa gledaš one datume koje su ti označene crvenom linijom, svi ti dani su ti navodno plodni, a onaj dan koji je označen uspravnom debelom crvenom linijom je najplodniji user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 624
11.9.2011 16:15:31   
tijana86
A ovo zelena i crna tackica

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here