|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Beta HCG
20.5.2013 23:40:14   
Jole84
Dunjči user posted image
žao mi je što se mučiš,ova agonija je teža čak i od loših vesti. Ipak se nadam da će malo pilence da se izbori,neke stvari nauka ne dokuči a dese se!

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2001
21.5.2013 0:44:16   
Maslacak15
Dunjice,
Nemoj vise da radis betu nema svrhe ona nicemu ne sluzi. A ako se zavrsi kao blighted ovum to je onda skolski primer zasto niko nikada ne treba da je radi osim za fornalno potvrdjivanje trrudnoce.Mislim preko 39 hiljada, znaci do sad je rasla vise nego normalno. To se slaze i sa nalazom da je mesak ok velicine. Mesak proizvodi hcg. Nemoj zuriti sa odlukama.Sacekaj sebe radi bar jos do kraja nedelje da vidis oce li se desiti neki preokret na uz ali nemoj raditi betu...Drzi se draga-mislim na tebeuser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2002
21.5.2013 8:49:53   
babby
Dunjice draga ja nemogu da ti pomognem puno nekim savetom ja nazalost jos nikada nisam stigla do pozitivne bete ,ali ti saljem svu pozitivnu energiju user posted image user posted image i sto neko rece neotpisuj to malo cudo mozda je samo stidljivo

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2003
18.6.2013 18:44:14   
vanjce
Helloooo
Drage moje, posle silnog iscekivanja od tri godine, jedne biohemijske, i neuspesnog vto-a, ovog meseca mi je izostala meca. Poslednja M je bila 13.05, bhcg sam odradila 14.6 u vreme ocekivane ili sa 2 dana zasnjenja.(trajanje ciklusa je 30 dana) Bio je 135,10. Test sam ponovila posle 2 dana bio je 330. Vidim da se slabo razvija jos uvek nisam bila na uZ.Ovog meseca sam merila bazalnu temperaturu i najvisa je bila 18dc, kada je verovatno i bila ovulacija. Da li je neka od vas imala ovakve rezultate, jako se brinem, jer sam vec prosla kroz jednu biohemijsku. Trenutno se osecam dobro, nemam krvarenje. Prethodni put mi je propala trudnoca 6 dana po izostanku mece.Unapred hvala

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2004
18.6.2013 18:49:38   
Verolina
Samo misli pozitivno.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu vanjce)
Direktna veza do poruke: 2005
18.6.2013 18:53:38   
mina@

IZVORNA PORUKA: vanjce

Helloooo
Drage moje, posle silnog iscekivanja od tri godine, jedne biohemijske, i neuspesnog vto-a, ovog meseca mi je izostala meca. Poslednja M je bila 13.05, bhcg sam odradila 14.6 u vreme ocekivane ili sa 2 dana zasnjenja.(trajanje ciklusa je 30 dana) Bio je 135,10. Test sam ponovila posle 2 dana bio je 330. Vidim da se slabo razvija jos uvek nisam bila na uZ.Ovog meseca sam merila bazalnu temperaturu i najvisa je bila 18dc, kada je verovatno i bila ovulacija. Da li je neka od vas imala ovakve rezultate, jako se brinem, jer sam vec prosla kroz jednu biohemijsku. Trenutno se osecam dobro, nemam krvarenje. Prethodni put mi je propala trudnoca 6 dana po izostanku mece.Unapred hvala

Po svemu ovome tebi se beta lepo duplirala....
ja sam u trudnoci, dan izostanka user posted image imala betu od 285, ali citajuci ovde videla sam i dvocifrene bete koje su opstale a moja "jaka" na zalost nije... nema pravila
zelim ti srecu user posted image

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu vanjce)
Direktna veza do poruke: 2006
18.6.2013 18:53:59   
vanjce
mislim i raduje me ali mali crvic postoji.Ne bih volela jos jedno razocaranjeuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2007
18.6.2013 18:55:42   
vanjce
Hvala verolini i mini na podrsciuser posted image

(odgovor članu vanjce)
Direktna veza do poruke: 2008
18.6.2013 19:28:32   
viking
Vanjce, super je sto se duplira, nema veze kolika je, nema pravila!
Inace, i meni je prvi dan ciklusa bio 13. maj, tako da su nam trudnoce u dan iste :-)

< Poruku je uredio viking RR -- 18.6.2013 19:36:21 >

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu vanjce)
Direktna veza do poruke: 2009
21.6.2013 12:15:41   
babby
user posted image user posted image ja danas radila betu i ona je samo 2 nazalost test je izgleda bio lazno pozitivan

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 2010
21.6.2013 12:26:32   
Meisje
user posted image user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2011
29.6.2013 14:15:37   
mikanaa
Cao devojke nova sam na ovom forumu.Strasno sam zabrinuta vec dve medelje mi curka menstruacija.Kada sam otisla kod ginekologa dao mi je da uradim beta analizu krvi danasnji rezultat je pokazao 19658.1 koja je to nedelja trudnoce,u ponedeljak ocekujem ponovni rezultat...Kod ginekologa su mi rekli da je to sumnjiva trudnoca?mnogo se brinem da nesto nije uredu sa bebom...molim vas pomozite miuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2012
29.6.2013 14:21:50   
Olga75
Mikana pa to je negde 7 - 8 nedelja trudnoce
e sad to krvarenje ne znam kakvo je ali zar ti dr nije prepisao utrogestan i mirovanje ?
verujem da ce sve biti ok , miruj i idi kod jos nekog ginekologa da te ponovo pregleda

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mikanaa)
Direktna veza do poruke: 2013
29.6.2013 15:32:29   
mikanaa
Nije mi rekao nista,samo kao da se nemucimo ni mi ni vi uradite betu pa cemo posle lako...Videcu u ponedeljak sta ce mi reci...Nadam se da ce biti sve uredu sa bebomuser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2014
7.7.2013 10:41:47   
mikanaa
Drage moje,sve se sjajno zavrsilo.U 7-oj nedelji sam.Beba se odlicno razvija za tu nedelju.user posted image

(odgovor članu mikanaa)
Direktna veza do poruke: 2015
7.7.2013 16:19:23   
dunja RR
Čestitam Mikana user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu mikanaa)
Direktna veza do poruke: 2016
10.7.2013 21:37:36   
buba m
Ja sam radila betu juče. Kasnilo mi dve nedelje, test pozitivan, beta 2000. Na uz se vidi mala tačkica. Doktor mi zakazao novi uz za nedelju dana kaže da će tek tad moći da vidi plod lepo.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2017
10.7.2013 22:05:58   
viking
Bravo, bubo,! user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 2018
10.7.2013 22:20:13   
anci kv
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 2019
11.7.2013 7:50:23   
Maja1309
Čestitma vam pozitivne bete, drage moje prave ste sretnice.
Dali netko od vas zna, dali je nakon kiretaže potrebno raditi betu da se vidi jel pala vrijednost nakon trudnoće. Naime rađena mi je kiretaža u 10+6, mjesec dana nakon toga bial sam na kontrolnom uzv i gin je rekao da je sve ok. al nisam radila betu? Jesam ipak trebaal?

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 2020
11.7.2013 8:44:43   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Maja1309

Dali netko od vas zna, dali je nakon kiretaže potrebno raditi betu da se vidi jel pala vrijednost nakon trudnoće. Naime rađena mi je kiretaža u 10+6, mjesec dana nakon toga bial sam na kontrolnom uzv i gin je rekao da je sve ok. al nisam radila betu? Jesam ipak trebaal?

Ne vidim zašto bi radila betu posle? Ako si na UZ bila i sve ok - ne vidim razlog da se radi beta

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 2021
11.7.2013 9:50:18   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Maja1309

Ne, Majo, to se radi samo ako ne dobijes ciklus, zato sto ciklus ne mozes da dobijes dok ti beta ne padne. A dolazak user posted image nakon kiretaze se tolerise do 40 dana. Nekim zenama, kao meni, na primer, bhcg jako sporo izlazi iz organizma. Meni je od bete koja je bila 240 kad je krenuo pobacaj, pa do bete ispod 5 proslo skoro mesec dana. Nekome prodje svega par dana.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 2022
11.7.2013 12:47:48   
Maja1309
Hvala vam drage moje. Ja sam dobila vješticu 34 dana nakon kiretaže, bila je jako oskudna, trajala samo 2 dana, al je bila.
Dali netko od vas zna razliku između cervikalnog brisa i cervikalnih briseva na klamidiju/ureaplasmu/mikroplazmu/HPV

ja sam uvjek mislila da je cervikalnio bris ubiti bris na ove 4 beštije, a sad čujem da ubiti postoji cervikalnio bris, al na što se on onda radii, ne kužim?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2023
11.7.2013 13:59:03   
Maraj
majo, cervikalni je bris cerviksa na bakterije, a ove tri sto si spomenula se uzimaju iz vaginalnog brisa.
hpv (virus) su ustvari kondilomi i oni su najcesce vidljivi golim okom

< Poruku je uredio Maraj -- 11.7.2013 14:01:18 >

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 2024
14.7.2013 15:55:51   
ivalina

Devojke,
kako vam zvuči beta 42,7 na 13 dan od et?

Meni uliva nervozu to što primam pregnyl svaki 3. dan, pa da to nije samo od njega Crying or Very sad Crying or Very sad

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here