|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Beta HCG
3.4.2013 18:25:55   
Štetica
Smesko imas na prethodnoj strani tabelu vrednosti bhcg po nedeljama. Tvoja beta odgovara toj nedelji trudnoce,a za par dana idi ponovo na UZ da vidis da li se cuje srculence.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1976
3.4.2013 18:29:50   
2002m

IZVORNA PORUKA: smeško

Trebalo bi da sam šesta nedelja po poslednjoj menstruaciji koja je bila 25.02. Inače sam prvi put vadila beta hcg 27.03. i bio je 407,1. Stvarno je mnogo 6.700. Ona se duplira lepo, ali...previsoka je. Znam šta to znači iako mi se ne sviđa.

sacekaj uz,meni je 11 dan od transvera bila 1500 a posle 24h preko 8000,i sve je proslo ok

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1977
3.4.2013 19:27:28   
Verolina
Pa Smesko, tvoja beta je savrseno normalna. Uopste nije previsoka, nego je potpuno normalna. user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 1978
3.4.2013 21:27:33   
smeško

Hvala Vam curice na podršci!

Daće Bog da i mešak nije videla dobro, pošto kaže da je nepravilan. Mog ginekologa više brine nepravilan mešak.
Šta je, tu je!

Sve vas user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1979
7.5.2013 13:06:20   
ivanicasale
Zdravo drugari...Na ovoj temi sam prvi put.Moja prica ide ovako: Nakon 5 god pokusavanja i jednog spontanog,odlucili smo se za vto koju smo radili u Leskovcu u "Spebo"23.04 mi je radjena aspiracija i izvadili su 12 jc,od njih 6 su bile zrele i 5 oplodjene.25.04 mi je radjen transver 2 embriona cetvorocelijska a ostalo se cekala blasto.28.04 javili da imamo dve blaste i jedna je vracena tog dana a druga zamrznuta.Sutra radim betu,sad me bolucka stomak i sekret mi je tamnozut i kao roznjikav(od juce popodne).Zvala sam kliniku i rekli mi da pijem Utragestan umesto da ga stavljam vaginalno i da to nije nista strasno...Ali meni je ipak frka i stah me je.Drugarica koja je u isto vreme radela vto kaze da sam trudna!!!Zanima me da li je neka zena imala ise simptome i da li je na kraju uspela.Pozzz

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1980
7.5.2013 21:48:54   
branki*
ivanice,ja sam imala siptome iste kao kada treba da dobijem,jedino nije bilo rozikastog sekreta...navijam za tebe i tvoju bebuuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 1981
20.5.2013 21:41:13   
dunja RR

Danas 39540, po vrednostima koja bi to nedelja bila?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1982
20.5.2013 22:16:23   
little_one
to bi ti mogla biti 6/7 nedjelja....mislim...Dunja drzim fige! Mislim da ce to sve na kraju biti ok! Beta se drzi super!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1983
20.5.2013 22:23:25   
Dada81
Meni se svidja Dunja ta beta,ne mogu se setiti kako je ono meni bilo,ali sve sam nasla na internetu u vezi bete i sve mi bilo tacno... Drzim palceve i Ivanica i Dunjciuser posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 1984
20.5.2013 22:25:59   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Dada81

Meni se svidja Dunja ta beta,ne mogu se setiti kako je ono meni bilo,ali sve sam nasla na internetu u vezi bete i sve mi bilo tacno... Drzim palceve i Ivanica i Dunjciuser posted image

Dado, jel si i ti imala BO?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 1985
20.5.2013 22:31:09   
little_one
Dunja, iz svog iskustva ti mogu reci da beta nekad nije pokazatelj pravog stanja....meni se plod dugo nije vidio i dr je predlagala kiretazu a beta je bila jaaaaako visoka za moju nedjelju trudnoce a plod se nije vidio....samo pravilan mjesak ali plod nije vidjela....sacekaj ti jos koji dan, ponovi betu i znam da je tesko ali toliko si toga pregurala sacekaj jos malo...drzim fige i nadam se dobrim vijestima...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1986
20.5.2013 22:34:51   
dunja RR

Hoću svakako, sačekaću četvrtak za UZ kod Ivanovića koji mi je zakazan, i tada su mi rekli da će biti presudno-

LO, da li se možda sećaš kolika ti je bila beta kada se nije video plod?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1987
20.5.2013 22:38:21   
little_one
cekaj sad cu da pokusam da nadjem nalaz bete...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1988
20.5.2013 22:43:09   
tijatija
Dunja evo sad sam trazila ja moje nalaze 6+2 22000 beta prazan mesak bez ploda. Posle betu nisam ni radila jer je rekao da se nenadam nicemu ali na kraju je sve bilo OK.

Direktna veza do poruke: 1989
20.5.2013 22:49:39   
dunja RR

Hvala vam devojke!

Tija, plašim se da je ipak moja beta previsoka i da je moralo nešto ada se vidi, dodoše i videla se ta neka tačkica na momente, ali pojma nemam šta je to bilo. Dr. reče da joj se čini da je e.eho, ali ipak mislim da nije bila sigurna čim to nije napisala na izveštaju.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1990
20.5.2013 22:52:23   
little_one
e ovako po ultrazvuku velicina mjeska je bila 6.9mm i odgovarala je 4 nedjelje i 4 dana a beta je bila 12169.05 a to je bilo 27.01. prosle godine...16.01. je beta bila 66.6 i nisu mi htjeli raditi uz tako rano...najkasnije sam mogla zatrudniti 4 januara jer poslije nismo imali odnose...a tad je bila i ovulacija (praceno bazalnom) uglavnom najveca ocekivana beta je bila oko 6000 a meni je bila skoro duplo...mislim ovo nije utjesno a pisala sam i ovdje na forumu kad sam imala tu betu i niko nije bas polagao nadu u moju trudnocu...ali eto nada postoji, znam da je tesko nadati se u ovakvom trenutku pogotovo kad toliko toga prodjes ali nemoj olako odustati od bebice i sacekaj...

Direktna veza do poruke: 1991
20.5.2013 22:53:24   
serpica
Dunja evo i ja sam nasla moj nalaz bete od proslog puta 8999 8 nedelja + 5 dana kod mene se ni tackica nije videla,ja sve mislim da ima sanse,mozda se samo sporije razvija.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1992
20.5.2013 22:57:05   
dunja RR

Ovako, meni je mešak izgleda mnogo veći, jer je i veća nedelja trudnoće, on je sada preko 16 mm i pravilno raste. Preveliki je da se ne vidi baš ništa u njemu, zar ne?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1993
20.5.2013 22:57:56   
Olga75

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Hvala vam devojke!

Tija, plašim se da je ipak moja beta previsoka i da je moralo nešto ada se vidi, dodoše i videla se ta neka tačkica na momente, ali pojma nemam šta je to bilo. Dr. reče da joj se čini da je e.eho, ali ipak mislim da nije bila sigurna čim to nije napisala na izveštaju.

Dunja , ovo je totalno ot ali kad je meni dr radila UZ kad se meri nuhalni nabor nikako nije videla nosnu kost ( njen nedostatak je jedan od sigurnih znakova postojanja Daunovog sindroma ) napisala je : nosna kost nije vidjena
a eto moje Marije , videla si je
samo strpljivo , sacekaj , mani se ceprkanja po netu , uporedjivanja , idi sad da spavas user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1994
20.5.2013 22:59:11   
serpica
E vidis,a ja sam bas negde na rr u to vreme nasla,da mesak moze da ide i do 30mm a da se nista ne vidi vec posle toga bi trebalo.
Neka cura je pisala ali sad pojma nemam gde sam to nasla,davno je bilo,cek da vidim koliki je moj gm bio u to vreme
nasla,sa 8+2 gm je bio 17mm ne znam da li je to odgovaralo nedelji trudnoce ali evo u ovoj drugoj sada sa 4+5 dana gm je bio 14.4mm. ne znam koliko sam ti pomogla...

< Poruku je uredio serpica -- 20.5.2013 23:03:40 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1995
20.5.2013 23:00:06   
tijatija
Ipak se videlo nesto danas, pre dva dana nije se videlo nista user posted image tracak nade ipak postoji user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1996
20.5.2013 23:03:01   
little_one
Olga je u pravu, sa nerviranjem i uporedjivanjem neces nista postici...najbolje da se naspavas i odmoris jer od ovog pomoci nema..sta bude bice, nadacemo se samo da je bebica stidljiva i da ce da se pojavi....po meni i ona tackica nesto znaci...svaka trudnoca je za sebe, beta nista ne mora da znaci, samo sam to htjela da ti kazem...a milion slucajeva razlicitih ces naci ali ti ces ipak morati malo da sacekas i da saznas sta ce da bude...samo nemoj prebrzo da otpises to malo cudo, sacekaj jos koji dan a sad idi da spavas user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1997
20.5.2013 23:10:41   
jela 76

IZVORNA PORUKA: little_one

Olga je u pravu, sa nerviranjem i uporedjivanjem neces nista postici...najbolje da se naspavas i odmoris jer od ovog pomoci nema..sta bude bice, nadacemo se samo da je bebica stidljiva i da ce da se pojavi....po meni i ona tackica nesto znaci...svaka trudnoca je za sebe, beta nista ne mora da znaci, samo sam to htjela da ti kazem...a milion slucajeva razlicitih ces naci ali ti ces ipak morati malo da sacekas i da saznas sta ce da bude...samo nemoj prebrzo da otpises to malo cudo, sacekaj jos koji dan a sad idi da spavas user posted image

Dunjice user posted image

Direktna veza do poruke: 1998
20.5.2013 23:12:57   
dunja RR

Odoh, u pravu ste, ljubim vas sve!

Samo da kažem, pisala mi sada dr. Jelena, kaže da ne radim ponovo betu, osim ako krene pobačaj, a verovatno neće krenuti, tako da će kod mene beta normalno rasti i nem potrebe da je radim jer nije merilo. Jedino ako krene pobačaj kaže da će beta padati. Tako da je ne ponavljam, nadam se.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1999
20.5.2013 23:34:25   
17 joka
Dunjice ja nekako verujem u tvoju mrvicu mora sve biti dobro, na mamu je ta mrvica hrabra, veliki borac...

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here