|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Beta HCG
26.3.2013 10:39:32   
M@rty
Zdravo, imam jedno pitanje. Radila sam test i pozitivan je, zatim sam uradila betu, ona je 2183 mIU/mL, a pregled mi je zakazan tek za ponedeljak, jer je pocetak trudnoce. Sad mi nije jasno, zasto mi je sad ovolika beta, jer u prvoj trudnoci sam isto radila u petoj nedelji i bila je 749.

...ti si moja snaga, ti si sve u mom zivotu...
02.05.2010. M&V

(odgovor članu Sunčica11)
Direktna veza do poruke: 1951
26.3.2013 11:14:01   
Verolina
To nema nikakve veze. Beta ti je superuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu M@rty)
Direktna veza do poruke: 1952
26.3.2013 11:23:14   
M@rty
e pa super, svakako u ponedeljak idem na UZ, pa cemo videti sta kaze doktor. user posted image

02.05.2010. M&V

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1953
26.3.2013 13:44:01   
Jole84
Marty super beta user posted image
(po nekim prognozama naše dr Maslačak,visoka beta na početku trudnoće ukazuje na veću mogućnost da bude devojčica user posted image )
Želim ti laku trudnoću user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu M@rty)
Direktna veza do poruke: 1954
26.3.2013 14:06:02   
M@rty
Jole to bi bilo odlicno, jer decaka vvec imam. Ali kako god, i da bude opet decak, bila bih presrecna user posted image

02.05.2010. M&V

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1955
26.3.2013 14:56:35   
maca821
Radila sam betu na 12dpo, bila je negativna, i prestala sam sa Utrogestaanom, danas mi je 17dpo i još nisam dobilauser posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu M@rty)
Direktna veza do poruke: 1956
26.3.2013 15:45:48   
Jole84
Maco uradi testić,morao bi da pokaže na 17dpo,pa bože zdravlje ponovi betu user posted image

Marty eto to je onda objašnjenje za nižu betu u prvoj trudnoći user posted image Želim ti da ti se ostvari željica user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 26.3.2013 15:46:34 >

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 1957
26.3.2013 15:46:51   
maca821
user posted image pa ne verujem ako je na 12dpo beta bila <1

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1958
28.3.2013 17:45:24   
Jole84
Maco jel ima nešto novo? user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 1959
29.3.2013 12:40:27   
Bebana17
Mozda nekom pomogne ovo:
Skinuto sa hrvatskog sajta o vantelesnoj oplodnji: ovo je tablica srednjih vrednosti bete računajući od dana posle ovulacije, odnosno aspiracije (u slučaju IVF)
čisto da se niko ne zabrine previše kada izvadi prerano betu, pa ona bude mala :)

dan poslije ovulacije/srednja vrednost bete

10 16

11 24

12 37

13 64

14 101

15 136

16 200

17 293

18 406

19 599

20 845

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1960
29.3.2013 17:19:23   
alrada
Ćao devojke!
Imam jedno pitanje...naime 16.03. mi je urađen embriotransfer i vraćena su mi 4 embriona.U sredu 11. dan od et po preporuci doktorke uradila sam betu koja je bila 44.4 ali istog dana sam prokrvarila.U dogovoru sa doktorkom primila sam pregnyl 1500 i progesteron depo,utrogestan koristim 3*200.Betu sam ponovila danas i ona iznosi 57.3.Krvarim povremeno ni priblizno kao mentrualno...sta vi mislite za rezultat ima li nade?Da li postoji neko ko je imao slično iskustvo?

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1961
29.3.2013 17:26:14   
Verolina
Alrada, bicu potpuno iskrena. Ako ima nade, ima samo za jedan embrion. Ne bi bilo lose da ponovis betu u nedelju (ako si iz veceg grada ima dezurnih laboratorija) i ako se duplira onda je sve ok. Ja navijam da se najaca beba jako zakacila.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu alrada)
Direktna veza do poruke: 1962
29.3.2013 17:33:18   
alrada
Joj...ponoviću u ponedeljak posto nemamo nijednu lab koja radi nedeljom.Biću presrećna i da ostane samo jedan sto kažeš "najjači".Daće Bog da sve bude ok.Javljam se sa rezultatom....ali treba izdržati do ponedeljka

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1963
29.3.2013 17:41:49   
Verolina
Lezi, miruj. Ja sam sigurna da ima nade zato sto je beta nastavila da ti raste. Nadamo se jednom zilavom borcuuser posted image

(odgovor članu alrada)
Direktna veza do poruke: 1964
29.3.2013 17:44:59   
branki*
alrada,drzim palceve da bude sve u redu,lezi i miruj,ne radi nista,trpaj utrogestane...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1965
29.3.2013 17:49:55   
alrada
Verolina,branki HVALA NA PODRŠCI!!!!user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1966
31.3.2013 12:25:51   
smeško

Ćao svima!

Imam iza sebe jedan spontani, jednu molarnu trudnoću i sada jednog dečaka od dve godine. Poslednjih par meseci menstruacije su mi postale manje obilne i kad sam otišla kod ginekologa poslao me da vadim prolaktin i da sačekamo sledeću menstruaciju da na uz pogleda endometrijum i jajnike. Da skratim priču, menstruacija je izostala i test je pokazao dve crtice!user posted image
Trebala sam da dobijem men. 26. 03. 27.03 Beta hcg je bio 407,1, samoinicijativno sam ga vadila dr nije tražio. Zatim sam se žalila na bolove u stomaku i na retku stolicu. Po nalogu lekara iz Narodnog fronta radila sam beta hcg ponovo posle tri dana i bio je 1620. Treba da vadim ponovo sutra, što bi bilo posle 48h od poslednjeg vađenja. UZ još nije rađen, trebalo bi sledeće nedelje. Traže mi kontrolu beta hcg zbog molarne trudnoće. Da li je ova vrednost beta hcg previsoka? Brinem većš par dana.

(odgovor članu alrada)
Direktna veza do poruke: 1967
31.3.2013 12:54:45   
Sanjica26 RR
Smesko ja navijam. Moja beta je bila 1670. Nadam se da je kod tebe sve ok. Dugo se nismo kuckale.user posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1968
31.3.2013 13:40:18   
branki*
smesko,ne mislim da ti je beta previsoka.bice dobro sve...user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1969
31.3.2013 14:37:53   
smeško

Devojke, user posted image

Sanjice, stvarno me nema. Radim, trčim za Nikolom. Sredila sam brak, hvala Bogu! user posted image Ovo je malo neplanirano. Da ne odem u off, kad sam imala tu molarnu trudnoću beta hcg je odmah bio oko 10-ak hiljada. Ali, brizi nikad kraja. Sutra vadim ponovo.
Hvala vam curice!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1970
31.3.2013 21:24:03   
Verolina
Bhcg ti je vise nego normalan. opusti se i uzivaj u trudnoci. user posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1971
1.4.2013 0:34:34   
Anoniman
marty, znaci idemo ponovo zajedno u tromesecja! user posted image

(odgovor članu Verolina)
  Direktna veza do poruke: 1972
3.4.2013 15:20:29   
smeško

Da odgovorim.

Radila sam ponovo beta hcg i rezultat je bio 3319. Danas, posle dva dana 6000 i nešto. Ona se sada kao duplira, ali bila sam na uz u Narodnom Frontu. Dr se ne sviđa ta visina bete, ni to što ne odgovara starosti trudnoće. Na uz se ne vidi eho ploda, niti misli da je oblik meška pravilan. Pošto nije merila prečnik meška i pošto je rekla da odem na kontrolu za sedam dana ako ne bude krvarenja, jasno mi je na šta cilja. Izgleda toliko o ovoj trudnoći. user posted image
Više sreće drugi put.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1973
3.4.2013 15:24:26   
Verolina
Pa koja si nedelja? Kad ti je bila poslednja menstruacija i kad si prvi put vadila betu?

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1974
3.4.2013 17:58:27   
smeško
Trebalo bi da sam šesta nedelja po poslednjoj menstruaciji koja je bila 25.02. Inače sam prvi put vadila beta hcg 27.03. i bio je 407,1. Stvarno je mnogo 6.700. Ona se duplira lepo, ali...previsoka je. Znam šta to znači iako mi se ne sviđa.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here