|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Beta HCG
26.10.2012 15:20:18   
adulence
bravooooo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1776
26.10.2012 15:21:30   
nadjaa
Cestitam, Meiuser posted image user posted image user posted image Nemas pojma kako mi je drago,ceka me sve to za par dana ,pa kad vidim da je nekome uspelo sva se raspilavim Uzivaj sada i sve najboljeuser posted image

Nemoj cekati savrsen trenutak...Uzmi trenutak i ucini ga savrsenim...

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1777
26.10.2012 15:49:04   
Meisje
bebana,znam,sve znam,i ja sam dugogodisnja cekalica,svi cemo docekati user posted image kad tad!
nadjo srecno,samo veruj doktorima i razmisljaj pozitivno,a posle kad dodje vreme bete budi jaka,to je meni bilo najteze..user posted image
adulenceuser posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1778
26.10.2012 16:50:53   
lakiaki
Cestitam Meijse user posted image ! Bas bi volela da i meni sutra beta bude kao tvoja sobzirom da mi je prosle subote bila 52 a sada posle 9 dana kasnjenja.... nek bude veca! Javljam sutra!

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1779
26.10.2012 17:03:50   
2002m
user posted image user posted image user posted image Cestitam na pozitivnim betama i da ih ima sto vise

(odgovor članu lakiaki)
Direktna veza do poruke: 1780
26.10.2012 17:59:35   
Meisje
Navijam,bice sigurno!!

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 1781
27.10.2012 7:09:49   
Zell

IZVORNA PORUKA: Meisje

Upravo sam dobila lepu svest,moja VTO je uspela,beta 311, 12dptuser posted image

Sve najbolje, Mejsije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1782
27.10.2012 10:55:00   
17 joka
user posted image user posted image Mei ČESTITAM uzivaj draga zelim ti uzivanje u trudnociuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1783
27.10.2012 12:55:36   
lakiaki
Stigo rezultat bete 1364,a kasni mi 9 dana. Kako vam se cini,koja sam nedelja?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1784
27.10.2012 12:57:43   
Anoniman
Laki beta ti se uvecala sto je najbitnije, valjda ce se javiti neko ko je iskusan sa betom da ti kaze koja si nedelja.
Cestitam na user posted image user posted image

(odgovor članu lakiaki)
  Direktna veza do poruke: 1785
27.10.2012 12:58:17   
Meisje
Zell,Jokouser posted image
Lakiki superuser posted image To je negde petauser posted image ma ne opterecuj se,gledaj po kalendaru,vazno da se beta lepo duplirauser posted image

(odgovor članu lakiaki)
Direktna veza do poruke: 1786
27.10.2012 13:00:53   
lakiaki
Hvala vam,zelim i vama sve najbolje....

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1787
27.10.2012 13:02:13   
Verolina

IZVORNA PORUKA: lakiaki

Stigo rezultat bete 1364,a kasni mi 9 dana. Kako vam se cini,koja sam nedelja?

Lakiaki, jesi ti radila betu u istom labu?
Ovako, 21. oktobra ti je bila 51,2
27. oktobra ti je 1364.
Cekam maslacak da dodje, ali ja mislim da ti imas viseplodnu trudnocu.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu lakiaki)
Direktna veza do poruke: 1788
27.10.2012 13:05:51   
17 joka
lakiaki, čestitam fino se duplira i to je bitno a mozda su i user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1789
27.10.2012 13:12:22   
lakiaki
Mislis... U istoj sam radila, privatno na jednoj klinici,a i znas da se nista nije videlo petog dana kasnjenja a evo 9/og dana ovolika beta. Neznam o cemu se radi,u utorak idem na uz. Doktor mi je samo reko da su dobre vesti po beti.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1790
27.10.2012 13:14:44   
Verolina
Tebi je beta danas trebalo da bude oko 400-500.
Ovo meni mirise na user posted image user posted image , a ko zna, mozda i na user posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu lakiaki)
Direktna veza do poruke: 1791
27.10.2012 13:18:54   
Ana RR
Mislim da to ne mora da znači, meni je beta bila preko 2 hiljade drugi dan kašnjenja ciklusa i mešak se video na uz kada sam bila 4n+3d. Možda je prosto ovulacija bila ranije. Ali možda ipak ima tu više srculenaca user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1792
27.10.2012 13:19:36   
lakiaki
user posted image Pa i meni se bas ucinila velika i ja kako sam racunala oko 600 je trebala biti.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1793
27.10.2012 13:23:29   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mislim da to ne mora da znači, meni je beta bila preko 2 hiljade drugi dan kašnjenja ciklusa i mešak se video na uz kada sam bila 4n+3d. Možda je prosto ovulacija bila ranije. Ali možda ipak ima tu više srculenaca user posted image

Anci, ali ona je vec vadila betu pre sest dana i bila joj je 50. A za sest dana skocila na 1300. Meni tu stvarno mirise na vise bebica.
Lakiaki, red je da neko na ovom forumu rodi i cetvorkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1794
27.10.2012 13:28:52   
Ana RR
Ma kako god bitno je da raste user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1795
27.10.2012 13:30:19   
17 joka
user posted image kako kaze Ana bitno je da beta raste a što višeuser posted image user posted image to bolje

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1796
27.10.2012 13:30:34   
lakiaki
O hvala,hvala...neka i dve su dovoljne..user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1797
27.10.2012 15:28:50   
2002m
divne vestouser posted image a sto se tice bete tu stvarno nema pravila.Meni je 11 dan transf. beta bila preko 1500 a 13 dana preko 8000hilj. i evo cekamo jednu devojcicu.Samo da su zivi i zdraviuser posted image

(odgovor članu lakiaki)
Direktna veza do poruke: 1798
27.10.2012 15:45:51   
Sonreir
Lakiaki, opusti se, vec sam ti rekla da je sve ok sa tvojom trudnocom user posted image Uzivaj, nemoj se toliko opterecivati! Koliko god srca da kuca ispod tvog srca uzivaj, sve ce biti ok user posted image Zelim ti lepu, urednu, skolsku trudnocu!

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 1799
27.10.2012 21:10:44   
Maslacak15
Lakiaki cestitam na betiuser posted image user posted image Stvarno je super rast. E sad da li su blizanci i ili ne i ja sam tu skepticna stvarno ima zena i trudnoca kojima HCG brze raste a jedna je beba. Moze biti ali stvarno ne mora da znaci. Rekla sam vec moja najbolja drugarica je na 16 dpo, znaci tek drugog dana kasnjenja ( znamo sigurno zbog Lh stapica i pracenja progesterona kad je bila O) imala betu 780!!.. pa je jedna beba u pitanju. Videces. Ono sto je najvaznije to je odlican znak za napredovanje i vitalnost trudnoceuser posted image .
I nemoj da se brines sto nisu nista videli na ultrazvuku rekoh ti vec, nisu ni mogli da vide sa HCG=50. Videce se sigurno na narednom pregledu user posted image Pozdravljam te puno i zelim lepu i laku trudnocu!

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here