|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Beta HCG
27.2.2012 20:34:45   
JAmy
Kad nema ploda vec samo zadebljali endometrium kiretaza je jos laksa i prostija intervencija...
Nego,ja i dalje mislim da moze da se desi da i ne dodje do kiretaze,sto ti od user posted image zelim...
Nekada je dobro ne vjerovati u dobar ishod,jer ces na taj nacin sebe postedjeti eventualnog razocarenja,zato sam ovako i pisala u prethodnom postu ,kao da je sve definitivno a nije,i ne mora da znaci...To je inace moj recept u zivotu,ne nadam se nikad previse,a kad se slucajno desi da je nesto izaslo na dobro,to je za mene veliko prijatno iznenadjenje,a kad bude odrnuto,jednostavo kazem:''znala sam'',i idem dalje....
Ponovo kazem,kako god da bude,29 feb ti donijeti razresenje svih ovih muka,da se ne rastrzas vise tom uzasnom neizvjesnoscu koja je gora i od najgore istine sa kojom nekad moramo da se suocimo...
POZZ

(odgovor članu Jadra)
Direktna veza do poruke: 1376
27.2.2012 22:21:24   
Jadra
hvala ti puno,zaboravila sam da napisem da su mi rekli da ce me uspavati,javicu se ja odma cim dodjem kuci...bice sve ok,osecamuser posted image user posted image

(odgovor članu JAmy)
Direktna veza do poruke: 1377
28.2.2012 8:03:18   
pocahontas
Jadro user posted image

(odgovor članu Jadra)
Direktna veza do poruke: 1378
29.2.2012 0:06:57   
monini
jadro samo hrabrouser posted image a gde nam je helenaaaa? jel ponavljala betu? navijam za pravu debeluuser posted image

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 1379
1.3.2012 14:23:33   
Jadra
eee zene juce sam bila sva nikakva,beta mi je sa 8120 opala na 6820 ili vec koliko ali opala je,odradili su mi kiretazu,ali cim sam se probudila doktorica mi je rekla da nije molla ali da je imala jako malo "materijala" iz materice pa mi je kasnije odradila opet UZ da vidi da nije slucajno u jajnicima ili negde plod jer kaze da je jako malo ciscenje bilo,ali naravno nista nije videla,danas vec ni ne krvarim,ok se osecam,lezim mirujem,mama mi je dosla pa nam kuva i sluzi svoju cerku i zeta,hvala vam na podrsciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 1380
1.3.2012 15:08:54   
pocahontas
vazno da su sve dobro uradili i da se ti dobro osecas, miruj i odmaraj se pa u nove radne pobede!
:*

(odgovor članu Jadra)
Direktna veza do poruke: 1381
1.3.2012 15:16:55   
JAmy
Jadra user posted image user posted image user posted image
Drago mi je da se dobro osjecas,i treba tako,mislim da si se rijesila velikog problema,jednostavno,kad ne ide-ne ide,sad je samo bitno da se ti lijepo oporavis i fizicki i psihicki,da se pripremis za ljeto kada ces ponovo moci da radis na user posted image

(odgovor članu Jadra)
Direktna veza do poruke: 1382
1.3.2012 15:45:15   
dijana1*
Jadra user posted image , najbitnije je da si ti sada dobro i da je sve prosl kako treba.nadam se da cemo se za 2-3 meseca zajedno cekati nase crtice user posted image

(odgovor članu JAmy)
Direktna veza do poruke: 1383
1.3.2012 15:58:45   
ivanarepova
meni je test pokazao user posted image mene sad zanima sto mi je ginekolog rekao prekuce da uradim betu hcg i da bude veca od 1500 UI .... nije mi jasno sto ???? DAL IKO IMA ISKUSTVA

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1384
1.3.2012 19:00:14   
JAmy
Vjerovatno si bila na UZ na kom se nije vidio gestacijski mesak i embrion....
Kad je bila zadnja menstruacija?
Mozda si poranila kod dr?Inace,taj nalaz Bhcg nasi ljekari u zadnje vrijeme bas forsiraju,Boze,pitam se sta su radili kad toga nije bilouser posted image
Draga,ne treba da brines mnogo oko tog nalaza,sam po sebi nekad nema dijagnosticki znacaj,mnogo je vaznije sacekati da UZ pokaze pravo stanje,daleko je pouzdaniji od svih tih laboratorijskih vratolomija koje nas cesto znaju i bez razloga izbezumiti user posted image .
Uradi nalaz,nista ti drugo ne prostaje kad vec dr koji ce ti voditi trudnocu kaze,ali ponavljam:ne opterecuj se previse tim brojkama....user posted image
Javi sta je bilo,nadam se da je sve u najboljem reduiuser posted image

(odgovor članu ivanarepova)
Direktna veza do poruke: 1385
5.3.2012 12:06:42   
bleki
Drage moje cure...evo me konacno i na ovoj temi (idemo korak po korak). Nadam se da mi mozete pomoci sa vasim iskustvom.

U martu sam trebala ici na FET, medjutim, menstruacije nema. Radila sam betu posle 7 dana kasnjenja mens. i ona je 707 user posted image ali se na UZ nije videlo nista user posted image . Betu sam ponovila posle 4 dana i ona je 3117 – to je otprilike 5 nedelja trudnoce.

Zna li neko okvirno kolika treba da je vrednost bete da bi se trudnoca videla na UZ (naravno iz vaseg iskustva govoreci)?

Malo me ova beta uhvatila nespremnu , jos sam u cudu obzirom da sam “VTO cura”.

Cmok za sve redom! zelim puno puno user posted image

(odgovor članu JAmy)
Direktna veza do poruke: 1386
5.3.2012 17:23:13   
nink
Bleki to sve ukazuje na trudnocu beta raste sto je dobro..Sacekaj da prodje bar 6 nedelja od izostanka menstruacije i onda idi na uz i tada bi trebao da se vidi g.mesak...Srecnouser posted image

(odgovor članu bleki)
Direktna veza do poruke: 1387
5.3.2012 19:08:26   
degu
Bleki user posted image sigurno si otišla rano, biće to jedan iznenadni bebac user posted image

Evo našla sam vrednosti na prethodnim stranama:

IZVORNA PORUKA: minna

Vrednost Beta HCG (mIU/L) po nedeljama trudnoće:
Treba napomenuti da su ove vrednosti samo okvirni pokazatelj, te da odstupanja ne znače automatski da postoji nekakav problem sa trudnoćom.
3. nedelja: 5-50
4. nedelja: 3 - 426
5. nedelja: 19 - 7.340
6. nedelja: 1.080 - 56.500
7. i 8. nedelja: 7.650 - 229.000
9. do 12. nedelje: 25.700 - 288.000
13. do 16. nedelje: 13.300 - 254.000
17. do 24. nedelje: 4.060 - 165.400
25. do 40. nedelje: 3.640 - 117.000

Evo ovo sam nasla na netu, cini mi se da si onda tu negde oko 5. nedelje. Cestitam ti user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 1388
5.3.2012 21:19:28   
Anoniman
bleki, mislim da bi se vec sad moglo videti. ja kad sam radila betu, imala sam nesto manje od 1000 i dr mi je rekla da dodjem za 4 dana (racunaj da se duplira svaka dva dana), znaci ti bi sad mogla otici. naravno zavisi i od aparata kojim te pregledaju. u svakom slucaju - cestitam user posted image

(odgovor članu bleki)
  Direktna veza do poruke: 1389
6.3.2012 7:37:17   
malenac76
bleki cestitammmm user posted image  beta je superrrrr samo si na prvi UZ otisla malo prerano user posted image
najbolje je da odes kad udjes u 7. nedelju trudnoce..tad ce dr moci sve lijepo da vidi

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1390
6.3.2012 7:42:51   
bleki
U pravu ste cure...rano sam otrcala na UZ. Ova beta me stvarno iznenadila, jos ne mogu da shvatim da sam trudna. Nemam ama bas nikakve simptome. U prosloj VTO sam ih imala na izvoz, ali kontam da je to bilo zbog hormona.
Hvala vam na ovoj podrsci, znaci punooooooo.
Saljem Vam bezbroj cmokica!

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 1391
6.3.2012 8:50:30   
malenac76
bleki pridruzi se curama na crticama ili u prvom tromjesecju user posted image

(odgovor članu bleki)
Direktna veza do poruke: 1392
6.3.2012 10:39:32   
bleki
Hvala malenac na podrsci. Stizemmmmmm na crtice. Za prvo tromesecje cu malo da sacekam, dok ne uradim CVS. Prvu bebu sam izgubila u 19 nedelji zbog Down, pa sam postala pravi mali skeptik. Jos nikome nisam ni javila za trudnocu. "Budala" sam znam user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 1393
9.3.2012 8:21:51   
clover84
Devojke molim vas posavetujte me..Trebala sam da dobijem pre tri dana..Napominjem jer mi je uvek tacno na 25 dan dolazi..Dali je rano da vadim krv da proverim?Radila sam test za trudnocu al negativan je..Moguce da ce mi preskociti ceo mesec?

(odgovor članu dzepna venerica)
Direktna veza do poruke: 1394
9.3.2012 9:32:10   
JAmy
Clover,nije ti rano da testiras krv na betu,to ce ti pouzdano reci da li je doslo do zaceca...Obican test za kucnu upotrebu zna nekada da omasi,jer kod nekih zena te pocetne vrijednosti Bhcg su jako niske da bih ih test detektovao u urinu,tako daaa...
Samo hrabro i puuuuno sreceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu clover84)
Direktna veza do poruke: 1395
16.3.2012 20:17:11   
tanjaimilos
Htela bi da vas pitam za jedan savet ja sam u ponedeljak radila beta hcg i bio je 347.3 i danas sam ga ponovila i on je 1837 sto znaci da li su to 2 bebe ili jedna?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1396
16.3.2012 20:22:49   
nink
Tanja to da li su dve bebe ili jedna ne mozes pousdano da znas dok ne uradis uz..Bitno je da beta raste a  ja mislim da su blizanci da bi za pet dana bila i veca..Cestitamuser posted image user posted image

(odgovor članu tanjaimilos)
Direktna veza do poruke: 1397
17.3.2012 0:48:11   
Nataša1
Tanja, ono prosto sabiranje kaže da je jedna beba. Ako je u pon. bila 350, u sredu je 700, a u petak 1400. Znači, dosta je blizu tvom rezultatu.

Čestitam!!!!

IZVORNA PORUKA: tanjaimilos

Htela bi da vas pitam za jedan savet ja sam u ponedeljak radila beta hcg i bio je 347.3 i danas sam ga ponovila i on je 1837 sto znaci da li su to 2 bebe ili jedna?

(odgovor članu tanjaimilos)
Direktna veza do poruke: 1398
21.3.2012 12:51:10   
NinaR
Devojke,da li neka od vas moze da mi pomogne'? Pre tacno 14 dana mi je radjena inseminacija. Doktor mi je rekao da na danasnji dan uradim betu. Rezultat je 8,4. Da li ima sanse da je trudnoca? Ipak su vrlo male vrednosti bete. A sa doktorom treba da se cujem posle 16 h. Do tada treba preziveti user posted image

(odgovor članu Nataša1)
Direktna veza do poruke: 1399
21.3.2012 13:55:27   
Maslacak15
Draga Nina,

Ako nisi primila injekciju pregnila ili ovidrela za izazivanje pucanja folikula onda je izvesno da je u pitanju trudnoca.Sve iznad 5 je trudnoca. Naravno beta je jako mala i treba da izvadis ponovo krv i da vidis da li raste. Mozda se embrion implantirao kasnije posto je i jako rano. Ukoliko si primila pregnil nije iskljuceno da su jos uvek prisutni tragovi istog u cirkluaciji iako obicno vec posle 10 ak dana organizam izbaci sve. U oba slucaja moraces da ponovis vadjenje. Drzim fige user posted image

(odgovor članu NinaR)
Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here