Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 8:49:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Nama dan poceo naravno od 5, eno P vec drema. Dorucak u 7 Rosi Otpratili seku bili do poste, do prodavnice i pred kucom je zaspao. Ja evo pijem drugu kafu. Slog sam jer se deran opt budio da se igra nocas Nema vez samo da nije plakao. Mm danas u Bg. D, P i ja soliramo do uvece. Za rucak cu onda nesto zbrzati a pokusacu da pglam ves pored P. Maraj moja uredno odsedi svaki obrok, ali da li ce pojesti to j znam pitanja i kazm ti ne brini sto ne jede u vrticu moja ne jede u vrticu od jaslica a sad je predskolac. Isto tako kad bas jako ogladni pojede samog hleba. Ja joj dam dorucak pre vrtica uglavnom. Mada pogledam sta oni imaju za dorucak pa ako ona to jede ne dam joj kuci ali nekad i to slaba vajda. Znaci prosli put nije jela med i maslac u vrticu a to obozava. sta da ti kazem. Jedino sto ona pojede je uzina doduse to moram priznati pa mi nij strasno. Kuci dorucak u vrticu uzina i onda jurimo kuci na rucak. Tako da nije gladna a i vala ima 24kg. Nista njoj ne fali. Odoh. Da poradim nesto dok P spava
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 8:56:41
|
|
|
|
Maraj
|
Jeste bebi. Ne curi joj nos vise. Dr je danas na delu gde su bolesna deca. Al i nama je zakazala . Pa ce je sestra pozvati kad dodjemo. Verujem da ce danas S dobiti vakcinu. Posle treba da jurimo po L u vrtic
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 9:10:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja dosla iz sela kod mm u kancelariju da popijemo nes. Posle da jurnem na pijacu. Treba spremiti rucak i posle imam predcas. T se jos ne javlja.. Verovatno jos spava. Maraj, verujem ti. Imamo muke sa T. Jede ona, ali gnjavi. Juce mi je rekla da je bio super rucak. U skoli mora da pojede uziny. Uciteljica ne da da ostavlja uzinu. Bila je rolnica sa makom. Njoj je to bilo fuj, ali je pojela. Znaci moze. Mislin da nju mrzi da jede.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 10:26:55
|
|
|
|
emicaa
|
Ja stvarno ne mogu da se zalim na T i njeno jelo.Jedino razvuce dorucak ali ostalo jede skoro sve.Ne bira.Ali zato ovo malo cudo mi dusu vadi 😂 Jutros smo set_ali sat vremena,ja se smrzla. Pari jesi li ozdravila?
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 11:26:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bebilule, trenutno je takva anketa da ne moze da se lažira a i zovu posle telefonom te ljude i proveravaju. I ja se nadam da ce krenuti sve to nekako pa da odahnem. A i u pravu si, za sve treba vremena.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 11:40:26
|
|
|
|
Rosita
|
💣💣💣 deset_ puta pokušavam da spustim dete u krevet, dreka. Nosam i ruke otpadaju a trista me obaveta čeka.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 11:43:58
|
|
|
|
Maraj
|
Rosi i ja nikako da uspavam S od jutros. Dremne na (.) cim je spustim, probudi se. Jedino sto je kakila. 6.dan. to jedino pozitivno od jutros..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 12:46:14
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan. I moj dremnuo samo jutros a sad ljuta borba da se i spavamo. Drekao drekao u narucju I evo konacno spava. Ni rucao nije ko svet jer mu se spava.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 13:00:04
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Rosita 💣💣💣 deset_ puta pokušavam da spustim dete u krevet, dreka. Nosam i ruke otpadaju a trista me obaveta čeka. Primetila sam da baš tada kada sam ja u haosu i drma me nervoza jer žurim, tada je i dete u haosu. Marko i dan danas voli da sam pored njega dok se uspavljuje ali ako ja iz nekog razloga žurim i napeta sam on baš tada ne može da se uspava. Valjda treba prihvatiti stvari kakve su i opustiti se i bude lakše.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 13:09:10
|
|
|
|
Rosita
|
Jeste Ana. Potpuno si u pravu. Inace, spava.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 13:43:30
|
|
|
|
Maraj
|
Osete oni nasu napetost. Ja sam mnooogo opustenija sa S i ona je divna beba. Sa L sam bila u malom grcu. Valjda prva beba, pa zato...i bio je nemirniji kao beba
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 15:42:37
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam na poslu, pijem kapucino. M ima bronhitis, odlozili smo rodjus. Jutros sam se bas navozala, pa sad do 21h na poslu, pa se nadam da ce biti mirna noc. A za uspavljivanje je 100%, kad god hocu nesto da uradim cim zaspu, uglavnom od toga ne bude nista.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 16:00:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess, a kad ste trebali slaviti? Nek ozdravi sto pre!
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 16:55:19
|
|
|
|
jess021
|
Ivana, u subotu. Pomerili smo za cetvrtak, sta da radim. Samo neka ona ozdravi. Joj sto je zahladnelo, u Ns bas duva jako.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 17:07:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ej, sta da vam kažem kad moram da glumim policajca dok ne zaspu. Ne mi im nismo potrebni. Cak stavise im smetamo Moram da sednem da bi se ucutale i zaspale. T zaspi, ali zato S usta ne zatvara. I dok ne sednem kod njih nema spavanja. Ona može tako do 11. Jess, znaci bronhitis.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 18:25:14
|
|
|
|
Maraj
|
S ni danas nije primila vakcinu.... Sve je bilo ok. Spremile se nas tri. Baka ,S i ja. Prosetale do dz. Kako smo usli, na kartoteci ona krece da jauce. Baka je uvede u cekaonicu. Kad je pocela da place. Nije se smirila pola sata. Suze, vrustanje ..ja daj da sisa..ma ne mogu da je dozovem Dr nije htela da joj da vakcinu Ona se uplasila od galame i nepoznatog prostora Mada bili smo u utorak prosle nedelje...al je danas bila galama. Dosta dece je plakalo...al ona...toliko se uplasila da se smirila nije dok nismo izasli iz dz. Posle je zaspala i jecala. Nikad mi S nije plakala. Ona je bas veselo i mirno dete. Al kaze dr da oni oko 4 meseca reaguju tako na novu sredinu, nepoznate ljude, galamu... Ma samo da ste nas videli...a u dz svi gledaju u S i mene. Ona vristi bez prestanka, suze liju , ja ne mogu da je smirim.... uzas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 18:48:36
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, ne znam kako je to izgledalo I nemoj pogresno da me shvatis, ali prvi put cujem da dr nece da da detetu vakcinu zato sto place I jos ti obrazlozi zasto tako place. Ja cu zaspati 😌
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 18:58:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jess ni P nije dobip jos nikednu vakcinu ker ga je dr videla tek prosli put da nije plakao. Rekla je odmah: Moram primetiti niste plakali u hodniku 😂😂😂 tako da Maraj sta da ti pricam kad meni P tako stalnk njace pd rodjenja i dugo. Ja ne mogu da zamislom bebu koja ne place. Ja bih mislila da sa tom bebom nesto nije u redu haha... Moja beba je u carstvu. D je stigla sa citanja. Mm stigao kuci. Ja sam nervozna i neuracunljiba danas. Lupa me pms. Vikala sam na D i P dok sam drzala cas. Mislim ustvari onako vikala sam u vazduh a ne na njih dvoje. Ali oboje su poceli da placu. Jako je tesko kad covek nema pomoc nikakvu. Al bas jako. Pokusavam sto stvari a sve je na pola nedovrseno. Srecom ovo mi je komsa pa nije morao da bude hajd da kazem zvanicni cas vec smo opusteni. Ali svejedno mi danas prekipelo 😞
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 19:14:50
|
|
|
|
jess021
|
Uf Ljiso, naidje tako ponekad, sve razumem. Moje su jos uvek obe male, ali kad se set_im proslo leta....mamma mia. Ajd i ti na spavanje sa D, odmori se jednpm posteno.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 19:21:28
|
|
|
|
milicicak
|
Maraj, i meni je cudno sto dr nije dala vakcinu zbog plakanja, no ona valjda zna sta radi. Ljiso, drzi se Jess, nadam se da ce brzo ozdraviti i da cete imati najbolju rodjendansku zurku.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 20:15:44
|
|
|
|
Maraj
|
To nije bilo obicno plakanje. To je bilo nesto kao neutesna histerija. Ona se tresla od plakanja. Sva je bila mokra od suza. Da je obican plac bio, ne sumnjam da bi dala vakcinu. Al ovo danas....bas je neutesno plakala. Nismo mogli nikako da je smirimo. Ja joj dam da sisa. Tad ne place al od prethodnog plakanja jeca i onda cuje plac i galamu druge dece. Prestane da sisa i onako razjapurenih ociju slusa sta se desava oko nje i opet krece u neutesan plač. Ocito je danas bas poremetila ta galama tamo. Ili je hiper senzibilna na buku Mada ni kod nas u stanu nije tiho. Ne.moze nikako biti pored L koji kako vidi da je S zaspala krece u galamu kako bi je probudio. I ja koja malo malo galamim na L . Al verovatno smo joj mi "poznati glasovi" ..otkud znam. Uglavnom kako smo izasli iz dz ona se smirila
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 20:28:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Ljisho,bese mene i tebe u isto vreme drma pms..Meni je danas isto dosta svega..nemam snage..6 ves masina vesa,usisavanje,skola, vrtic.a M nervozan i placljiv..poceo da kaslje..i sad 37.6..Mm dodje u pola 8..Bumerang me strefio.A jos za sutra nema termina za dr..i gde da gga vodim?!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 20:36:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von, povratak u realnost. Mozda je samo kod malisana virus. Moja starija radi domaci. S crta. Sad cu da je inhaliram, pa na spavanje. Sutra sedi kod kuce. Ja toliko imam posla, da nemam vremena da razmisljam ni o cemu drugom. Ali sto bi rekli Francuzi C'est la vie. Odoh da pakujem ovo cudovistance. Kasnije pisem.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 21:59:45
|
|
|
|
jess021
|
Laku noc mame. Zelim vam mirnu noc!
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 15.11.2018 22:41:16
|
|
|
|
smeško
|
Jess, zelim vam brz, brz oporavak. Maraj, sve razumem kako je to izgledalo. Potpuno istu epizodu smo i mi imali poslednjeg puta. S tim sto se J izvristao i dok sam ga odvezla do dz. Kod kuce sve ok. U kolicima sve ok. Ali, cim ga unesem u auto i u dz krene dreka. Nadam se da ce ga to proci do uz kukova za dve nedelje, jer je tamo guzva. Inace, J je primio obe vakcine bez obzira na dreku. Sanjice, tako kod nas M zaspi odmah, a N bi razgovarao cele noci. Nekada ga pustim, a nekada ne. Imaju radnu subotu, hm. N je dobio papir za ekskurziju. Zlatibor u aprilu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?