|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/18 [chat]
16.11.2018 12:22:36   
Rosita
Dan.
Meni komšinica donela neku bundevu sa Peštera. Ljudi moji, koliko je to ukusno! Ma vrhunska poslastica! Donela uveče nekoliko ispečenih parčića. N u slast jeo, uveče sa avokadom i bananom, ujuteo sa ovsenim p. Rekla sam da proba da mi nabavi!
Pari, hvala Bogu da si bolje!
Sanjice, ti baš držiš sve pod kontrolom :)
Mi vodili malenog kod očnog. Sondiranje za mesec dana. E ako do tad ne preraste, nema tu šta. Imaće skoro 9 meseci. Ladno je to neki dan uz RR Deku. Kao i svake godine...

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 576
16.11.2018 12:26:03   
pari
Da,bundeva je divna! To ću prvo da uvedem T kad krenem sa hramom što će biti za dve nedelje 🙂

Rosi, i dalje sam zapušena i kašljem ali barem jeste malo bolje. Sutra dolaze koji pa će pomoći malo...

Moram da kupim cipele i sebi i Mi...nemamo za hladno vreme...A moraću njemu i zimsku jaknu...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 577
16.11.2018 12:34:38   
Sanjica26 RR
Rosi, takve su ti deviceuser posted image

Jutros nas je rano mm i mene probudio stampac. Zaboravili smo da ga ugasimo. I ode san. Sad mi se spava, a nema sanse. T da dam rucakuser posted image , pa da je vodimo S i ja u skolu,

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 578
16.11.2018 12:35:11   
IvanaSK RR
Pari, evo zavrsih napokon. Umesih malo pre i hleb, tek tada sam skontala da nisam ni doručkovala. Sad usisavanje, brisanje.. Makar ne moram danas vc sredjivati.
Rosita, necete moci na dekicu doci?

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 579
16.11.2018 12:36:48   
Sanjica26 RR
Nema nam Ljise sa jutrarnjim izvestajem. Ili je pisala, a meni je promaklo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 580
16.11.2018 12:41:04   
Maraj
Ne , nema ljise. I ja obicno ujutru citam njen post user posted image
Meni S zadremala. Posle cemo do dz. Da probami danas sa vakcinom
Mi imamo na terasi 3 bundeve. I ja cu ih S kad krenemo sa dohranom. Mada mama nam pece i pitu od bundeve. Sa cimetom user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 581
16.11.2018 12:42:46   
Rosita
Ivana, ne znam. To je 3 dana pre bolnice. Dosla bih makar sa starijim. Ali gde cu malog :( ? Videcu.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 582
16.11.2018 12:58:48   
IvanaSK RR
Nadam se da ces uspeti dociuser posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 583
16.11.2018 16:06:53   
Maraj
Rosi samo da nema nekih virusa... mada nekad ne mozes da ih sacuvas od svega...
Mi bili u dz. S primila vakcinu. Bila je raspolozena. Al neko dete u ordinaciji pocelo da place i ona se opet unezverila i pocela i ona. Tacno iz nekog razloga reaguje sada sa 4 meseca. I dr je videla. A jod nas u kuci nije bas tisina. Ne moze ni da bude pored L.... al sve u svemu nije bilo strasno kao juce pa je primila obe vakcine...

Direktna veza do poruke: 584
16.11.2018 16:23:28   
Sanjica26 RR
Dobro je Maraj. Reaguje ona sad. Sigurno ce morati da bude uskoro potpuna tisina da bi sisala. Oni reaguju na situaciju.

Mi cemo uskoro na slavu cim T uzmemo iz skole.
Nesto zavrsavam. Sofi crta.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 585
16.11.2018 17:17:23   
Maraj
Jao jeste sanjice. To sam zaboravila. I L je bio takav. Cim nesto susne on prestaje sa sisanjem...

Direktna veza do poruke: 586
16.11.2018 18:07:50   
Maslacak15
ja samo da mahnem. momci otisli na plivanje A zaspala verovatno na pola sata. mora jos da vecera pa u krpe. Mrtva sam umorna, lose spavala a ona me ope celi dan ganjala. I ja nju. Ganjamo se uzajamno. Verovali ili ne ona je pocela da se pusta da samostalno stoji. Videla sam je vec 5-6 puta da stoji duze od 10 ak sekundi i onda se uhvati opet za nesto. A inace je specijalista da radi ono mi najvise smeta. Juce sam ambiciozno uzela da peglam, postavila dasku. I sta radi ona?? Znaci ima celu dnevnu sobu+ kuhinju od 35 kvadrata da se setka . Ne ona istog sekunda dopuzi ko metak i uzme da kidise na kabl moje pegle i pokusava da ga iscupa iz zida?!?! Ja je sklonim, odnesem negde daleko i turim joj igrackice u ruke- posle 20 sekundi ista pesma. Cirkus. Kompletni cirkus.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 587
16.11.2018 20:05:30   
vonavoj
Maslacak,ona je legenda.Mog nista od igracaka ne interesuje,nece da lezi,ne ume da sedi.i histerija..Nisam ga vodils kod dr,nema termina,a nije ni imao temp..kaslje,ali zrelo,nema toliko.slina..mazem fitobalm, fiziol..i beli slez,nema trece..

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 588
16.11.2018 20:13:40   
Maraj
Von pa zar vi zakazujete i kad su deca bolesna? Mi samo kad su dr u savetovalistu tj kad jedanom nedeljno rade sa zdravom decom.
L pomaze beli slez
Ja mu skuvam i stavim med i on popije. Mada on meni voli cajeve. Ti M ne smes jos ni med....
Maslacak user posted image za A

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 589
16.11.2018 20:26:19   
vonavoj
O daaa..i kad su bolesni,i kad imaju temperaturu..a savetovaliste, bukvalno 20.og u mesecu za naredni mesec..i vise nema termina..imamo malo pedijatara,mislim 5,na celo Pancevo..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 590
16.11.2018 20:54:45   
Maraj
Uzas von. Mani naN.bg nijenbolja situacija. Danas sestra nije imala termin da mi zakaze revakcinu do Nove god pa me ubacila 26.12.da dodjemo kad radi sa bolesnom decom...
Al da se zajazuje nadeo gde su bolesna deca...bas katastrofa..

< Poruku je uredio Maraj -- 16.11.2018 20:55:23 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 591
16.11.2018 21:04:15   
IvanaSK RR
Kad vas citam pomislim da sam srecna sto se lecimo na VMA. Nikada nije problem ni za sta. Zakazuje se samo u savetovalistu, al savetovaliste radi svaki dan. I sad su mi zakazali kod fizijatra kad napuni tri godine ujutru u 08:30h, sestra i doktorka nesto pricale, i sestra rece "ma primicemo ih kad god da dodju, dete je u pitanju".
Maslacak, moji su trpali kablove u usta, tako da je varijanta vadjenja iz zida boljauser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 592
17.11.2018 7:31:42   
vonavoj
Jutro!Nema Ljishe?Bolje smo spavala,kaslje,ali se izbori..

Direktna veza do poruke: 593
17.11.2018 7:43:23   
Misha i Ljisha
Eve me. Dobro jutro. 
Ma pet puta krenem da pisem ili me izbaci ili prekinem pa ne posaljem poruku. Mi svi budni odavno. Jos  malo pa ce P i da drema. Probah da mu dan krompir juce. Mila majko al je bio nervozan. Ajd kao "eksperiment" uzasan je bio ceo dan. Za nepoverovati. Kaze mm drzi ga na dijeti ne mozemk vise s njegovom nervozom. Kaze da imamo neke babe tetke strine pa malo ga pridrzi jedna malo druga mozda bi i pustili da ima tako gasove i grceve stalno. Al mi ovako sami nema sanse. Radili smo imunoglobuline Iga i igm su nizi ali ja mislim da je to normalno za bebe. Ne znam dok ne odemo do dr.  U ponedeljak treba analize stolice da pokupimo. I tako svasta. D sam upisala na karate. Gnjavi me jos od septembra i resim da je upisem i ladno karate drzi covek koji je meni bio trener pre 25 godina 😂😂😂 sad se ne zna ko je srecniji ona ili ja. Bas mi nekako drago. Ma zajvaljujuci karateu ja ovako debela sa 90 kg i dalje mogu spagu da uradim. 
I takoc. Vikend. Jeeee...odmoricu malo jer su moji kuci. D nema utakmicu ovaj vikend. Tako da ce mm biti tu.
Lep dan vam zelim

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 594
17.11.2018 7:47:19   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. 
Moje spavaju.  Ja sam se kao vampir probudila. Mozda nastavim.  Sinoc sam zaspala u 2. Boli me grlo.  Bili smo kod prijatelja na slavi i sve vreme se pusilo,  a soba se nije provetravala. Jako mi smeta. Eto zato izbegavam slave. Alergicna sam na cigare. Izvinjavam se svim pusacima. 
Svasta imam da radim i ako je vikend.  Najpotrebniji mi je san. 
Zbog tih situacija mi ne idemo u dom zdravlja.  Mozda zvuci snobovski.  Idemo kod privatnog pedijatra. T je zdrava,  ali ova mala je bila non stop bolesna. Prvo jedva nas prime,  a kad nas prime onda kazu nista joj nije.  Samo cistite nos.  Ono dete dobije laringitis,  bronhitis i upalu pluca. Zdravstvo nam je nula. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 595
17.11.2018 8:12:24   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Von, super sto ste bolje.
Ljiso, sad trenira dva sporta? Svaka cast, treba to ispratiti.
Nemoj da eksperimentises sa hranom dok ne pocne da hoda user posted image

Direktna veza do poruke: 596
17.11.2018 8:12:36   
mama Jo
Dobro jutro svima. Ljisho super za karate, neustrasiva D 😊
Batketku user posted image
I ja bih se slozila da nam je zdravstvo velika 0, svaka cast izuzecima naravno kojih uvek ima.
Meni je dosla mama, mm ide da registruje auto i jos neke poslice pozavrsava, posle cemo da idemo da gledamo tepih i zavesu za deciju sobu. I tako....
Zelim vam svima lep vikend 😘

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 597
17.11.2018 8:24:10   
Maraj
Jutro mame. Mi ustali. L se igra. S sisa. Super je prosla vakcina. Nije imala nikakvih reakcija.
Ljiso nemoj mu davati to sto mu smeta. Moguce da mu narusava creva. Daj mu to sto moze da jede
Ja ne bi eksperimentisala. Moze mu ostaviti posledice na crevnu floru

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 598
17.11.2018 8:38:45   
IvanaSK RR
Maraj, koju vakcinu je primila?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 599
17.11.2018 8:50:11   
Misha i Ljisha
Maraj ovo je cisto bio test nakon eto recimo nedelju dana da probamo da vidimo jel to to. Kazu neki treba ustbari probati svakih 6 do 8 nedelja namirnicu opet. 

Jaoo ja o vakcinama ni ne mislim. A sad se jako bojim propratnih reakcija. Temp i sve ostalo.
Ana pravila sam moce iz rerne. Juhuu nisam usmrdela kucu. 

P spava D jos doruckuje. Davi kao i uvek al dobro.
Da mama jo sad ide na dva sporta i na citanje i pisanje. To je sve sto je ona htela. I nista nikad nece da propusti. Videcemo da li ce je entuzijazam drzati i kad krene u skolu. 😂 
Na hokeju je stalno u postavi za utakmice. Treba da idu i za Bg i za Su. Ne znam da li idu do Nisa. Nisam gledala raspored za celu sezonu. Pravi klupski igrac. Daje golove zenska. Folira se ima neki karbon stap sto joj tata kupio. 
E da... Kad vec pricam o D. Na slavi pre neki dan ono skakanje kao bandzi ne znam kako se zove na trambolini pa skacu. Folirala se pred drugarima iz vrtica. Oni odusevljeni vauuu Dunja najvise skace. Pa uzela da se folira kao ni ne drzi se za one kanape. Ludnica sa njom. Ja mislim da ce ona biti adrenalin dzanki. Nek nam je Bog u pomoci 😂

Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

Anketa

Ime za seku
beba13

Aurori Lani stize seka, koje ime je najlepse uz njeno?

Dorotea Lena (40%)

Teodora Lena (34%)

Eleonora Lena (25%)

Ukupan broj glasova: 102

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here