|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/18 [chat]
14.11.2018 9:33:14   
Maslacak15
Dobro jutro zene. I ja mislim da se ne treba nervirati oko nejela. Vrlo vazno. Oce nece. Realno niko od njih nije ugrozen i nista i nece biti ako neko vreme budu na svom jelovniku.user posted image Mi smo imali jako teske faze. F je veliki probirac i ja sam navikla da me ne tangira. Moj tata me cak kritikuje da sam previse opustena. Ali sta da mu ja radim. Ako nece da jede neka gladuje...Danas idemo na prvi razgovor sa uciteljicom. Bas sam radoznala.user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 501
14.11.2018 10:06:49   
emicaa
Rosita radice joj pod totalnom anestezijom.Pokusala sam opet sinoc pricati sa njom,ona grca u suzama.Ma ona jos vuce traume iz bolnice i ne mogu da je krivim,onako mala a sta su joj radili.
Ja nemam pojma koji mi je vrag,ne znam dal se umornija budim ili lijezem.Koliko god da spavam malo mi.
Sve sam procitala sta se pisale ali vise se ne sjecam ko je sta pisao.Sta je sa mozgom 😂

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 502
14.11.2018 11:03:39   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. Jos jednom skoro podne. Vadili bebcu krv iz vene. Drekao ko blesav . odnelu kaku na analizu . ma sve pet. Stigli sve. Samo jos da iskombinujemo sekin trening i slavu vecerasnju. 

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 503
14.11.2018 11:36:42   
smeško
Dobar dan, svima!Nadam se da ste svi dobro!Ljisho, cemu oftalmolog i psiholog, neurolog? Jos uvek sumnjaju na nesto drugo, osim na alergiju?Ja imam sreće da moja deca sve jedu. M nije dugo jeo meso, ali prica o misicima je dala svoj doprinos.😂 Jedu i luk i spanac. Ali, kod mene nema jela van stola. I nema igranja, pevanja, igracaka pored tanjira, sedis mirno dok jedes. Mada i pored toga muku mucimo sa mrvama, kao da jedu iznad krila, a ne iznad stola. Eto, svako ima nesto.😂 Pazite sad. Gledam vec par dana kako J ,,guzva'''' uši kada okrece glavu. I resim da mu kupim onu traku za devojcice da ne bi bio klempav. Ali, dok je ne kupim, padne mi ,,divna" ideja da mu stavim flaster. To jeste onaj papirni, za pupak i lako se skida sa kože, ali...zalepila sam mu i kosu. I vidim da mi je ideja bzv i skinem ga sa koze,... i ostavim delic na kosi. Kad se skine skinuo se, ne mogu da ga cupam. Nekada sam stvarno ponosna na sebe koliko sam pametna.😈

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 504
14.11.2018 11:51:21   
Misha i Ljisha
Jao smesko ti si hit majke mi. Pa i moj P cupa uvo kad mu se spava to je radila i D srecom nisam joj usi busila i stavljala mindjuse. Ona bi to strgala. 
Neurolog psiholog i neurohirurg praktcno zbog dranja i fontanele koja se vec zatvorila. 

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 505
14.11.2018 11:58:28   
Rosita
Dobar dan!

Smesko, to je sve 5. Moja majka je meni lepila selotejp, privremeno user posted image .

Ne treba se nervirati oko jela,to svi znamo. Kao sto znamo i za druge stvari, ali kad bi to bila stvar znanja! Pa evo, samo na osnovu pisanja ovde mi mozemo predvidjati koja od nas ce se za sta nervirati, sta ce biti spremna da uradi a sta nece... Moje dete, starije, pojede sigurno normalnu kolicinu tokom dana, ali uvek mrljavi i mora da se opominje (ne mora, jel), ako bih ja bila istrajna u tome jede se npr. 20 min, sto si pojeo pojeo si, natrenirala bih ga, ali ne mogu ni ja da odolim da nekad ne podsticem, a nekad kazem briga me. Dok je bio manji, njegovo jelo mi nije bilo samo stvar njegove sitosti, nego sam imala i percepciju ako ti ne jedes bices bolesniji, dakle ja cu morati na bolovanje, dakle niz problema tog tipa. Ali istina je jedna- oni znaju sta zele, sta ne, na nama je da ih nudimo i budemo dosledni u par osnovnih principa (npr. nema ustajanja, igracaka za stolom, sve se mora probati pa ako neces, nemoj i td.). A propo mornar popaja, nama je spanac skoro poceo da prolazi kroz kajganu, tzv. mornarsko jaje. I generalno, D se prima na specijalna imena hrane, koja izmislim user posted image . Mada, veliki je vec i za to, jedno vreme je to prolazilo.

Ja sam se naspavala, ali sam i dalje onako...

Jess, pa i tvoje malecke nesto zaredjale user posted image . Da sto pre prodje.

Ljiso, covece, dorucak u pola 7. Evo N je doruckovao u pola 11, oko 10 najcesce. I mi ujutru slatko, voce i zitarice. Juce kao da uvedem boraniju, nesto nije bas bio odusevljen... Mislim da cu zumance sledece nedelje. Planiram u petak kod ocnog...

Svoj decici brzo ozdravljenje!

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 506
14.11.2018 12:33:56   
Sanjica26 RR
Pitajte moje dve sta hoce za rucak.  Svaki put kad ih pitam kazu spanac sa batakom.  :DPredah, pa ulazim na cas. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 507
14.11.2018 12:55:09   
Maraj
Sanjice user posted image za njih dve!!
Ma meni je L problem zato sto mi traži. Juce je trazio jaje i ja kad mu isprzim onda kaze da nece. Ili uzme zalogaj...

Ja dosla sad iz setnje. S nije htela da zaspi u kolicima pa nismo dugo bile. Oko sat. I duva neki vetar. Uzela sad baklavu. Sveki mi poslala user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 508
14.11.2018 15:23:59   
pari
Ja sam baš umorna,mnogo sam se naradila danas. Ovih dana sam imala pomoć,u subotu bili moji,u nedelju i ponedeljak svekrva,juče ostao mm kod kuće. Danas prvi dan sama i previše sam se naradila...veš,sudovi,banana bread...nju šetala napolju...

Jess,kako su devojčice?Rosi, što nisi raspoložena?Ivana, nadam se da ti je bolji dan danas...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 509
14.11.2018 15:52:01   
IvanaSK RR
Pari, sad cu na posao, nadam se i ja da ce biti veceras bolje user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 510
14.11.2018 16:29:18   
Sanjica26 RR
Gde ste zene?

Jess, kako je malena?
Moja Sofi spava. Sad cu da je budim. T je u skoli. Sad cu i ja uskoro opet na casove.

Ajde uzivajte ko ne izlazi po ovom vremenu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 511
14.11.2018 16:45:47   
emicaa
Sanjice kako pravis batak sa spinatom?
Dora je danas spavala oko sat,nije spavala tako ne pamtim.Ona spava preko dana samo ako je boleana.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 512
14.11.2018 17:10:06   
Sanjica26 RR
odoh u temu user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 513
14.11.2018 19:15:51   
Milena18
Veče!Pari, super što si malo bolje. Po kom receptu praviš banana bread? Hajd'' piši i ti u temi ako možeš.Ivana, neka bude dobro na poslu danas.Maraj, mislim da oni u tom uzrastu ni ne znaju baš da kažu šta im se jede. Meni M stalno traži gulaš i grašak, ali ja ne nasedam na to više jer nikad ne jede.Meni prija ova skraćena radna nedelja baš.
Ispekoh projice sa ovčijim sirom. Večera, pa spremanje za krevet.Samo o hrani pišemo ovde 😁

Direktna veza do poruke: 514
14.11.2018 19:17:16   
Milena18
Ja očigledno na ovoj mobilnoj verziji ne umem da napišem post kako valja. Sve mi stalo u jedan paragraf ☺

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 515
14.11.2018 20:07:00   
jess021
E evo nas, imala je temp i veceras, ja cu sutra raditi popodne pa cu je odvesti ujutro. Nadam se da ce je proci do subote.
O hrani koju jedu njih dve bolje da ne pisem, ali ja sam stavi kao Rosi da su jos mali da bih ih pustila u fazonu jeste kad budu gladne. L bi bila u stanju ceo dan nista da ne jede, ako bi joj se nudilo npr meso i jaja, ona to uopste ne jede. 
Ivana, imas li ti smene? 
Milena, ne brigaj za paragraf, sve smo razumele 😊

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 516
14.11.2018 20:48:26   
Sanjica26 RR
Dobro vece.

Morate da budete dosledni u onome sto kazete. Kod nas ne postoji setnja za vreme jela. I nikad nije bila. Subotom i nedeljom svi obavezno zajedno jedemo. Nema price za stolom. Par puta smo T poslali u sobu kad se zafrkavala.

Sta ima zene? Moja Sofi "lepo kašlje". Videcemo u sta ce da se razvije. Krenula sam sa inhalacijom.
T pored mene radi domaci. Sofi sam procitala pricu i rekla da ostane u sobi dok seka radi domaci. Mm spava. Ceo dan je sluzio na slavi (to je u crkvi) Dali smo mu voljno.user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 517
14.11.2018 20:54:27   
emicaa
Mi se spremamo za spavanje.Ja ne znam kad ce T zaspati jer je spavala danas.
Milena kad hoces da predjes u novi red klines dva puta taster za novi red.Kontas 😂
Ivana kako je bilo na poslu?

Direktna veza do poruke: 518
14.11.2018 21:09:37   
IvanaSK RR
Nemam smene, radim kad hocu. Koliko sam do sad skontala najbolje je popodne, al ja idem i pre podne u nadi da cu uraditi nešto tada da sto manje idem popodne. Nisam dobila mnogo ljudi, neki su odbili, neke ne mogu pronaci.. Tako da sumnjam da cu zaraditi vise od 100e..al dobro, videcu drugi mesec kad mi budu dali vise domaćinstava. Najgore mi je kad se iscimam a ne uradim ni jedno domacinstvo. Prihvatila sam ovo da probam bas jer nemam radno vreme i mogu da pomerim za drugi dan ili da sacekam mamu, muza sa posla pa da idem (ukoliko se maca razboli)
Emice, uradila sam jedno domacinstvo veceras. Jedan nije hteo, kaze da dodjem sutra. Imam jos dva ove nedelje, to cu u subotu popodne.
A kicma me ubija, jos sad kako nosim lap top bas ubija. Nocu se budim zbog bola u kičmi.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 519
14.11.2018 21:23:54   
Milena18
Hvala, Emice 😊
Jess, da vas što pre prođe!
Ivana, a da li ti pomažu vežbe istezanja, jesi li probala? Ja sam pre par dana M nosila malo duže i baš su me bolela leđa, ali čini mi se da su mi vežbe pomogle.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 520
14.11.2018 22:34:06   
Misha i Ljisha
Dobro vece. Evo P kod mene u krevetu. Zakukao ja ga uzela i nisam ga vratila u krevetav. I mene ledja ubise i ne mogu svako malo da ustajem i uzimam ga iz kreveca i nunam i vracam. Ostacu ukocena. Tacno me presece u ledjima da moram da zastanem panse cimnem i onda ispravim. A ako me uhvati u ledjima "gotovi smo" 😂 
Jaoo Rosi da dorucak u pola 7 😂😂 ivić o doruckuje u 7 ali eto morao covek ranije. D mi je doruckovaka uvek u 8 od samog pocetka i sad doruckuje u 8 a posto batke ide sat vremena ranije na spavanje u odnosu na seku u tom dobu onda on i sat vremena ranije doruckuje. Jes malo nezgodno nema bas puno lufta za spremanje ne znam ni ja kakvog jela ali stignem. 
Oci mi se sklapaju. On je danas bio pu pu odlican. Pisem sutra.
Laku noc mame.
Jess kako ste?

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 521
15.11.2018 0:28:33   
Rosita
Hej mame. Ja evo vratila Jutro ce promeniti sve, gotovo, tus pa spavanje. Bili do delte, kupili za velikog neku garderobicu. 
Pari, onako... Sa jedne strane umorna sam od "te jedno te isto" moda, a sa druge nagovestaji posla i daljeg rastezanja, promena koje slede, cine me napetom. 
Laku noc mame.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 522
15.11.2018 7:23:39   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Pari, jel si bolje?
Jess, vi?
Rosita, drzi se, bice sve dobro.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 523
15.11.2018 7:23:46   
Maraj
Jutro mame.
L ode u vrtic.... sad cu kafu da stavim. S danas treba vakcinu da primi....

Sanjice ja jesam dosledna
I mi vikendom sedamo zajedno. Za sva 3 obroka. Al dzabe... on se vrti, peva...meni se kuva u zeludcu... juce sam ga terala da jede pasulj. Nista nije jeo u vrticu...

< Poruku je uredio Maraj -- 15.11.2018 7:24:18 >

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 524
15.11.2018 8:48:44   
bebilule
Jutro! Sedmica se bliži kraju, jedva čekam vikend.
M jutros pokupio sa stola neke uštipke od sinoć i zbog njih okasnih na posao. Obuo papuče, sjedi na klupi i kaže Čekaj da pojedem. I onda namjerno gricka kao miš. Znajući sebe i ja bih vjerovatno vijala dijete da nešto pojede ako je teško na hrani. Ali imam tu sreću da hoće, pa se ne brinem kada mrljavi jedan obrok.
Maraj, je li S prestala šmrkljati?
Ivana, moje dvije drugarice su radile ankete i od toga živjele jedno 10 godina. treba vremena za sve, pa i za to. Vremenom se ušteliš. Koliko puta su lažirale.... user posted image . Ja se trudim uvijek odgovoriti anketaru baš zato što znam koliko su se one s tim cimale.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

TAKO MALI DA BI U SRCE STALI
UNICEF poziva na podršku prevremeno rođenim bebama u Srbiji.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here