Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 8:20:18
|
|
|
|
jess021
|
Maslacak, tek sam sa skontala da se bebana zove Ana😊Ima predivno ime. Pisem novi post jer nema opcije uredi.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 8:46:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro svima 😊 Jess, srecan rodjus lepotici malenoj, neka je srecna uvek, ma svi zajedno da ste 😊 Von, sjajno sto ste bili. Ja sam bila u Istanbulu pre 4 godine sa drugaricama za prvomajske praznike, isli smo i na krstarenje Bosforom, rekla sam kad-tad opet moram ponoviti to putovanje 😊 I danas je lep dan, zelim vam svima da uzivate 😊 Inace, imam jedno pitanje, ne znam u koju temu da postavim- da li neko ima iskustva Kampster kursevima?
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 9:05:44
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. S drema pa ja da vam se brzinski javim.... preturala sam sad po njenim stvarima, nesto ostavljala sa strane , vec prerasla.... Smesko, pa bolje. Nije se budio i plakao. Kako je znao. Mislim da mu je beli slez dosta pomogao. Jako kaslje. Poslusala ga rodjaka , kaze da mu se cuje taj slajm ali nije se spustio na pluca. Manje kaslje od kad pije beli slez. Nekad imam utisak kao da ce se ili ugusiti ili ispovracati od kaslja.... Von super sto vam je bilo lepo Pari 3 dana treba da se bas iseti pravk dejstvo antibiotika. Bar tako kod mene...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 9:11:25
|
|
|
|
emicaa
|
Von trebali ste avionom.Nebi se toliko vozili za tako kratko. Mi sledeci cetvrtak idemo za Doboj,Dora jedva ceka da opet leti. David ce mi zaspati hodajuci,vidi se na njemu koliko je pospan.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 9:15:59
|
|
|
|
vonavoj
|
Jess.ne znam da li smem ovde da pisem😁Emice...hteli smo avionom,ali je 300e skuplje..nije mala razlika. Takse su skupe jako. 107e po osobi.I mi smo rekli da cemo se vratiti sigurno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 9:20:59
|
|
|
|
vonavoj
|
U Kapali carsiji nismo ni usli,gore nego pancevacki buvljak,a nisam dosla da kupujem gace,pamuk..Kvart gde je hotel,gde je centar turizma je njihov centar i trgovine,radnje na veliko,na ulici..haos..tone robe,nezamislivo..Inace,trzni centri su im isto ogromni,neverovatni..imaju kopiju trznog centra iza Dubajija...A kako zive,voze,sve u sestoj brzini..imam osecaj da rade od 8 do 21..non stop su na ulicama..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 9:49:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne smes ovde da pises. Nadjite neku temu ili otvorite.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 13.11.2018 10:13:44 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 10:21:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Nasla sam temu i pisala.Jedva cekam da dodjem kuci i zagrlim decu..bili su odlicni. Nedostaju mi,ali mi je prijalo.Inace,sestra ga je vodila i na uz kukova,bas je danas u 8 bio termin i sve je ok,ne treba kontrola..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 10:22:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Von, bas mi je drago sto ste se lepo proveli. Ja sredjujem kucu, spremam ručak pa cu verovatno popodne na posao.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 10:39:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sestri svaka cas_t. Posle kazes kako mi prosvetari nista ne radimo. :D I treba da covek nadje malo vremena za sebe. Samo ako ima ko da ga zameni.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 10:44:12
|
|
|
|
Maslacak15
|
Hahahahahahahahahaha sanjice, dobra si:)))
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 10:45:26
|
|
|
|
Maraj
|
Von napravila si mi zazubice samo da znas Ni ja nikad nisam bika u Istambulu. Bila sam u Alanji....ali Istanbul, ufff... Svaka cast tvojoj sestri. Treba organizovati cuvanje 1.deteta...a tek troje... Bravo jos jednom zaa nju i svaka ti cast na takvoj sestri. Ja sam jako srecna sto imam cerku...koliko god da smo mi zene "pakosne"....nema nista bez zena...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 11:17:18
|
|
|
|
Rosita
|
Jutro. Ja u nekim svojim glavoboljama, o kako bi lepo bilo biti glup ☺. Pari, držim fige za boljitak! Von, divno. Vidim da si preporođena. Neka si to uradila. Da si dojila malog ne bi mogla. Ja, evo iskreno, ne bih mogla da se opustim čini mi se. Samo da helikopterujem nad njima. Loša osobina. Maraj, a ja volim što imam sinove. Nema to veze i ne zna se šta koga čeka, ali stvarno je generalno lakše muškarcima u životu. Samo da oni budu srećni.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 11:26:23
|
|
|
|
jess021
|
Rosi, ja sam to isto pomislila kad je Von rekla da ide, sto kaze mm pupcana vrpca jos nije presecena😆 Samo da su deca zdravi i srecni, to je najbitnije. Ja sad, pored njih dve, mislim da ne bi znala sta sa decakom😊
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 11:33:16
|
|
|
|
Rosita
|
Jess, trebalo bi da neka popodneva u narednom periodu provodim van kuće, da bih radila nesto. Jutros kazem mm u kolima kako cu ostaviti decu, starijeg necu vidjati, on iz vrtica, ja izlazim, pod stresom sam. Covek mi kaze da nisam normalna, on ce ih cuvati, a ja tako :)
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 11:47:21
|
|
|
|
Duškić
|
Cao, mamite. Sad sam malo citala sta se radi, pa odoh h kafanu da narucim nesto.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 11:50:30
|
|
|
|
jess021
|
Rosi, sve znam. Verovatno ce ovo sad zvucati vrlo snobovski, ali ja ne bih mogla da radim drugu smenu, to bi znacilo da ih, bukvalno, ne bih vidjala cele nedelje, a stvarno to ne mogu. Koliko cesto bi isla na taj posao?
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 12:02:37
|
|
|
|
vonavoj
|
Bas sam rekla mm,da sam ga dojila,ne bi mogli nigde😂Mnogo sam srecna kakve sestre imam,i zetove..to ih je mladja sestra cuvala i zet,kaze da ne bi mogla bez njega.hvala mu puno na tome..i tata im je pomogao..ali o mami necu komentarisati..Da mi je bliznakinja blize,ihaj..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 12:04:00
|
|
|
|
vonavoj
|
I da.dojene bebe su i dalje vezane pupcanom vrpcom..tako su meni njih dve..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 12:12:50
|
|
|
|
jess021
|
Von, bitno da je vama bilo lepo, a da je kuci sve bilo ok. Hvala sestrama☺ I zetovima😅
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 13:10:58
|
|
|
|
Maraj
|
Pa da...zbog tog vaseg "hvala sestrama" kazem da sam sada jos srecnija sto imam cerku.... decaci su decaci.... Von a jel ti ta sestra ima dece, pitam, koliko je dece cuvala samo tvoje troje ili i njenu?
< Poruku je uredio Maraj -- 13.11.2018 13:12:06 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 13:58:17
|
|
|
|
emicaa
|
Mm i ja smo rekli da cemo za 10 godina braka otici negdje sami na vikend.Jos godina i po do toga a ja vec brinem kako cu ostaviti djecu 😂 ne brinize,najgora sam definitivno 😂 Von super da ste uzivali,i da ste proveli malo vremena sami
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 14:26:42
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ima mislim. Ako nisam pobrkala to je ona Sto je zavrsila matematiku. Samo potvrdjuje onu predrasudu da Su svi matematicari Malo luckasti 😬😬 samo se Salim naravno, divno od nie.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 14:34:29
|
|
|
|
vonavoj
|
Ima sina,kao J,4 godine ima..oni su se preselili kod nas za taj period😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 14:40:14
|
|
|
|
Maraj
|
Super von bas lepo od njih! Emice nama je ove god bilo 10 god braka. Al sta cu...S imala samo 2 i po meseca. Sisa...gde da idem...ajd, L bi i mogla da ostavim kod mojih...al S mi je premala bila. Tako da za 10 god braka, ne odosmo nigde...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?