Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 15:16:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi npr.ne razmisljamo da idemo bez dece. Prvo nema bas niko da ih cuva, a drugo sad su vec dovoljno velike da mogu sa nama, a opet ne mogu same da ostanu. Hocu reci deca ce da porastu, pa cemo posle da set_amo. I mi planiramo sledece godine sebi neko putovanje za 10 godina braka (sa decom). Videcemo da li cemo ostvariti. Hteli smo da idemo sad na koncert Balasevica. To bi mogla kod sestre da ih ostavimo to vece. Na vise ne. Sad stigoh. Malo sam citala Sofi i uradile smo par zadacica. Ona sad ide na spavanje.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 17:28:55
|
|
|
|
emicaa
|
Mi ako budemo isli doce moja mama ovde da ih cuva.Od kad imamo djecu nigdje nismo isli bez njih. Bili smo kod zubara,4 zuba treba popravit.Problem je sto ona nije bas saradjivala i radili bi joj to pod punom narkozom.To bi joj bila vec treca narkoza a ako budu radili tako kostace najmanje 5000 franaka.Odoh da se ubijem caskom.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 17:30:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nemoj da se ubijas, sta cu posle bez tebe
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 19:19:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Dodje mi da se ubijem od raznih dr. Sutra opet decija bolnica i poliklinika i higijenski zavod i plus medlab. Pisacu o svemu kad mi bude to toga. Dete mi nema punih 7 meseci a imamo dve krcate fascikle raznoraznih nalaza. Kazem mm ne mozemo da zatvorimo fascikle od silnih papira. Tacno cu uzeti ono veliko cudo kako se vec zove ono u knjizarama da cuvam sve njegove nalaze. Odoh veliko dete da spakujem u krevet pa cu se vratiti da piskaram.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 19:28:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, ja vas vise ne mogu da pohvatam sa lekarima..
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 19:44:18
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam odlepila od ovog mog necejeda.... Sad mi je trazio da mu isprzim jaje. Najgore sto on ne zna da sedne i jede. On bi da seta pa ga ja jurim da jede pa se on vrti na stolici. Pa ja mlatim varjacom. Grlo me boli kokiko se derem. Na kraju nagura 3 zalogaja u usta i tako ih drzi u obrazu. Jao odlepicu života mi...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 20:15:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Maraj, skroz te razumem za necejeda. T zavrsava domaci, a Sofi se oblaci u pizamu. Cekam da se obuce, pa da pravimo spisak koga ce da zove na rodjendan.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 20:17:25
|
|
|
|
bebilule
|
Necejeda :)Ljisho, nadam se da je sve ok, otkud sad jos i to. Mi kod babe, jos malo pa kuci na spavanje. Moje dijete danas islo sa svojom grupom u set_nju, pa svratili na kolace. Dizem kapu njegovoj vaspitacici. Emice, a da probate jos malo s njom pricati, mozda pocne da saradjuje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 20:48:41
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Tacno mi dodje da ih sve tuzim kako mi maltretiraju dete. Majke mi. Ma sutra obavim ove laboratorije i onda u cetvrtak prick i do sredine decembra se nadam da nemamo nista. Onda ide opet alergolog opet oftalmolog pa onda opet psiholog u januaru pa opet neurohirurg u februaru i onda opet u martu neurolog izmedju verujem da ce nam nesto nakarikati. Prick naravno opet privatno jer se drzavno ceka iako smo danas dobili hitan uput od gastroenterologa koji vazi 24h i zahtev za prick test. Medjutim alergolog nas jeste primila posto je Boze moj hitan uput ali nam nisu uradili prick. Tako da sam zakazala privatno. Moram da znam sta mogu detetu dati da jede a sta ne. Kaze gastro za sad sve izbaciti sa spiska kad se uradi prick ono sto bude isto tj potvrdno ne uvoditi opet a sto na pricku bude negativno ponovo uvoditi. Ajd i to je neki plan
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 20:49:50
|
|
|
|
jess021
|
Ljiso, zelim vam da sto pre zatvorite te fascikle. Mi proslavili rodjendanac kuci i M veceras dobila temp. Bas bzvz. Emice, polako, retko koje dete u tom uzrastu saradjuje kod zubara.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 13.11.2018 21:32:54
|
|
|
|
Rosita
|
Jess, srecan joj rodjus! Nisam sve citala. Prethodnu noc sam jako lose spavala. Em zbog svoje pregrejanosti mozga, em zbog budjenja deteta mi, od,3 pa dalje. Mozda zaspim sa starijim detetom pa nek sve ceka sutra... Ljiso, uradi jos to, poslusaj savet pa neki svoj plan... Emice, uff, opsta anestezija? Sto mora, mora. Laku noc mame. Svakoj po orden pred spavanje :)
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 14.11.2018 6:24:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
REGISTRATOR!😀 sad sam se set_ila kako se zove ta velika fascikla. Haha... Dobro jutro. Eno P hrani mm. Dorucak mu je uvek slatka varijanta pa nekad ne moze da doceka 7 da doruckuje. Nema veze ionako u 7 bi valjalo vec zaputiti se za grad. Danas je Futoska slava a mm bas danas ide u Rumu i Bg. Tako da cu ja morati sa decom malo da se proset_am al ne znam kako cu D na razne voznjice da stavim kad ne mogu ja sa njom. Namolicu jos nekog da ide sa nama. Mozda sestru od strica. Javim vam se popodne
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 14.11.2018 8:24:16
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso ja procitah da Pavle hrani tm A lepo je sto ti tako rano radi mozak (za registrator) Jutro mame. Mene grlo boli. Odrala sam ga koliko sam se drala na L sinoc. Od stresa kao da sam celu noc imala tegove na nogama. Boze koliko me on nekad pomeri iz lezista. I to oko jela...a mm nece da se mesa. On je u fazonu , ako hoce da jede, nek jede. Ja ako bih tako gledala L ne bi imao 10kg... Stavila sam pasulj da se kuva. Ne pamtim kad sam ga kuvala, pre porodjaja sigurno....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 14.11.2018 8:28:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Maraj, kod nas jedanaest godina traje bitka oko jela Pari, gde si, kako si, sta se desava? Nadam se da si bolje.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 14.11.2018 8:34:42
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro i od mene. Ja sinoć zaspala u dnevnom. Skontala sam u neko doba, ali reko hajde, neka me da odmorim, jer svaku noć M pređe na moju stranu, pa spavam na ivici kreveta ko mučenik neki. Kad baulja po kući u 3 noćas, našao me, legao i samo nastavio. Šta li je sa Pari, valjda je bolje. Maraj, moj M ok jede, taman je. Nije ni debeo ni mršav. Ima oko 18 kg. Tako da se ne sikiram kad neće, ne mogu da trčim za njim po kući sa kašikom. Sad se naložio na mišiće i Popaja, traži stalno spanać.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 14.11.2018 8:38:24
|
|
|
|
Maraj
|
Jao bebi divno. Retko koje dete hoce zelenu hranu... Mozda da mu pustim Popaja na you tube-u. Ma ima i on oko 17kg. Al da ga namolis da jede....ospe dobijem. Nema pari...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 14.11.2018 8:44:20
|
|
|
|
bebilule
|
Ma ni on neće uvijek, ali ne molim. Kad ogladni, ješće.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 14.11.2018 8:49:39
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Ja sam bljak😑 M nocas imala temp, jutros plakala kad sam krenula na posao, L bas nije bila odusevljena sto ostaje u vrticu, sutra nema kod da cuva M, baba ide kod lekara i tako.... Ljiso, htedoh ja da ti kazem juce registrator, al pomislih reci ces vidi ove jos ti ja pametujem.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 14.11.2018 8:59:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess, ko ce je cuvati sutra? Dusa mala nek ozdravi sto pre. Bebilule, ne mozes od njih pobeci
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 14.11.2018 9:03:11
|
|
|
|
pari
|
Jess, drzi se! Sve će proći...tako ja sebi kažem...pa će opet biti sunce 😊 Ja sam malkice bolje iako mi je noću i dalje najgore,kašljem puno...plus buđenje zbog T non stop...ona i dalje sisa na svaka 2h bez izuzetka. Rosi, kako si? Ivana? Bebilule? Maraj,nemoj se nervirati toliko oko jela za L, barem probaj...ješće kad je gladan,mora
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 14.11.2018 9:08:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Jess, brzo ozdravite. Jutros cujem Sofi da se zakasljala. Nadam se da nece da se razboli. Sledece nedelje pravimo rodjendan. T spava i ja sam jos uvek u krevetima. Moram ustajati i pozavrsavati neke obaveze, pa na posao.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 14.11.2018 9:09:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
A sto se tice jela. Nasa borba traje vec osam godina. Maraj, moj ti je savet da se ne nerviras. On ima super kg. I relativno je zdrav.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 14.11.2018 9:13:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, na kraju si uzela hemomicin? Ja sam dobro, malo se nerviram sto posao ne ide najbolje, al dobro, polako bice. Maca danas ne ide u vrtic, idemo kod ortopeda mada sam trebala jutros da je odvedem u vrtic dva puta je presvukoh, prosula jogurt na sebe, na tastaturu.. Pa vodu po parketu. Pronasla 5 dinara i vice "mojeeee, mama puki bo bo"
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 14.11.2018 9:13:58
|
|
|
|
jess021
|
Ivana, nemam pojma sta cu. Moracemo smisliti nesto popodne, a nemam pojma sta.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 14.11.2018 9:15:47
|
|
|
|
Maraj
|
Pa jeste sanjice... zdrav je... ne uzimajuci u obzir sad od kad je krenuo u vrtic... al tamo ne jede nista tj jede suv hleb za rucak....da moze toliko da bude probirljiv...ma nemam reci. Sinoc mu zalogaj pola sata stajao u ustima... Jess, pa sta ces sutra, ko ce je cuvati? Pari a jesi ti probala sa crnim lukom pored glave ja pre neku noc stavila kod L u sobu. Cela kuca je mirisala na luk.mm nije mogao da spava
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici TAKO MALI DA BI U SRCE STALI UNICEF poziva na podršku prevremeno rođenim bebama u Srbiji.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?