lesli -> RE: Čekamo II crtice 10/20 [chat] (3.2.2021 16:28:53)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Meni ciklus nije uvek tačan. Poranilo mi je 4 dana, a pre toga sam imala odnose u plodnim danima. Mada nema nikakve simptome. S tim da mi je bilo čudno to braonkasto krvarenje. Sačekaću ovaj mesec pa ću videti. Hvala vam. 😊 Ako ciklusi nisu uredni, moze da bude bilo sta. Hormonski disbalans, najverovatnije. Opcija 1 je da odmah uradis test, ako ti je to krvarenje bilo isuvise sumnjivo. Opcija 2 da sacekas sledeci ciklus polovinom februara. Doduse ne znam i o koliko neregularnim ciklusima govorimo... 3-4 dana gore dole? Ili jednom dobijes na 25, sledeci mesec na 45 itd. Milena, ne znam. Ja sam u ovoj trudnoci 5. dana transfera (znaci nekih 9-10 dana dana od ovulacije) imala implantacijsko krvarenje. Ali je ono trajalo jedan dan tj vece. Samo mi se tada pojavilo malo rozikastog sekreta propraceno bolovim nalik menstrualnim. I to je to. Nije bilo dugotrajnijeg krvarenja. A u prethodnoj trudnoci sam mnogo krvarila. Da nisam radila vantelesnu i da nisam zbog toga radila betu i test, sa onakvim bolovima i krvarenjem bih bila 100% sigurna da sam dobila (prokrvarih vec u 5. nedelji). Ono sto je tada bilo drugacije od ciklusa je sto je navala krvi bila samo 1. dan, a posle jos 1-2 se cedilo braonkasto. Pa stalo na kratko, pa opet u krug - jedan dan sveza krv, pa se jos neki dan cedi. I tako 6 nedelja. To bi me svakako u nekom trenutku nateralo da odem kod ginekologa.
|
|
|
|