Jelkicaa -> RE: Čekamo II crtice 10/20 [chat] (11.2.2021 14:12:33)
|
IZVORNA PORUKA: Milijarda Prolaktin mi je u jednom trenutku bio veci nego sto treba, ponovila sam test bilo je ok. Kada mi je data terapija za insulinsku isla sam u drzavnu kliniku. Posle kada su mi rekli da ustvari nije to odem privatno. Doktorka kaze da to nije nista, da mi i nije trebala terapija. Zato i pitam za iskustva. Vrednost je bila 11. Stitnu zlezdu sam radila ali bez tih antitela ne znam zasto. Koliko je to bitno? Iskreno to za insulin sad citam malo bolje i nije mi bas jasno na osnovu cega su ti onda dali terapiju, tj kako sad bas zna da je 11 dobro i da ostavis terapiju, sto su ti rekli vec to bez oggt testa nije bas toliko validno, vrednost insulina varira zbog mnogo stvari sad da ne davim, i insulin ne moze da se izleci nego samo zaleci odnosno odrzava u normali sa ishranom, treningom i lekovima, ako istavis lekove onda makar pazis na ishranu. Ali da ne davim sad vidim da pitas za anti tpo, to je jako bitno. Zato sto preko antitela stitne se vidi da li bolujes od autoimune bolesti npr Hasimoto, on se mozda ne pokaze u standardnim analizama za stitnu, pa ti je potrebno da izvadis bas antitela. Nadam se da sam lepo objasnila 😁
|
|
|
|