Danzadanom -> RE: Čekamo II crtice 10/20 [chat] (13.1.2021 12:46:49)
|
IZVORNA PORUKA: Jelkicaa IZVORNA PORUKA: Danzadanom Žene moje drage, ja bih iskreno trebala biti na grupi azoospermia, ali sam došla ovde po malo vedrine i vaše podsećanje da se čuda ipak dešavaju. Suprug ima dete iz prvog braka i tako se nadam da kad sredi PSEUDOMONAS bakteriju u spermokulturi, koju ima već jako dugo, da ćemo dobiti bar par spermića da se makar nadamo malo da se desi oplodnja prirodnim putem. Pije clomifen, koji se jako dobro pokazao, danas idemo na neke proširene briseve za bakterije da pokušamo naći neko rešenje za tu napast... Pseudomonas bakterija sama po sebi je teza za unistiti iz razloga sto je teze naci antibiotik koji deluje na njeno unistenje, ali nije nemoguce. Na antibiogramu ce pokazati na koji antibiotik je senzitivna i taj lek ce mu dati i treba da ispije do kraja i onda da ponovi spermokulturu da vidi da li je se resio. Nece imati puno lekova za izbor, jer ko sto sam rekla mali broj antibiotika mogu da je odstrane. Posto ce najverovatnije biti jaci antibiotik nek uz to obavezno pije i probiotik da nebi mu se pojavile i gljivice ( najcesce kandida) pa da mora i sa tim da se bakce. U svakom slucaju nije je ne moguce unistiti, postoji jos nacina ako antibiotici ne mogu. Srecno! ☺️ Ps. Naravno da ne bi bili u zacaranom krugu te bakterije proveri i ti vaginalni bris, ako vec nisi. I ako imas i ti tu bakteriju lecite se u isto vreme i za to vreme apsinencija posle ispijanja antibiotika ponovo brisevi i onda akcija. Prosto ako je on izleci a ti ne, uspustite se u odnos ti njemu vratis tu bakteriju nazad i tako u krug. Hvala na rečima podrške i savetima, divna si... Želim ti sve naj naj naj naj i da ti se želje ostvare... :)
|
|
|
|