Jelkicaa -> RE: Čekamo II crtice 10/20 [chat] (22.12.2020 14:00:43)
|
IZVORNA PORUKA: Nora332 Jelkice, jako mi je zao sto si dobila. Razumem te odlicno jer smo ti i ja trenutno u jako slicnoj poziciji. Borba za prvo dete, to iscekivanje i nervi. Razocarenje. Moj savet ti je da ne pokusavas da trazis razlike izmedju pms-a i ranih simptoma trudnoce iz dva razloga - prvi i glavni je taj da ces samo sebi otezati, govorim iz licnog iskustva, vec si citala neke moje postove koje sam ti pisala. Sto vise obracas paznju na to vise ces biti ubedjena da je trudnoca a onda ukoliko budes dobila bice razocarenje. Upravo to mi se desilo vise puta za redom i osecaj je uzasan. Drugi razlog je taj sto je svaka zena iskustvo za sebe - neke jednostavno oset__e te neke upadljive razlike, neke nemaju nijedan simptom trudnoce pa im izostanak menstruacije bude prvi, nekima se dese neke leve stvari po prvi put ikada. Drugarica mi se porodila pre par meseci, dan pre dobijanja je celog dana urlala na muza, nervirao je bez razloga, svadjala se sa njim, plakala. Bez povoda. A nijedan simptom. On ukapira i kaze joj da uradi test i ona tako sazna da je trudna. 😊 Svako je prica za sebe. Ja sam sve vise ubedjena da te simptome ne mogu da raspoznam, previse su slicni. A i nemaju ih sve zene. Jedino sto mozemo da uradimo je da imamo veru da ce se ovo desiti nama sigurno i da ne odustajemo! Bice bolje sledeceg meseca. 😊 🤗 Evo zagrljaj Nora za tebe! A znam sve to,ali kad toliko hoces ono bas zeza, ali dobro idemo dalje. Imamo veru i ne odustajemo nikako! Bice bice drzim fige i za tebe i sebe ☺️ Mi sad idemo na sledecu stanicu, a to je spermogram da vidimo da li je sve okej sa njegove strane, i narucila sam cak i one lh trakice posto mi nije svaki mesec ovulatorni pa da mogu da pratim kad jeste ovulatorni kad nije, ako dva meseca nije ovulatorni idem opet kod ginekologa da trazim onaj klomifen ili sta god treba da imam svaki mesec ovulaciju da bi imali vise sansi u toku godine, a ne samo 4 ili 5 pokusaja 😅 Do sad smo cekali i pokusavali ovako na slepo,a sad napadamo jace 😎
|
|
|
|