Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 16:10:25
|
|
|
|
pari
|
Ima mali cvoric na jednom mestu...probacu da ga masiram...bas je blizu pazuha Videcu kako mi bude danas.. sutra pa cu videti sta cu...
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 17:25:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari, secam se sa RR kad je Sarav pisala da ju je bolelo i da su joj rekli da je mastitis... beba joj je imala 7 meseci. Masiraj da ga razbijes, akò te bude bas bolelo javi se dr
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 18:11:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, ako je blizu pazuha moguce da je od dezodoransa, stika... Meni je tako bilo jedno leto.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 18:17:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Hoce i od brijanja. Ja sam opet osamucena. Pritisak mi je 91/60. Vec kad smo stigli u restoran krenula me je glavobolja. Ako je mm dobro, onda meni nije dobro. U krug. Dobismo gratis dezert.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 18:23:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice vreme je takvo da nema vazduha, nije ni cudo sto ti je nizak pritisak. Uzmi koka kolu ili nesto slano, nemoj desert 😂
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 18:26:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne pamtim kad sam pila koka kolu. Moracu kad krenemo u set_nju. Nismo ni hteli dezert. Dok sam ja bila u toaletu gazdarica je dosla do mm i ponudila dezert na racun kuce. Kako da odbijem
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 9.8.2018 18:27:31 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 18:44:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja mama uvek nosi sa sobom onaj cips tzatziki. Stalno muci muku sa niskim pritiskom. A desert se ne odbija
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 18:53:07
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame Pari i meni je tako biko pre neku dan. Samo joj vuse nudi tu dojku da ti "razbije" taj "cvoric" . Od mleka je
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 18:55:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Moja mama uvek nosi sa sobom onaj cips tzatziki. Stalno muci muku sa niskim pritiskom. A desert se ne odbija Jao da njam, njam cips. To cy i da kupim umesto kole. Doneo mi je mm kiselu vodu. I on je legao. Kaze da je umoran. Sad se vratio od napolje. Kaze da nikako ne izlazimo. Previse je toplo
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 19:00:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, nudi joj cesce da ti ,,razbije". Ako si to tek sad napipala, a nije ga bilo ranije, povuci ce se vec. Sanjice, ovo vreme i nizak pritisak definitivno idu zajesno. Mi bili da izvadimo pasos bebi pa svratili na Strand, ovde pirka vetric i bas je prijatno.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 20:40:15
|
|
|
|
metka
|
Mama Jo, forum citam godinama mada nisam aktivna. Ako je prosla nagradna igra, bilo bi uredu da pises konkretne stvari, ako vec imas potrebu da pises.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 21:02:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Metka, imam jedan savet za tebe, veoma konketan - zivot je mnogo lepsi kad se gledaju svoja posla...
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 21:11:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro veče. Mi malo bili napolju. Sad spavanjac. Sin i muz otisli kod njegovih. Nas dve samujemo par dana.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 22:01:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Dan drugi dijete prosao i to lakse mnogo. Za veceru mi dozvoljena pljeska danas. Juhuuu... Lekovi fuj. Muka mi je. Dobila sam povrh svega. Bucnula sam se sa P u bazrn na kratko i onda sam shvatila da sam dobila. Prolaze dani. Inace zakazala sam ocnog za P 6500 din je pregled. Icicemo 30tog avgusta.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 22:02:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho ja nisam ispratila- sto ocni za P?
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 22:06:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, zar nije moglo drzavno? Bravo za pljeku i današnji dan
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 22:26:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Moje su legle. Izvela sam ih malo napolje. Jedva sam dosla sebi.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 22:37:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam ukljucila klimu i verovatno cu je ostaviti da radi nocas. Da odspavamo kako treba.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 22:44:33
|
|
|
|
mama Jo
|
Nocima spavamo uz klimu. Nama je spavaca kao potkrovlje i tu bas zna da se uvuce toplota tako da bude prevruce... pred zoru ugasimo.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 22:52:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma meni je klima u dnevnoj sobi pa otvorim vrata i bude ok u spavaćoj. Ali ne volim bas i pod klimom da spavam.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 3:58:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ljiso, zar nije moglo drzavno? Bravo za pljeku i današnji dan Drzavno imaju termin za maj naredne godine. Sramota. Mama jo to zbog onog sto nije ispratio lampicu kad mu dr svetlela pred ocima. A i oci su im prolaz do mozga. Gledace mu ocno dno. Inace ja evo decu pokrila cebadima .
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 10.8.2018 4:00:29 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 5:07:56
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! M i ja smo budne, a ja ne mogu da gledam. Neko vreme je bas lepo spavala i evo nocas me bas zeza. Kod nas sve po starom. Mm u nedelju ide u Bugarsku, pa sam planirala sa njih dve kod sestre u Novu Pazovu, a razmisljam sta cu ako se M isto ovako bude budila. Ne znam ni sama. Nadam se da ce uskoro zaspati, da dremnem jos malo.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 6:12:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Jess skroz te razumem.moja d se uvek rano budila. Cak smo jedne godine na moru dobili kritiku od nekog Grka. Ona ustane i krebe da peva. samo sam ga pitala da li bi mu bilo lakse da je ustala i plakala?? Mislim stvarno. Dete rano ustaje i ustaje veselo. Jos kad su tako mali ne mozes im objasnitj da budu tihi. Pogotovo ja sa D. Ona odrasla na salasu. I sad je glasna. U zivotu je nisam stisavala Ja sam u grcevima zbog terapije. Nadam se da cu danas dan izgurati. I sad mi zao beba jaooo kad mene ovako boli atomak kako li je njima sa grcevima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 7:21:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro 😊 Ljisho, dobro ti ide sa dijetom, zar ne? Samo te neke prstece pojave poput eto tih grceva da se smire.... Ja sam, isto, lose spavala...tj.vise sam kasno zaspala a evo rano budna... Sinoc mi je RR bas bila uteha da malo skrenem misli... nisam smela nista ni da napisem ovde... hitna nam je dolazila, deda nam je bas lose, i to vec nekoliko dana... nije bas da slute dobro... videcemo, mozda se nesto promeni, narednih dana ce se malo potruditi da jede jer apsolutno nema apetit i samim tim slabost sve veca.
< Poruku je uredio mama Jo -- 10.8.2018 7:22:01 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 7:39:05
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! I mi smo od 5 budni..prvo M,pa u 6 i 15 J..mama ustani,dan je! Naspavah se na odmoru,samo tako! A divna su jutra i veceri ovde! Nego,zene kako da skinem zelenu boju sa krajeva kose,od hlora.nikad se nisam kupala u bazenima..
|
|
|
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?