Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 16:10:25
|
|
|
|
pari
|
Ima mali cvoric na jednom mestu...probacu da ga masiram...bas je blizu pazuha Videcu kako mi bude danas.. sutra pa cu videti sta cu...
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 17:25:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari, secam se sa RR kad je Sarav pisala da ju je bolelo i da su joj rekli da je mastitis... beba joj je imala 7 meseci. Masiraj da ga razbijes, akò te bude bas bolelo javi se dr
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 18:11:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, ako je blizu pazuha moguce da je od dezodoransa, stika... Meni je tako bilo jedno leto.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 18:17:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Hoce i od brijanja. Ja sam opet osamucena. Pritisak mi je 91/60. Vec kad smo stigli u restoran krenula me je glavobolja. Ako je mm dobro, onda meni nije dobro. U krug. Dobismo gratis dezert.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 18:23:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice vreme je takvo da nema vazduha, nije ni cudo sto ti je nizak pritisak. Uzmi koka kolu ili nesto slano, nemoj desert 😂
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 18:26:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne pamtim kad sam pila koka kolu. Moracu kad krenemo u set_nju. Nismo ni hteli dezert. Dok sam ja bila u toaletu gazdarica je dosla do mm i ponudila dezert na racun kuce. Kako da odbijem
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 9.8.2018 18:27:31 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 18:44:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja mama uvek nosi sa sobom onaj cips tzatziki. Stalno muci muku sa niskim pritiskom. A desert se ne odbija
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 18:53:07
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame Pari i meni je tako biko pre neku dan. Samo joj vuse nudi tu dojku da ti "razbije" taj "cvoric" . Od mleka je
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 18:55:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Moja mama uvek nosi sa sobom onaj cips tzatziki. Stalno muci muku sa niskim pritiskom. A desert se ne odbija Jao da njam, njam cips. To cy i da kupim umesto kole. Doneo mi je mm kiselu vodu. I on je legao. Kaze da je umoran. Sad se vratio od napolje. Kaze da nikako ne izlazimo. Previse je toplo
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 19:00:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, nudi joj cesce da ti ,,razbije". Ako si to tek sad napipala, a nije ga bilo ranije, povuci ce se vec. Sanjice, ovo vreme i nizak pritisak definitivno idu zajesno. Mi bili da izvadimo pasos bebi pa svratili na Strand, ovde pirka vetric i bas je prijatno.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 20:40:15
|
|
|
|
metka
|
Mama Jo, forum citam godinama mada nisam aktivna. Ako je prosla nagradna igra, bilo bi uredu da pises konkretne stvari, ako vec imas potrebu da pises.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 21:02:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Metka, imam jedan savet za tebe, veoma konketan - zivot je mnogo lepsi kad se gledaju svoja posla...
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 21:11:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro veče. Mi malo bili napolju. Sad spavanjac. Sin i muz otisli kod njegovih. Nas dve samujemo par dana.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 22:01:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Dan drugi dijete prosao i to lakse mnogo. Za veceru mi dozvoljena pljeska danas. Juhuuu... Lekovi fuj. Muka mi je. Dobila sam povrh svega. Bucnula sam se sa P u bazrn na kratko i onda sam shvatila da sam dobila. Prolaze dani. Inace zakazala sam ocnog za P 6500 din je pregled. Icicemo 30tog avgusta.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 22:02:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho ja nisam ispratila- sto ocni za P?
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 22:06:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, zar nije moglo drzavno? Bravo za pljeku i današnji dan
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 22:26:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Moje su legle. Izvela sam ih malo napolje. Jedva sam dosla sebi.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 22:37:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam ukljucila klimu i verovatno cu je ostaviti da radi nocas. Da odspavamo kako treba.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 22:44:33
|
|
|
|
mama Jo
|
Nocima spavamo uz klimu. Nama je spavaca kao potkrovlje i tu bas zna da se uvuce toplota tako da bude prevruce... pred zoru ugasimo.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 22:52:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma meni je klima u dnevnoj sobi pa otvorim vrata i bude ok u spavaćoj. Ali ne volim bas i pod klimom da spavam.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 3:58:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ljiso, zar nije moglo drzavno? Bravo za pljeku i današnji dan Drzavno imaju termin za maj naredne godine. Sramota. Mama jo to zbog onog sto nije ispratio lampicu kad mu dr svetlela pred ocima. A i oci su im prolaz do mozga. Gledace mu ocno dno. Inace ja evo decu pokrila cebadima .
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 10.8.2018 4:00:29 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 5:07:56
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! M i ja smo budne, a ja ne mogu da gledam. Neko vreme je bas lepo spavala i evo nocas me bas zeza. Kod nas sve po starom. Mm u nedelju ide u Bugarsku, pa sam planirala sa njih dve kod sestre u Novu Pazovu, a razmisljam sta cu ako se M isto ovako bude budila. Ne znam ni sama. Nadam se da ce uskoro zaspati, da dremnem jos malo.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 6:12:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Jess skroz te razumem.moja d se uvek rano budila. Cak smo jedne godine na moru dobili kritiku od nekog Grka. Ona ustane i krebe da peva. samo sam ga pitala da li bi mu bilo lakse da je ustala i plakala?? Mislim stvarno. Dete rano ustaje i ustaje veselo. Jos kad su tako mali ne mozes im objasnitj da budu tihi. Pogotovo ja sa D. Ona odrasla na salasu. I sad je glasna. U zivotu je nisam stisavala Ja sam u grcevima zbog terapije. Nadam se da cu danas dan izgurati. I sad mi zao beba jaooo kad mene ovako boli atomak kako li je njima sa grcevima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 7:21:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro 😊 Ljisho, dobro ti ide sa dijetom, zar ne? Samo te neke prstece pojave poput eto tih grceva da se smire.... Ja sam, isto, lose spavala...tj.vise sam kasno zaspala a evo rano budna... Sinoc mi je RR bas bila uteha da malo skrenem misli... nisam smela nista ni da napisem ovde... hitna nam je dolazila, deda nam je bas lose, i to vec nekoliko dana... nije bas da slute dobro... videcemo, mozda se nesto promeni, narednih dana ce se malo potruditi da jede jer apsolutno nema apetit i samim tim slabost sve veca.
< Poruku je uredio mama Jo -- 10.8.2018 7:22:01 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 10.8.2018 7:39:05
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! I mi smo od 5 budni..prvo M,pa u 6 i 15 J..mama ustani,dan je! Naspavah se na odmoru,samo tako! A divna su jutra i veceri ovde! Nego,zene kako da skinem zelenu boju sa krajeva kose,od hlora.nikad se nisam kupala u bazenima..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?