Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 23:00:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mislim da je tati osma operacija do sada Ugradjuju mu baj pas. Samo da bude sve ok.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 23:04:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj... bice, naravno.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 23:05:27
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Sanjice bice one kp nove sutra. Ja sam danas izjavila da mrzim svoju decu dok su bebe. Majke mi. Evo zgromite me. Kaze mi UCENICA jedna kojoj sam predavala pre 10 godina ima bebu on je dobar u kolicima za 3 min zaspi. Ona sve stigne. Skuva rucak. Lepo spava. Lepo sisa sve lepo lepo lepo....a moja deca. Moj P je danas bio nemoguc. Ali nemoguc. Place kad mu se spava place kad je gladan place place place place kad treba da prdne place jer ga vise ne drzim ovako vec sam ga pomerila jer mi se ruka vec ukocila place place place akp ga stavis u kolica place ako ga spustis na krevet place kad ga presvlacis i place place i place i place. I sad se setih crtanog malo kraljevstvo kad gospodin patuljak kaze "da gospodjo patuljak razumeli smo" e pa da vam kazem niste razumeli. Niko nije razumeo. Eto zasto nisam htela drugo dete jer mi je i prvo bilo isto ovakvo. Njakatori mali. S tim sto je ovaj za nijansu gori je PLACE I DOK JEDE. Pa ja stvarno ne znam jos koliko mogu izdrzati. Nunam ljubim nosam usoavljujem guram udovoljavam ceo dan pricam lupetam juce sam 2 sata bez prekida pevala. Pricam sa D tako sto joj pevam da batu u isto vreme animiram pa se D avidelo u fazonu kao igtamo se i smisljamo pesmice. Usta mi se osusila. Ledja me bole. Sudove ne mogu da operem koliko me ledja bole. Noge mr vole. Koleno me boli. Tresnula sam ga o krevet. Zglobovi me bole. Ruka mi trne. Znaci nema sta mi nije. Jaoooo kad ce proci ja ne znam stvarno da li cu moci docekati da napuni jes u godinu. Uzas jedan. Na podu bude 5 min pa kenjka jer nesto ne moze da uradi sta je hteo. U svakom slucaju mislim da moram da nabavim cepice za usi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 23:12:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho Stvarno si me bas nasmejala... iako te u potpunosti razumem 😂 Moja nije da place stalno, ali jedva uspevam od nje nesto da uradim... isto mi je non stop u rukama.... evo veceras kad sam je uspavljivala racno sam odlepila.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 7:48:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro... Nema nikoga, nadam se da ste svi dobro i da ste se lepo naspavali 😊
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 7:53:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ima, ima. Moje spavaju. Mm ode na posao. Ja sad doruckujem na terasici.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 7:55:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Prijatno 😊 I ja cu dorucak, mada mi kafa vec gotova... a mm me stalno kritikuje i opominje -neee kafa na prazan zeludac 😊
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 9:14:39
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Ja se nešto budim gladna ovih dana. Malopre sam se bacila na perecu čim sam stigla na posao Joj Ljišo Valjda će batke uskoro malo da se udobrovolji. M je tako svojeglava da nemam reči. Juče joj nešto pričam kako je komarac uleteo u kuću, kad ona meni "samo ptice lete". Pitamo je da li leti bubamara, muva, leptir. "Neeee, samo ptice lete" A tek što hoće sve sama. Izbacivala me iz kupatila sinoć jer će ona, zaboga, sama da se kupa. Rano je počela. Žene, je l' Emica na moru? Baš je dugo nema.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 9:19:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vratila se sa mora. Milena, imam jednu svojeglavu. Juce se posle podne naljutila na mene. Kad smo svi dremnuli posle podne, ja sam se pre njih probudila. Legla je preko prekrivaca i ja sam je drugim slobodnim krajem pokrila. Ipak je klima ukljucena u dnevnoj. Smrtno se naljutila i plakala sto sam joj rasturila krevet. Ona ga je pre spavanja namestila.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 9:26:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Sanjice, bice dobro tata. Kako ti je muz? Ljiso, ovaj post je za negativu, definitivno razumem te. Maca je prvih par meseci spavala na meni i non stop mi je bila u rukama. A mene vene i zglobovi boleli sigurno do nekih sest meseci ako ne i duže. Jedino imam sreću sto nije toliko plakala. Da jeste, verovatno bih zavrsila u Lazi.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 9:29:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Milena, tako i moja, mi joj napunimo kadu i onda se po sat vremena sama kupa, samo je obilazimo
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 9:42:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Muz je sucmurasto. U petak uz, pa cemo videti. Idem sa njim obavezno. Deca nek sede u hodniku i nek drndaju moj mobilni. Znate da muskarci slabo pitaju. Taman cu da pitam kad mogu Sofi da dovedem da i njoj odrade uz zbog one zlezde ispod pazuha.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 10:05:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, javi sutra sta kazu.. Milena, nije ona svojeglava, nego slatka
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 10:25:46
|
|
|
|
mama Jo
|
E, tako je Sanjice, tako mm kad je otisao da snimi vene koje su mu bas izrazene u poslednjih god.dana i pocele da ga bole... kad se vratio- nista posebno mi nisu rekli, kaze... 😊 Lekove, vitamine, carape? - joj, nisam pitao
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 10:31:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja bih to sve ispitala do sitnih detalja
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 10:46:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja kad idem kod dr ispitujem do sitnih creva. Jednom prilikom mi je rekao dr: Vidim da se razumete u ovo sto pricam Nas je T sinoc urnisala sa nekim strahom. Probudila se, pa je dosla kod nas. Vratili smo je u krevet. Posle cujemo Sofiju prica. Kaze mm dosta spavanje. Ko zna do koliko su mlele. Sad pitam Sofi da je nije mozda probudila T. Ona kaze nije, nego se slucajno probudila. Posle je predlozila T da legne pored nje i da je zagrli. A ova je rekla ne. Eto sta su ti sestre.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 9.8.2018 10:59:54 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 10:59:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Ahahahahahahaa, bolje nego oni Ista sam
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 12:50:00
|
|
|
|
Milena18
|
Ivana, i ona sama za sebe kaže da je slatka Mama Jo, ja ne smem još da je ostavim samu, mala je. Pa stanem pored vrata i kažem joj da ne obraća pažnju na mene. Ali baš sve hoće sama. Pre neki dan je tražila da jede breskvu, ali da je sama iseče nožem. I mm joj dao neki tupi nož pa su zajedno sekli. Sanjice, Sofi je baš pažljiva seka. Raznežih se.
< Poruku je uredio Milena18 -- 9.8.2018 12:58:00 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 13:02:09
|
|
|
|
pari
|
Ljisho, uz tebe smo...bas je tesko to kad su tako mali...treba izdrzati taj period...reci sebi da ce proci i da ces uzivati kao sa D sada sto uzivas... Ja bila sa T na Adi sat vremena...malo se prosetale...mislila sam da ce duze spavati ali nije. Ali dobro, makar malo. Nocas sam bas lose spavala...ona se cesto budila, i M se budio i trazio da lezim sa njim...skroz iscepkan san sam imala...
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 13:23:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milena, eto vidiš kako dete zna Pari, bas mi je zao kad citam koliko nespavas. I ti i Ljisa se bas mucite u nekim trenucima. Sanjice, ljubim obe!
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 13:52:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Znam da nje za neku utehu ali proci ce i taj period nespavanja.. Ja da ih uspavam i odoh da rucam sama, crce od gladi 😊
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 15:52:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Moderatori, administratori 😊 mozemo li da otvorimo temu Pinjata, ilinda pisem tj.pitam u nekoj rodjendanskoj temi?
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 15:57:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo teme Klik
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 16:00:27
|
|
|
|
pari
|
Od nocas je pocela da me boli jedna sisa...blize pazuhu onako unutra kad pritisnem...mislila sam da je od mleka jer nije bila sisala oko 5h pa su se bile napunile grudi. Medjutim i dalje me boli taj deo kad pritisnem a grudi su mi mekane. Da li se to nekome desavalo?
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 9.8.2018 16:05:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Hvala Sanjice 😊 Pari, je l' napipavas mozda neki kruzic/cvoric?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?