Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 10:34:03
|
|
|
|
mama Jo
|
J je npr.trazila da je mazim i ceskam i da mi dira kosu, onda ja jednom rukom nju a u drugoj drzim bebu, ili se nekako namestim da dok beba siki da nju ceskam a glavu izokrenem kao curka da bi mogla da mi dira kosu Sad mi je smesno, sizela sam od toga bukvalno. Proci ce, naravno. (Znam da ima tema o spavanju i uspavljivanju, necu vise).
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 10:34:04
|
|
|
|
pari
|
Probacu sad dok ne ode mm da uvedem taj ritam da nju okupamo oko 8, sisa i spavanje, a M onda u 9 u krevet a da ga kupam pre 8
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 10:58:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Tako ja.p u pola 8 ili 8 a D u 9. Od pocetka i nije mi bio problem od starta da budem sama s njima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 11:03:23
|
|
|
|
pari
|
Super Ljisho! Trebala sam i ja tako od pocetka...Moram probati sad nego nam je nekako i dalje buka oko 8...M se igra, gleda crtani...nije mi bas mirno za uspavljivanje ali moracu
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 11:13:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, mozda da pomeris uspavljivanje sina na pola sata kasnije. Recimo, bebu uspavas oko devet, pola deset , pa onda sina?
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 11:16:36
|
|
|
|
pari
|
To mi je isto opcija posto vidim da pre pola 10 nikad ne zaspi M jer spavaju u vrticu pa mu se ne spava
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 11:17:32
|
|
|
|
mama Jo
|
Jel bar brzo zaspi sinak? Meni je J znala i po sat vremena da ne zaspi 😏
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 11:21:17
|
|
|
|
pari
|
Kako kad...ako spava u vrticu onda se vrti pola sata i vise...a nekad zaspi za 5 min pogotovo ako ne spava u vrticu
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 11:28:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Znam da ce mnogi reci no, no... ali meni J nekada gleda crtani i zaspi 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 11:30:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan zene. Danas je kod nas bila sluzba, pa smo isle. Sad nas je mm doveo na bazene. Kupala sam sa decom, a sada cu da citam dok su one u decijem bazenu.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 11:31:20
|
|
|
|
pari
|
Meni je M toliko fokusiran kad gleda crtani da nema sanse da zaspi. Kad smo kod crtanih, meni nazalost M gleda sad crtane mnogo vise od kako se T rodila jer ne mogu toliko da mu se posvetim a uopste se ne igra sam...moram ga nekako naterati na igranje, grize me savest sto toliko gleda crtace
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 11:34:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi crtace samo uvece zajedno pogledamo i pricamo o tome sta gledamo kao... Inace je J pocela sama da se igra, i to tako da vrlo cesto kaze- mama ne trebas mi igram se.... posmatram je i duboko je u svom svetu 😊
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 11:41:56
|
|
|
|
pari
|
Super mama jo! I ja bih volela da se to desi...Meni sad M gleda ujutru kad se probudi i uvece pred spavanje i to sigurno po 1h. A meni to vreme proleti... A oduvek sam bila protivnik telefona, tableta i tv za decu...
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 11:45:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Isto, i onda se u jednom momentu to malo otgrlo kontroli pa smo sveli malo sankccije
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 12:26:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ajde bre pa nece ceo život biti tako. Situacija je trenutno takva zbog bebe i svega ostalog, za godinu dana ce biti druga prica. Ne nervirajte se.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 12:27:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma naravno, pari ja samvec mislila da J nikada nece znati sama da se zaigra.... a sada joj smetam ponekad
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 13:21:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mama Jo, tek ces da joj smetas... Kako rastu sve im vise "smetamo".
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 13:39:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste, ne znam da li da se smejem ili placem zbog toga 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 18:15:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Sta radite? Nas tri smo bile na bazenima, ali smo se jako brzo vratile. T je mucio stomak. Trk u wc. Posle se Sofi zalila, pa je pustila malo u gacice. Brzo s njom u wc dok se ova susi. ZVala sam mm da dodje po nas. Ja sam bila sva slogirana. Aj da sredim po kuci i brzinski pirinac stavila da jedu malo dijetalno. Imala sam i corbicu. Posle smo se bacili svi u krevet. Ja koja nikad ne spavam posle podne sam legla. Sad mi je dobro. Inace kaze mm oci mi deluju nateceno. Kao da sam dobila neku alergiju. Jos malo cemo u setnju.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 18:46:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo se malo poremetili sa spavanjem, sad ce mm i J da idu malo u park, beba i ja ostajemo kod kuce. Ja se malopre okupala, sad mi je zivot laksi 😊
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 20:49:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, kako im je stomak sada? Mi smo bili kod mojih, malo na terasi i sad se uspavljuje. Nismo ni isli napolje.
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 21:20:48
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Prvi dan dijete najtezi ja gladna ko vuk. Mm me malo odmenio danas pa sam se i ja kupala u bazenu SAMA kakav uspeh jeee... Parii meni D gleda vise cetace od kad se rodio P ali nista strasno. Pa sta sad. Vrucina je ne moze uvek da se lopta ili smislja igrice. A to da zaspu gledajuci crtani. Pa ne opterecujem je i ja sam kad aam bila mala. Pa ja sam radila uvece uglavnom nisam imala ja vremena da je uapavljujem. Spremim je za krevet nekad gleda nekad ode pravac u krevet bez gledanja. Mi volimo da pogledamo sundjer boba uvece na nikelodeonu zajedno i uglavnom ne doceka kraj. Idem da se sad ja spremim za krevet. Bas sam se umorila. Sanjice nadam se da je nesto samo protrcalo i da su cure vec dobro.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 21:30:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma da, nije to nista strasno u vezi crtaca, pa ne provode citav dan ispred tv-a.... Ljisho, najgore si pregrmela... prvi dan 😊 Sanjice, jesu dobre devojke?
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 22:54:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Sofi se ne zali, ali T se zali. Videcu sutra kako ce biti. Sutra cemo na jedan rucak. Slavimo sutra 9 godina braka. I 14 godina od kako smo zajedno. Namackala sam se i legla. Opet sam umorna. Verovatno ovo vreme utice. Tata mi sledece nedelje ide na operaciju. I o tome razmisljam. Vi kako te?
|
|
RE: Razgovori mama 08/18 [chat] 8.8.2018 22:57:05
|
|
|
|
mama Jo
|
O, bas lep povod da sutra lepo provedete dan 😊 Mi smo polegali, ali J jos ne spava, zafrkava 🙄 I ja sam umorna... najvise mi fali san u kontinuitetu... kao i svima sa malom bebom Sanjice, a tata? Kakva operacija?
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?